Şeyma Subaşı'nın Instagram'dan Bir Markayı Hikaye Olarak Paylaşmak İçin İstediği Ücreti Duyunca Bir Süre Kendimize Gelemedik!

Yalnız çok iyi para...

Acun Ilıcalı'yla yaşadığı ilişki, evliliği ve ardından boşanması yok yeni İtalyan sevgilisi derken son yıllarda içimiz dışımız hep Şeyma Subaşı oldu. Attığı her adımda onu konuşur olduk.

Şimdi yine yeniden onu konuşacağız. Bildiğiniz gibi Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra 3 milyonu geçen takipçi sayısıyla Instagram üzerinden reklam almaya başlamıştı.

Hatta ilk butik reklamı aldığında epey goygoyu dönmüştü bunun hatırlarsınız belki.

125 Bin Lira Nafaka Alan Şeyma Subaşı Instagram'da Butik Reklamı Yaptı, Ortalık Yıkıldı!

Şimdi de bu reklamlardan aldığı ücretler gündeme geldi. Biz duyunca bir şok geçirdik tabii, bir süre kendimize gelemedik.

Hemen söyleyelim. Kendisi Instagram'ın story kısmından bir markayı paylaşmak için 120 bin TL, bir iki saniye gözükeceği reklamlar için de 1 milyon TL talep ediyormuş.

Tabii bu bir iddia. Konuyla ilgili Şeyma Subaşı'ndan herhangi bir açıklama gelmedi.

Valla ne diyelim, çatur çutur harca... Haydi parmaklarına kuvvet. :)

Siz bu ücretleri nasıl buldunuz? Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
22.09.2019

Onedio ,Şeyma Subaşı'ndan 6 ay bahsetmesin,Şeyma unutulur gider ama habire Acun'un eskisi olmak dışında bir özelliği olmayan bu kadını önümüze koyup hatırlatıyorsunuz.

22.09.2019

baya yalan he. 1 2 sn görncek bir milyon istiyo öle mi kim kardashian sanki 🤣 3 mn takipciyle böle pralar imkansız böle iddalar cıkartarak kendi degerini arttırıyo yalan haber icin onedioya para vermiş olablr mesela 🤣 ayrıca da reklam veren coca cola olur doritos olur büyük bir firma olur anlarım elbise satan butik reklamı yapıo nerden bulsunlarda buna 1 mn veya 120 bin versinler baya büyük yalan 🤣

22.09.2019

Az bile istemiş. Takip edecek ve parayı verecek olan bu kadar gerzek varken.

TÜM YORUMLARI OKU (16)