Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'ya Gönderme mi Yapıyor? Zeynep Yılmaz'ın Instagram Hesabından Yaptığı Paylaşım Ortalığı Karıştırdı!

Yine olaylar olaylar...

Yarışma programında tanıştıktan sonra birlikte olmaya başlayan Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı ha evlendi, ha evlenecekler derken Türkiye'nin gündemini uzun süre meşgul etmişlerdi.

Bu gündem meşguliyetinin altında isimlerin ünlü olmasının yanı sıra arka planda yaşanan skandallar vardı elbette, zira Acun Ilıcalı o sıralarda Zeynep Yılmaz ile evliydi.

Soğuk savaş sürerken, Zeynep Yılmaz ile Acun Ilıcalı 2016 yılında boşanarak resmen yollarını ayırmış; böylece 2008'den bu yana birlikte olan Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı da rahatlamıştı.

Ve Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı sekiz yıllık birlikteliklerinin ardından, 2017 yılında St. Tropez'de dünyaevine girmiş ve fotoğrafları, açıklamalarıyla yine olay yaratmışlardı.

Fakat her güzel şeyin bir sonu vardı elbette... İlişkilerinin başından sonuna kadar her adımları olay olan Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı geçen yıl Kasım ayında boşanmıştı.

Bütün bu gelişmelerle birlikte Şeyma Subaşı yeni bir aşka yelken açmış, Acun Ilıcalı'nın ismi de pek çok kişiyle anılmıştı.

Ancak Zeynep Yılmaz'ın öfkesi Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı evliyken de, ayrıyken de geçmemiş gibi görünüyor.

Geçtiğimiz aylarda bu paylaşımı yaparak Şeyma Subaşı'na göndermede bulunan Zeynep Yılmaz Instagram hesabından dün attığı hikaye ile de gündeme bomba gibi düştü.

Attığı her adım çok konuşulan Şeyma Subaşı'nın en muhteşem yaşlarını Acun Ilıcalı'ya adadığını söylemesinin ardından Zeynep Yılmaz'ın "Yerimi doldurmaya çalışmışsın" yazılı çökmüş tuğla görseli paylaşması gönderme iddialarına neden oldu.

Kaynak

Zeynep Yılmaz paylaşımını sildi silmesine ama bakalım, önümüzdeki günlerde neler olacak?

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
11.12.2019

Zeynep Yılmaz kendi ayakları üzerinde duran kimseye muhtaç olmayan güçlü bir kadın. Acunun Acun olmasında büyük bir payı vardır. Diğerisi ise metreslik ve eskortluktan başka bir şey bilmeyen kendi hayatını garanti altına almak için çocuk bile doğurmuş biri. İkisinini yan yana getirmek bile Zeynep Hanıma büyük bir hakarettir!

19 yaşındaki kızın 40 yaşındaki kocasını "kandırdığına" inana, parası kesilmesin diye Acun'a ağzına açmayıp bütün nefretini Şeyma üzerinden kusan, aldatıldığını bile bile, çocuğu bile bile Acun kanal alana kadar boşanmayan sözde mağdur, fedakar, çilekeş Türk kadını. Acun Show TV'deki alacağını daha önce tahsil etse daha önce boşanacak kadın hala arkasından atıp tutuyor. Kuyruk acın hayırlı olsun tatlım.

11.12.2019

Yani şu kadını bırakıp Şeyma dildobaşıyla evlenmek, ne diyim...

TÜM YORUMLARI OKU (7)