Seyircilerin İzledikten Sonra Pişmanlık Duyduğu Sinema Tarihinin En Kötülerinden Sayılan Filmler

Merhabalar. Sinemada zevkler ve renkler genellikle değişir. Kiminin izledikten sonra harika bulduğu film, diğerinin izlediği için pişmanlık duyduğu filmler arasında yer alabilir. Twitter'da @PicturesFoIder adlı bir hesap, takipçilerine 'Bugüne kadar izlediğin en kötü film nedir?' sorusunu sordu ve kullanıcılardan harika kötü filmler geldi.

Gelin hep birlikte listeye bir göz atalım!

22. Brokeback Mountain (2005)

Ennis ve Jack, birbirlerine karşı cinsel ve duygusal bir ilişki geliştiren iki çobandır. Ancak ikisi de kendi kız arkadaşlarıyla evlendiklerinde ilişkileri çok karmaşık bir hal alır.

Yönetmen: Ang Lee

Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Heath Ledger, Michelle Williams

21. The Last Airbender (2010)

Film, dört elementin hepsinde ustalaşması ve Ateş Ulusu'nun Su Kabileleri ile Toprak Krallığı'nı köleleştirmesine engel olması gereken, uzun bir Avatar soyunun genç halefi Aang'ın maceralarını takip ediyor.

Yönetmen: M. Night Shyamalan

Oyuncular: Noah Ringer, Nicola Peltz Beckham, Jackson Rathbone

20. Battlefield Earth (2000)

M.S. 3000 yılında Dünya, Psychlos'un uzaylı ırkı tarafından mahvedilir. İnsanlık ise  'insan-hayvanların' hayatının isyanını ateşlemek üzere olduklarının farkında olmayan, altına susamış tiranlar tarafından köleleştirilir.

Yönetmen: Roger Christian

Oyuncular: John Travolta, Forest Whitaker, Barry Pepper

19. Team America: World Police (2004)

Popüler Broadway aktörü Gary Johnston, seçkin terörle mücadele örgütü Team America: World Police tarafından işe alınır. Dünya onun etrafında parçalanmaya başlarken teröristlerle, ünlülerle ve aşık olmakla savaşmak zorundadır.

Yönetmen: Trey Parker

Oyuncular: Trey Parker, Matt Stone, Elle Russ

18. The Notebook (2004)

Fakir ama tutkulu bir genç adam, zengin bir genç kadına aşık olur ve ona özgürlük duygusu verir. Film, sosyal farklılıkların çok geçmeden bu aşıkların arasına girmesini konu alıyor.

Yönetmen: Nick Cassavetes

Oyuncular: Gena Rowlands, James Garner, Rachel McAdams

17. Green Lantern (2011)

Pervasız test pilotu Hal Jordan'a, kendisini galaksiler arası bir polis gücü olan Green Lantern Corps'a dahil eden ve dünya dışı güçler veren bir uzaylı yüzüğü verilir.

Yönetmen: Martin Campbell

Oyuncular: Ryan Reynolds, Blake Lively, Peter Sarsgaard

16. Fifty Shades of Grey (2015)

Film, edebiyat öğrencisi Anastasia Steele'in hayatının, yakışıklı ama cinsel açıdan eziyet verici olan milyarder Christian Grey ile tanıştığında sonsuza kadar değişmesini konu alıyor.

Yönetmen: Sam Taylor-Johnson

Oyuncular: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Jennifer Ehle

15. Blade Runner 2049 (2017)

Filmde genç Blade Runner K'nin uzun süredir saklı kalmış bir sırrı keşfetmesi, onu otuz yıldır kayıp olan eski Blade Runner Rick Deckard'ın izini sürmeye yönlendirir.

Yönetmen: Denis Villeneuve

Oyuncular: Harrison Ford, Ryan Gosling, Ana de Armas

14. Avatar (2009)

Film, Ay Pandora'ya benzersiz bir görevle gönderilen belden aşağısı felçli bir denizcinin, emirleri yerine getirmekle evi olduğunu hissettiği dünyayı korumak arasında kalışını konu alıyor.

Yönetmen: James Cameron

Oyuncular: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver

13. The Matrix Resurrections (2021)

İki gerçeklikten oluşan bir dünyaya geri dönüş bu. Birincisi, gündelik hayat; diğeri, arkasında ne olduğu belli olmayan bir dünya. Filmde Bay Anderson, gerçekliğinin bir kurgu olup olmadığını öğrenmek ve kendini gerçekten tanımak için bir kez daha beyaz tavşanı takip etmeyi seçmek zorunda kalacaktır.

Yönetmen: Lana Wachowski

Oyuncular: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II

12. Into the Wild (2007)

İyi bir öğrenci ve atlet olan Christopher McCandless, Emory Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra sahip olduğu her şeyi terk eder. 24.000 $'lık birikim hesabının tamamını hayır kurumlarına verir ve vahşi doğada yaşamak için Alaska'ya otostopla gider. Yol boyunca Christopher, hayatını şekillendiren bir dizi karakterle karşılaşır.

Yönetmen: Sean Penn

Oyuncular: Emile Hirsch, Vince Vaughn, Catherine Keener

11. Uncut Gems (2019)

Film, New York'ta aşırı hızlı konuşan bir kuyumcunun, borçları artarken ve öfkeli koleksiyonerler yaklaşırken ayakta ve hayatta kalma umuduyla her şeyi riske atmasını konu alıyor.

Yönetmenler: Benny Safdie, Josh Safdie

Oyuncular: Adam Sandler, Julia Fox, Idina Menzel

10. Us (2019)

Wilson ailesi, yoğun hayatlarından uzaklaşmak için arkadaşları olan Tyler ailesiyle vakit geçirme planıyla Santa Cruz, California'ya tatile gider. Bir gece dört gizemli kişi, ailenin kaldıkları eve girer. Aile, davetsiz misafirlerin kendilerine benzediğini ve grotesk görünüşleri olduğunu öğrenince şok olur.

Yönetmen: Jordan Peele

Oyuncular: Lupita Nyong'o, Winston Duke, Elisabeth Moss

9. The Room (2019)

Matt ve Kate izole bir yerden ev satın alır. Bu evde hareket ederken, onlara sınırsız sayıda maddi dilek sağlayan garip bir oda keşfederler. Ancak Kate iki düşük yaptığı için en çok istedikleri şey bir çocuktur.

Yönetmen: Christian Volckman

Oyuncular: Olga Kurylenko, Kevin Janssens, Joshua Wilson

8. Vanilla Sky (2001)

Filmde, kendini beğenmiş bir yayıncılık patronunun, küskün bir sevgilisiyle geçirdiği bir trafik kazasının ardından ayrıcalıklı yaşamının alt üst olduğunu fark etmesi konu alınıyor.

Yönetmen: Cameron Crowe

Oyuncular: Tom Cruise, Penélope Cruz, Cameron Diaz

7. Velvet Goldmine (1998)

1984'te İngiliz gazeteci Arthur Stuart, ilk yıllarında sert ve asi Amerikalı şarkıcı Curt Wild'dan büyük ölçüde etkilenen 1970'lerin göz alıcı süperstarı Brian Slade'in kariyerini araştırıyor.

Yönetmen: Todd Haynes

Oyuncular: Ewan McGregor, Jonathan Rhys Meyers, Christian Bale

6. Beyond the Black Rainbow (2010)

Film, ağır sedasyon altında olmasına rağmen genç bir kadının, gözlerden uzak, yarı fütüristik bir komün olan Arboria Enstitüsü'nden çıkmaya çalışmasını konu alıyor.

Yönetmen: Panos Cosmatos

Oyuncular: Eva Bourne, Michael J Rogers, Scott Hylands

5. The VelociPastor (2018)

Bir rahip, ailesini kaybettikten sonra Çin'e gider ve burada kendisini bir dinozora dönüştürmesini sağlayan gizemli bir yeteneği miras alır. İlk başta bu yeni güçten dehşete düşen bir fahişe, onu suçla savaşmak için kullanmaya ikna eder.

Yönetmen: Brendan Steere

Oyuncular: Greg Cohan, George Schewnzer, Janice Young

4. Pulp Fiction (1994)

Film, iki mafya tetikçisi, bir boksör, bir gangster ve karısı ile bir çift lokanta haydutunun hayatlarının, dört şiddet ve kefaret hikayesinde iç içe geçini konu alıyor.

Yönetmen: Quentin Tarantino

Oyuncular: John Travolta, Uma Thurman, Samuel L. Jackson

3. Midsommar (2019)

Bir çift, kırsal bir memleketin efsanevi İsveç yaz ortası festivalini ziyaret etmek için Kuzey Avrupa'ya gider. Pastoral bir etkinlik olarak başlayan bu şey, hızla bir pagan tarikatının elinde giderek artan şiddetli ve tuhaf bir rekabete dönüşür.

Yönetmen: Ari Aster

Oyuncular: Florence Pugh, Jack Reynor, Vilhelm Blomgren

2. Nymphomaniac: Vol. I (2013)

Seligman adında bir adam, bir ara sokakta baygın ve yaralı bir kadın bulur ve onu eve getirir. Kadın ona adının Joe olduğunu ve nemfomanyak olduğunu söyler. Joe, gençliğinden beri yüzlerce erkekle yaşadığı hayatı ve cinsel deneyimlerini anlatırken, Seligman da ona sinekle balık tutmak, Fibonacci sayıları hakkında okumak veya org müziği dinlemek gibi hobilerini anlatır.

Yönetmen: Lars von Trier

Oyuncular: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Stacy Martin

1. Dune (2021)

Soylu bir aile, galaksinin en değerli varlığının kontrolünü ele geçirmek için bir savaşa girerken, film, ailenin varisinin karanlık bir geleceğin hayalleriyle rahatsız oluşunu konu alıyor.

Yönetmen: Denis Villeneuve

Oyuncular: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya

Kimse herkesin film zevkine karışamaz ama sizin bugüne kadar izlediğiniz en kötü film hangisiydi? Benimki "A Serbian Film"di. Sizin de yorumlarınızı bekliyorum.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Kaliteli Senaryolarıyla Kesinlikle Tekrar İzlenmesi Gereken Muhteşem Filmler
İzlerken Kafanızın Bir Miktar Karışmasına Neden Olacak Karmaşık Senaryolu Film Önerileri
Hepsinin IMDb Puanı 7'den Yüksek: İzlerken Beyninizi Yakacak En Popüler Distopik Filmler

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
04.06.2023

Bu liste Ezel in annesi tarafından mı oluşturuldu 😱 Pulp Fiction u sevmeyenle arama mesafe koyarım. Brokeback Mountain a da kötü denemez. Fifty shades ise sığ olabilir ama kendi türünde gayet iyi, özellikle ikincisi yani Grey imin adam olup aşık olması (içimdeki ergen çıktı)🤭

04.06.2023

Meliha yapmış olabilir listeyi haklısın, avatar'a kötü demekte ne bileyim..

04.06.2023

sen şaka mısın??

04.06.2023

😱😱😱 siz kimsiniz hangi tarikatın üyesisiniz lan pulpfiction 😨into the wild? Midsommar 😳us 😰 dune 🤯 şey evet matrix de bi tık hayal kırıklığı oldu yalan yok ama yine de Amerikalıların bi deyişi var bilir misiniz F*ck you!

TÜM YORUMLARI OKU (25)