Şeyma Subaşı'nın Emoji Sözlüğü

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
23.03.2018

Arkadaşlar sırf video bir tık daha fazla izlenmiş olmasın diye açmadım ama ne kadar saçma olduğunu tahmin edebiliyorum. Buraya da sırf beğenmedim işareti vermek adına girdim. Hepinizi Onedio'yu protestoya davet ediyorum, ciddiyim. Biz bu salak siteye tıkladıkça bunlar kendilerini bir şey sandı ve bir şey sanılsın istedikleri insanların reklamını yapmaya başladılar. Bir önceki haberde küçücük bir çocuğun keman yarışmasında 1. olduğunu okudum (ki bu sitede görmek istediğim haberler bu tarz haberler). Bakma o zaman diyeceksiniz doğal olarak. Ama nereye baksam bir yerden çıkıyor. Bildiğin kadının reklamını yapmak için anlaşmış herkes. Arkanda medya patronu koca olunca böyle oluyormuş demek ki. Demem o ki izlemeyin, tıklamayın, sosyal medyadan takip etmeyin... Kendi istediklerini değil milletin istediklerini servis etmeyi öğrensinler.

Pasif Kullanıcı
23.03.2018

Ben editörün birini "bebekler arasında ırkçılık yaptığı ve güzellik yargılarına sokup kıyaslama yaptığı" için uyarmıştım. Doğru bulmuyorum, nasıl bu kadar basit bir paylaşım yaparsınız tarzında. Beni bırak, bana yorum yapan insanları bile banladılar bir gecede. Onu bunu geç sen, bu alttaki emojilerle bile oynama yapıyorlar. Bakıyorsun herkesin kötü yorum yaptığı içeriğe yüzlerce, binlerce kişi ne hikmetse alkış yollamış. Ben belirli bir zamandır canım sıkıldıkça buraya göz atarım, ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu tarz yüzlerce örnek var. Bunlar devede kulak kalır. Benim en büyük korkum bu tarz sitelerin ana akım medyayı ele geçirmesi. Bunlar A haberden bile daha zararlı. A haberi en azından biliyorsun ve izlemiyorsun ama burayı insanlar ciddi ciddi takip ediyor ve bu da milleti yarı cahilliğe sürüklüyor ki en kötü olanı da o. Dunning-Kruger etkisi tam anlamıyla.

23.03.2018

Aferin Onedio, böyle devam et. Ama bir daha feminist yazı yazma. Bu kadına kendini bir bokmuş gibi hissetirmek diğer kadınlara hakaret olur. Koca parası yemekten başka vasfı ne ki bu kadınında, ona özel video çekiyorsunuz?

23.03.2018

onediodan bekledigimiz; BU BİLGİLER UFKUNUZU DAGLARA CİKARCAK, TARİHİMİZ HAKKİNDA BİLMEDİKLERİNİZ.. aslinda olan; SEYMA SUBASİ EMOJİLERİ YORUMLUYOOORRR

TÜM YORUMLARI OKU (85)