Sezen Aksu Cengiz İnşaat'ın İkizdere'deki Yıkımıyla İlgili Hükümete Sert Sözler Söyleyince Tepki Gördü

Sezen Aksu'nun bu çıkışını ve verilen tepkileri siz nasıl değerlendiriyorsunuz?

Rize İkizdere'de Cengiz İnşaat tarafından yapılmak istenen taş ocağına karşı çıkan köylüler günlerdir direniyor bildiğiniz gibi. Tüm tepkilere rağmen biyolojik çeşitlilik nedeniyle koruma altında olan İşkencedere Vadisi’nde iş makineleri çalışmaya başladı.

Rize'deki bu doğa katliamına en net tepki Tarkan'dan gelmişti. Tarkan, hemşehrilerine verdiği desteği sosyal medya hesaplarından şu şekilde paylaşmıştı.

Tarkan'ın İkizdere paylaşımlarından sonra Sezen Aksu'dan da İkizdere direnişine şu sözlerle destek verdi.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
05.05.2021

O ağaçları kesenler.... .... Doğayı mahvederler.... ..... "Yetmez ama evet...." ..... diyenlerdir.... .... 🤪😡😠

05.05.2021

Gidiş yaklaştıkça herkes son çıkış tabelasını takip ediyor 😂😂😂

05.05.2021

köprüden önceki son çıkışlar :D

06.05.2021

Sezen hanım lütfen bir dahakine faşistlerin fikirlerini göz önünde bulundurarak hareket edin. Bakınız 10 sene 20 sene geçmiş farketmez asırlar boyunca onlarla paralel düşünmelisiniz. Kadının 2010 daki tavrından size ne ? Azıcık aklı olan 2010 daki hükümetle 2021 deki hükümetin tavrının farklılığını görebilir. O zaman onu uygun görmüştür şimdi de bunu. Önemli olan ortada bir yanlış varsa görüp dönebilme kabiliyetidir. Demokrasi asıl böyle güzel çalışır. AKP lilerin yaptığı partizanlığın tıpatıp aynısını yapacak bir sürü de sol görüşlü insan var. Her ikisi de aynı boka çıkıyor, hükümet güç zehirlenmesi yaşıyor. O yüzden sizin keyfinize göre davranmadı diye doğru iş yapan bir insanı linçlemeye kalkmayın rica ederiz. Çünkü bu da direkt olarak bir ötekileştirmedir. Sonra burada hükümet ayrım yapıyor martavalları okumayın.

06.05.2021

dediklerinize kesinlikle katılıyorum.akpnin 2010 referandumundaki tavrıyla şu anki duruşunun arasında siyahla beyaz kadar fark var kaldı ki zaten sonra onu da değiştirdiler bu bile en açık göstergesi.ayrıca bu ülkede hiç bir kesimin diğer bir kesimi suçlamaya hakkı yok o yıllarda akpnin kapatılmasını isteyenler de bu günlere gelmemizde en az akpye oy verenler kadar suçlu.madem akpnin bu kadar faşist olabileceğini görüyorlardı onlara bu gücü sağlayacak zemin ve şartları neden kendi elleriyle sağladılar,hiç bir güruh;ne sağcı,ne liberal,ne ulusalcı,ne solcu hiç birimiz masum değiliz,hepimiz işimize gelirse en adi faşizanlık elbisesine rahatlıkla bürünebiliyoruz,yeter ki gücü ele geçirmeye görelim.

TÜM YORUMLARI OKU (13)