Testi pozitif çıktıktan sonra tövbe eden Şeyma Subaşı, kendisi hakkındaki soruları yanıtladığı bir video yayınlayacağını açıklamıştı. O video yayınlandı; Subaşı'nın 'bikinili fotoğraf' çıkışı gündem oldu.
Buyurun, detayları beraber inceleyelim.
Testi pozitif çıktıktan sonra tövbe eden Şeyma Subaşı, kendisi hakkındaki soruları yanıtladığı bir video yayınlayacağını açıklamıştı. O video yayınlandı; Subaşı'nın 'bikinili fotoğraf' çıkışı gündem oldu.
Buyurun, detayları beraber inceleyelim.
Ülkede bulunmadığından hakkında yakalama kararı çıkarılan Şeyma Subaşı, birkaç gün içerisinde Türkiye'ye dönüp teslim olmuştu.
Daha test sonucu çıkmadan yasaklı madde kullandığını itiraf eden Şeyma Subaşı, serbest kaldıktan sonra bir tövbe sürecine girmişti.
Tövbe ettiğini söyleyen Subaşı, her yeni gün dini paylaşımlarıyla dikkat çekerken hakkında merak edilenlere cevap vereceği bir video hazırlığında olduğunu duyurmuştu.
Dikkat çeken birçok kesit vardı ama sosyal medya gündemine anında oturan detay 'bikinili fotoğraf' çıkışı oldu.
Dini paylaşımları ve önceki paylaşımları karşılaştırılarak sorulan 'Gerçek Şeyma kim?' sorusunda bikinili pozlarına da değinen Şeyma Subaşı, 'Şunun açıklamasını yapayım, ben 2 senedir falan abonelere hiçbir şey koymuyorum. Gördüğünüz haberlerin hepsi yalan' dedi ve bir magazin programında bu konunun konuşulduğunu söyledi.
O anları izlerken 'Benim ahımımıza girdiniz yani? Hiç inanmıyorum öyle şeylere. Ahıma mı geldin yani? Benim ahım seni neden ilgilendirsin, senin ahın benin neden ilgilendirsin? O Allah'la benim aramda olan bir şey' diyerek programdaki yorumculara cevap veren Şeyma Subaşı, radikal bir açıklamada bulundu.
'Niye koydunuz bikinili fotoğrafları derseniz evet koydum, ne bileyim yani? Niye koyduk belli de değil. Bundan sonra zor görürsünüz bikinili fotoğraflarımı, videolarımı. Bunu da buradan söylemiş olayım.' dedi.
Kim görmek istiyor ki, kendi kendini bir şey sananlarda bugün
Seni hiç görmeyelim mümkünse. Testi pozitif çıkanların bu rollenmeleri de çok ezikçe.
Hemen gidip bir avuç bonibon içecem, ben bu acıya dayanamam. Elvedaa 🙂↔️