Seyirci Gülmek İstiyor Sayın Film Sektörü! 21. Yüzyılın Şu Ana Kadarki En İyi 35 Komedi Filmi

1. Best in Show (2000)

Best in Show, Amerika’daki ünlü bir köpek yarışmasına katılmak için eğitilen cins köpek sahiplerinin yaşamına odaklanıyor. Köpek sahipleri, yılın en güzel köpeğini belirleyen Mayflower Show'u kazanmak için ellerinden geleni yapar. Köpeğinin zaferi en çok hak ettiğini ve bu nedenle en iyi dört ayaklı arkadaş olduğunu kanıtlamak isteyen yüzlerce katılımcı yarışma için büyük bir hazırlık içindedir. Ancak birçok eksantrik insanın bir araya geldiği bu yarışmada kaos da kaçınılmaz olur.

2. Wet Hot American Summer (2001)

Yıllardan 1981'dir ve Firewood kamp alanı yaza veda etmek üzeredir. Yaz tatili bitip de herkes dönüşe geçmeden önce, kapanması gereken birkaç küçük hesap vardır. Kamp yöneticisi Beth, her şeyi yoluna koymaya çalışırken astrofizik profesörüne aşık olmuştur. Öte yandan aşık olduğu profesör, NASA'da çalışmaktadır ve kampı ciddi bir tehlikeden kurtarmaya çalışır. ayrıca kampa yakın olan şelale tehlikesi, birtakım aşk üçgenleri, çocuklar, kaçan fırsatlar... Hepsi aynı soruyu sormaktadır, günün sonunda bize ne kaldı?

3. Bubba Ho-Tep (2002)

Elvis Presley, şatafatlı yılların ardından kendi kimliğini bir kenara koyarak, sıradan bir huzur evinde hayatının son demlerini yaşamaktadır. Aynı huzur evinde kendisini John F. Kennedy zanneden bir arkadaşıyla muhtelif serüvenlerin içerisine atılmak üzeredir. Bu ikili, kaybettikleri kimliklerinin peşine düşmek konusunda kesin kararlılardır. Ancak yaşadıkları huzur evini kendisine hedef olarak tercih eden, antik bir Mısır mumyası, kendilerini bu amaçlarından alıkoymak için çabalayacaktır.

4. School of Rock (2003)

Dewey Finn, tüm hayatını Rock müziğe adamıştır. Ancak kimi problemleri ortaya çıkmaya başladığında büyük bir hazla bağlı olduğu grubundan yollanır. Bir sürü sıkıntının içerisinde bir de karşısına borç problemi çıkınca kendisini bir okulda müzik öğretmeni olarak bulur. Bu hayat onun müzisyen kimliğini bambaşka açılardan diriltecektir. 9 yaşındaki bir öğrencisi olan Yuki ile bir müzik grubu kurarak yarışmaya katılmaya karar verirler. Günden güne kazanacaklarına daha çok inanmaya başlarlar.

5. Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004)

Ron Burgundy, 70’lerin San Diego’sunda popüler bir televizyon spikeridir. Tüm ülkeyi etkisi altına alan feminizm dalgası çalıştığı kanalı da etkisi altına alınca, yanına bir de hırslı ve güzel kadın spiker Veronica Corningstone getirilir.

Yalnız çalışmayı ve önde olmayı seven Ron, Veronica’nın hayvanlar, yemek pişirme gibi konulardaki magazin haberlerini yapmasını ve esas işi kendisine bırakmasını tercih etmektedir. Fakat Veronica’nın azimli bir şekilde haber spikeri olmak istemesi, ikili arasında ciddi bir mücadeleye yol açacaktır.

6. Mean Girls (2004)

Afrika’da doğup büyüyen Cady’nin anne ve babası zoologtur. Bu vesile ile büyümek yolunda ilerlerken hayata dair şu ilkeyi temel alarak şekillenmiştir: Doğada güçlü olan hayatta kalır! Yalnız yaşı on beş olduğunda ve liseye başlayınca kafasındaki o orman kanunlarının pek de sandığı gibi olmadığını görür. Hele ki işin içine aşk girdiğinde ezbere bildiği her şeyi unutup baştan başlaması gerekecektir. Cady, ne yazık ki okulun en gözde kızının eski erkek arkadaşına gönlünü kaptırmıştır. İşler haliyle sapa sarmaya hazır biçimde onu beklemektedir.

7. Shaun of the Dead (2004)

Bir adam can çekişmekte olan hayatını kurtarmaya karar verir. İlk adım olarak da eski kız arkadaşını yeniden kazanmayı planlar. Annesi ile olan ilişkisini düzeltmek ister. Bir gün Kuzey Londra’yı zombiler basar. Sokaklarda ölüler birikmeye başlar. Bütün bunları izleyen Shaun, sevdiklerini kurtarmaya karar verir. Liz, Ed, Pete ve annesini

toparlayıp Winchester'a ulaşabilirse hayatta kalacaklarına inanan Shaun'u zorlu bir macera beklemektedir. Annesi bir zombi tarafından ısırılır. Shaun onu öldürmek zorunda kalır. Film aslında bir zombi komedisi. Eleştirmenler tarafından oldukça övgü aldı.

8. Team America: World Police (2004)

Popüler bir Broadway aktörü olan Gary Johnston, bir elit terör temizleme organizasyonu olan Team America tarafından göreve alınır. Dünya onun etrafında ufalanmaya başladığında teröristlerle savaşmak zorundadır. Sadece onlarla değil ünlü kişiler ve bir de aşk meselesi ile de mücadele onu beklemektedir. Elbette yanında takım arkadaşları ile birlikte. Kahramanlarımız Kuzey Kore lideri Kim Jong Il’i bir barış konferansı düzenlemekten alıkoymak durumundadırlar. Kendisi, aslında dünyaya kitle imha silahlarıyla saldırmayı planlamaktadır. Konferansı destekleyen Sean Penn, George Clooney gibi isimlerin başı çektiği Film Oyuncuları Derneği’ne bazı şeyleri anlatabilmek gerekmektedir. Biraz sarsıcı da olsa. Film, South Park misali güldürürken izleyiciyi huzursuz etmeyi başarıyor.

9. Kiss Kiss Bang Bang (2005)

Harry’nin asıl işi hırsızlıktır. Ancak hesapta olmayan olaylar aracılığı ile bir anda kendisini oyunculukla ilgili bir elemelerde bulur. Rol dedektifliktir. Sonra başarılı olmaya aklına koyar ve ciddi bir biçimde oyunculuk öğrenmeye başlar. Rastlantı bu ya okul arkadaşı Harmony ile derslerde karşılaşır. Ancak Harry bunca zaman sonra onu etkilemekten vazgeçmek niyetinde değildir. Kahraman ayaklarında kendini öne sürer. Ancak ne yazık ki durum pek göründüğü gibi değildir zira bu rol her an gerçeğe dönüşme potansiyeli taşımaktadır. Cehennem Silahı ile alıştığımız Shane Black bu defa yönetmenliğe soyunmuş.

10. The 40 Year Old Virgin (2005)

Kırk yaşındaki Andy halen cinsel ilişki yaşamamıştır. Oysa hayatının diğer kısımları gayet başarılı bir biçimde devam etmektedir. Elektronik mağazasında çalışmaktadır. Çizgi roman koleksiyonuna sahiptir. Zevkle döşenmiş bir evde yaşar ve iyi arkadaşları vardır. Bir gün arkadaşları Andy’nin yegane sorunu olan şu seks meselesini çözmeye karar verirler. Ona ellerinden geldiğince destek vererek kendine güvenmesini sağlamak için uğraşırlar. Andy uzun süre bunlardan etkilenmez ta ki 3 çocuk annesi Trish ile karşılaşana dek. Arkadaşları nihayet amaca ulaştıklarını düşünürlerken ikilinin, ilişkilerine “seks yok” kuralı koyarak başladıklarını öğrenirler.

11. Borat (2006)

Borat Sagdiyev, Kazakistan’da bir TV muhabiri olup aynı zamanda Kazakistan’ın en önemli altı adamından biridir. Hükümeti tarafından Amerika’ya gönderilir. Amerika toplumu ve kültürü hakkında bir belgesel hazırlaması istenir. Borat, Amerikan mizahını kavrayabilmek için New York’ta bazı eğitimler alır. Bu sırada Pamela Anderson’a aşık olur. Tek istediği onunla evlenmektir. İşte konuşma üslubu, türlü patavatsızlıkları ile tanınan karakterimizin Amerika dolaylarındaki maceraları bu kez beyazperdeden ulaşıyor izleyicisine.

12. Idiocracy (2006)

Mike Judge tarafından yönetilen 2006 yapımı kara mizah filmi. Filmin senaryo yazarlığını Mike Judge ile Etan Cohen üstlenmiştir. Filmde, bir erkek ve bir kadının ordunun insan dondurma projesine katılması ve 500 yıl sonra uyanması anlatılmaktadır.

13. Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007)

Amerikan sinemasının nev’i şahsına münhasır kişiliklerinden John J. Reilly’nin başrolde performans sergilediği Walk Hard: The Dewey Cox Story ilginç bir rock’n’roll sineması örneği. Rock’n’Roll, 50’lerin naifliğini, 60’ların asiliğini geride bırakmış ve 70’lerin disko rüzgarına direnen nadir kalelere sahip dönemlerini yaşamaktadır. İşte Dewey Cox’da sex, drugs and rock’n’roll ideolojisinin bayraktarlığını yapan nadide rock-starlardan biridir. Ancak çoğu müzik yıldızı gibi onun da sonu pek hayırlı olmayacaktır!

14. Superbad (2007)

Superbad, bir lise komedisi. Liseden mezun olmak üzere olan, nerd tabir edilen 'asosyal' denebilecek iki ergen gencin ibret dolu serüvenlerini alaycı bir dille anlatıyor. Çok Fena/Superbad'in yaratıcıları, bu filmin tipik gençlik filmlerinde karşılaşılan geleneksel lise hiyerarşisine sahip olmadığını söylüyorlar. Örneğin lisenin, karizmatikler ve ezikler şeklinde bölünmüş olamayacağını, bunun mutlaka bir arası olduğunu ve filmde bunu da yansıtmak istediklerini savunuyorlar. Eğlenceli bir gençlik filmi.

15. Hot Fuzz (2007)

Londra polisi Nicholas Angel işinde iyi biridir. Hem da fazlasıyla iyi. Ekibinin geri kalanının bu işe kötü bakmasını ve motivasyon açısından olumsuz etkilenmesini engel olmak için Sandford kasabasında göreve atanır. Orası pek suç işlenmeyen bir bölgedir. Danny Butterman ile ortak iş yapacaklardır. Her şey Angel için sakin görünmektedir ta ki iki aktörün başı kesilmiş bulunana dek. Kaza diye nitelendirilen bu duruma Angel asla ikna olmaz. Dahası giderek başka insanlar da ölmeye başlar. Angel ve Danny herkesle çatışmaya başlarlar. Kaza gibi görünen olayların arkasındaki gerçeğin peşindedirler.

16. Step Brothers (2008)

39 yaşında bir adam olmasına rağmen halen daha bir işi ve hayatı olmayan Brennan Huff, annesi Nancy ile birlikte yaşayan, deyim yerindeyse tam bir ana kuzusudur. Dale Doback ise aynı şekilde babasıyla birlikte yaşayan 40 yaşında bir adamdır. İkisinin kaderi anne ve babalarının evlenmeye karar vermesiyle birleşir. Artık aynı odayı paylaşan bu iki koca adam üvey kardeş olmuşlardır ve yaşlarına rağmen hala birer küçük çocuk gibi davranmaktadır. Birbirlerinden nefret eden ve sürekli kavgaya tutuşan bu iki kardeş, anne ve babalarının evliliklerinin çatırdamaya başlamasıyla planda değişiklik yaparlar. Ebeveynlerinin ayrılmasını istemeyen ikili onları yeniden bir araya getirmek için el ele verecektir.

17. In Bruges (2008)

İki kiralık katil olan Ray ve Ken zor bir işin ardından patronları Harry Waters tarafından Belçika’nın romantik şehri Brugge’a tatile yollanırlar.

Geldiği ilk günden beri bu şehirden nefret eden Ray’i burada pek çok sürpriz beklemektedir. Bunun sadece basit bir tatil olmadığını düşünen Ray burada yeni insanlarla tanışır ve aşkı ile kendi hayatı arasında gelgitler yaşamaya başlar.

18. Forgetting Sarah Marshall (2008)

Mütevazı bir müzisyen olan Peter, Televizyon yıldızı sevgilisi Sarah’tan ayrılmış olmanın bunaltısından kurtulmak için Hawaii’de bir kaçamak yapmaya karar verir. Gittiği bu tatil beldesinde, Sarah’ı da orada yeni sevgilisiyle görünce kendini kaybedip kıskançlık krizlerine giren Peter, daha sonra resepsiyonist kızla yakınlaşarak 'çivi çiviyi söker' taktiği güder. Yapımcı Apatow'un kısmen romantik komedi, kısmen felaket filmi olarak nitelediği Forgetting Sarah Marshall'ın senaryosunu aynı zamanda başrolde de oynayan Jason Segel kaleme almış.

19. Cloudy with a Chance of Meatballs (2009)

Hevesli bir mucit olan Flint Lockwood, dünyanın en beceriksiz mucididir. Çünkü şimdiye kadar üretilmiş en tuhaf cihazlardan bazılarının ardındaki çekingen dahi olmasına rağmen elle tutulur hiç bir fayda sağlayamamıştır. Ama Flint'in inadı inattır ve sprey ayakkabılardan, maymun düşüncesi çevirmenine tüm icatları yaşadığı küçük kasabanın başına dert açan büyük başarısızlıklar olsa da Flint insanları mutlu edecek bir şey yaratmakta kararlıdır. Flint'in suyu yiyeceğe dönüştürmek için tasarladığı yeni makinesi kazayla kasaba meydanını yok edip bir roket gibi bulutlara doğru fırladığında, Flint mucitlik kariyerinin sona erdiğini düşünür. Ta ki şaşırtıcı bir şey olana kadar: Gökten çizburger yağmaya başlar. Makinesi gerçekten çalışıyordur! Yemekli hava durumu anında başarı kazanır ve Flint kasabaya kendi deyimiyle 'tarihin en büyük hava fenomenini incelemeye gelen hava durumu sunucusu Sam Sparks'la arkadaş olur. Ama insanlar büyük bir açgözlülükle daha çok yemek istediklerinde, makine garip davranmaya başlar ve makarna kasırgaları ve dev köfteler üretir. Şekerleme dağlarının ve kavun dalgalarının altında gömülmek üzere olan kasabanın kaderi, Flint ve Sam'in uzmanlık alanlarını birleştirerek makineyi durdurup her şeyi yoluna koymalarına bağlıdır.

20. The Informant! (2009)

Mark Whitacre FBI'dan kendilerine muhbirlik yapması için teklif alır ve kabul eder. Görevi ise çalıştığı Archer Daniels Midland isimli şirkette kimi araştırmalar yapmaktır. Gizli kamera ve mikrofonlar kullanarak yöneticiler arasında yapılan her toplantıyı kaydeder. Bu toplantılarda kimi yolsuzluklar söz konusudur. FBI kanıtları toplayıp suçu tescillemek için uğraşırken Whitacre'in acemiliği ve tuhaf tavırları yüzünden görev başarısızlığa uğrar.

Gerçek bir hikayeden konusunu alan filmin yönetmen koltuğunda Steven Soderbergh, başrolünde ise Matt Damon bulunuyor.

21. MacGruber (2010)

Nişanlısının öldürülmesinden bu yana 10 yıldan beri, özel askeri harekâtı MacGruber, çıplak elleriyle cinayetle savaşmaya karar verdi. Fakat yeminli düşmanı, Dieter Von Cunth (Val Kilmer) tarafından çalınan nükleer savaş başlığını bulması için ülkenin ona ihtiyacı olduğunu öğrenince MacGruber, kendisinin bu iş için yeterli güçlükte olan tek kişi olduğunu düşündü. Elit uzmanlar ? Lt. Dixon Piper (Ryan Phillippe) ve Vicki St. Elmo (Kristen Wiig) ? tarafından bir takım oluşturarak MacGruber Cunth'n peşine düşecek ve onu adalete getirecek suikastçilerden oluşan bir orduyu yönetecek. Metotları alışılagelmiş olmayabilir. Cinayet sahneleri karışabilir. Ama dünyanın kurtarılmasını istiyorsanız, MacGruber'e ihtiyacınız var.

22. Scott Pilgrim vs. The World (2010)

Güzel, akıllı ve hoş bir kız arkadaş edinmek kolay değildir. Hele ki güzel, akıllı, hoş ancak eski yedi sevgilisini dövmek suretiyle kazanabileceğiniz bir sevgili ise düşman başınadır! Ama gönül bu, her zaman kolaya konmaz. İngiliz oyuncu, senarist ve yönetmen Edgar Wright’ın son çalışması Scott Pilgrim Vs. The World’da kahramanımız Scott Pilgrim’in manitacılık kurumuyla gireceği zorlu mücadele gayet eğlenceli. Yaptıkları işlerle komedi dünyasında farklı bir yer edinen iki ismin buluştuğu bu çizgi-roman uyarlaması yılın en merak uyandıran yapımlardan biri.

23. Tucker and Dale vs. Evil (2010)

Hem tüyler ürperten korku unsurlarını, hem de kahkaha fırtınalarını içeren komedi filmlerini bir arada harmanlamak büyük külfet isteyen bir iştir. Bu türdeki filmlerden biri olan, 2010 yapımı 'Tucker & Dale vs. Evil' da bir korku-komedi olarak türünün hayranlarına seslenmeye çalışıyor. Eli Craig'in yazıp yönettiği bu yapımda, Tucker ve Dale'in çıktıkları serüvende başlarına gelen ürkütücü-komik olaylar sinemaya aktarılıyor. Bir grup üniversiteye hazırlık öğrencisi, kahramanlarımızın başına bela olacak ve Tucker ve Dale'in kötülüğe karşı 'ölümcül' mücadelesi start alacaktır.

24. The Other Guys (2010)

Polis teşkilatlarında iki ayrı kuvvet arasında hep süregelen bir rekabet, hırs ve kıskançlık konusu vardır. Büro işlerinde çalışanlar cadde ve alan çalışması yapan meslektaşlarını çekemezken, sahadakiler de ofiste sekreterya işleriyle uğraşan polisleri hor görürler. İşte New York’ta çalışan polis dedektifleri Allen Gamble (Will Ferrell) ve Terry Hoitz (Mark Wahlberg) kağıt işlerinden ve boş geçen günlerden sıkılan iki arkadaştır. Kıskanılan polis memurları Highsmith’e (Samuel L. Jackson) ve Danson’a (Dwayne Johnson) katlanamayan kahramanlarımız yaptıkları işe biraz heyecan katmak için bir plan yaparlar. Fakat işler umdukları gibi gitmez.

25. Bridesmaids (2011)

Kadınların ilişkide dertleri asla bitmez. Hatta nişanlansalar ve düğün arifesinde dahi olsalar! Annie (Kristen Wiig) hayatı karman çorman giden, erkeklerle ilişkilerinde dikiş tutturamayan bir kadındır. Bir gün en yakın arkadaşı Lillian (Maya Rudolph)nişanlanır ve düğününde Annie’ye baş nedime olmasını teklif eder. Annie deli dolu bir kadındır ama diğer nedimelerin de, Helen (Rose Byrne), Megan (Melissa McCarthy), Rita (Wendi McLendon-Covey) ve Becca (Ellie Kemper), ondan geri kalır yanı yoktur!

26. Frances Ha (2012)

Bir dans topluluğunda çıraklık yapan 27 yaşındaki Frances, pek de parlak bir kariyere sahip olmayan bir dansçıdır. Tam anlamıyla istikrarlı bir işe sahip olmayan Frances'in tek hayali çalıştığı bu şirketin daimi çalışanı olabilmektir. Öte yandan kendi jenerasyonundakiler gibi birçok farklı işe atılmakta ancak hiçbirinde tam anlamıyla başarılı olamamaktadır. Frances'i tam anlamıyla anlayan tek kişi ise aynı daireyi paylaştığı Sophie'dir. Ne var ki Sophie'nin hayallerindeki şehre taşınacak olması ilişkilerini sarsacak; Frances'in 'gerçek hayat ve sorumluluklar' gerçeğiyle tanışmasına neden olacaktır.

27. 21 Jump Street (2012)

Polis okulundan yeni mezun olan iki kafadar, Schmidt ve Jenko kılık değiştirerek bir liseye stajyer polis olarak gönderilirler. Buradaki görevleri liselilerin karıştığı alkol, uyuşturucu vb. suçları izlemek, rapor etmek ve engellemekken her ikisi de liseli olmanın cazibesine kendilerini kaptırırlar. Zira kendi ergenliklerinde üstlerinden atamadıkları sorunların devam ettiğini de keşfedeceklerdir.

28. This is the End (2013)

James Franco'nun evindeki partide Seth Rogen, Jay Baruchel ve diğer bir çok ünlü kıyamet günüyle karşı karşıya gelir. Ellerinde kısıtlı gıda kaynağı vardır ve dünya büyük bir kaosa sürüklenmektedir. Daha da kötüsü kaçınılmaz son yaklaştıkça herkesin içindeki hayvani hayatta kalma güdüsü daha çok açığa çıkacaktır!

29. What We Do in the Shadows (2014)

Bir belgesel ekibi, hayatlarına zarar gelmeyeceğinin garantisiyle birlikte vampirlerin yaşadığı bir eve konuk olma fırsatı yakalar. Bu evde Viago, Vladislav ve Deacon isimli üç vampir yaşamaktadır. Bütün dertleri oldukça sıradandır; hatta yalnızca beslenme alışkanlıkları normal insanlardan farklıdır. Belgeselciler, vampirlerin gündelik hayatlarını en ince detaylarına kadar belgelemenin peşine düşerler. Bu dünyada vampir olmak hayata devam etmek tahmin edilenden daha zordur.

30. The Grand Budapest Hotel (2014)

Avrupa'nın hayali Zubrowka şehrinde bulunan Büyük Budapeşte Oteli'nin ihtişamlı dönemine tanık oluyoruz. Gustave H, otelin işleyişini büyük bir profesyonellikle idare eden, müşterilerini dahi en ince ayrıntılarına kadar tanıyan bir konsiyerj görevlisidir. Bir gün otele bellboy ve komi görevlisi olarak Zero Mustafa adında genç bir adam gelir ve kısa zamanda aralarında yakın bir arkadaşlık başlar. İkili birbirlerinin sırdaşı olurken yaşadıkları şehir de büyük bir savaşa doğru sürüklenmektedir. Bu esnada Gustave'ın yaşlı sevgilisi Madame D. esrarengiz bir şekilde hayata veda eder, ikili Madame D.'ye veda etmek için yola çıkar. Bir asilzade olan Madame D.'nin şatosuna vardıklarında miras bölüşümünün yapıldığı toplantıya denk gelirler. Madame D., Gustave'a miras olarak paha biçilmez bir Rönesans tablosu bırakmıştır ve bunun açıklanmasıyla aile içerisinde büyük bir karmaşa çıkar. Bu andan itibaren belalarla dolu bir maceraya atılan Gustave ve Zero, gerçeklerin peşinde koşarken dışarıda da bir çağ değişmektedir…

31. Spy (2015)

Susan Cooper CIA'de masa başı çalışan bir analisttir. Cooper aynı zamanda en kritik görevlerin başarıyla sonlandırılmasını sağlarken adı gizli kalan bir kahramandır. Partneri Bradley Fine ile iyi bir ikili olmuşlardır ancak son görevlerinde Bradley ile kurumun bir başka gözde ajanı olan Rick Ford'un kimliklerinin ifşa olur. Ölümcül silah ticareti yapan tehlikeli bir şebekenin dünyasına sızarak yol açacakları felaketi önleme görevi Susan Cooper'ın olur. Cooper masa başından ilk kez sahaya adım atacağı bu görevde, içindeki tüm potansiyeli açığa çıkaracak ve fark etmediği yeteneklerini keşfedecektir.

32. The Nice Guys (2016)

1970’ler Los Angeles’ında, şanslı ama sakar özel dedektif Holland March ve dikkatli araştırmacı Jackson Healy bir gizemi çözmek için bir araya gelir. Birlikte, herkesin aradığı ve önemli bir sırrı saklayan kayıp kızı bulmaları gerekmektedir. Bu kız, ünlü bir porno yıldızı olan Misty Mountain’ın gizemli ölümünü çözebilecek bilgilere sahip tek kişidir. Bu araştırma esnasında iki dedektif kendilerini yüksek statüdeki devlet yetkililerinin hedefinde bulur.

33. Game Night (2018)

Max ve Annie’nin çiftler için oyun gecesi, Max’in kardeşi Brooks sahte haydutlar ve federal ajanların olduğu gizemli bir cinayet ayarladığında iyice karışır. Brooks kaçırılır ve her şey oyunun bir parçası gibi görünür. Fakat bu altı aşırı rekabetçi oyuncu gizemi çözmeye ve oyunu kazanmaya çalıştıkça bu “oyunun” ve Brooks’un göründüğü gibi olmadığını fark ederler. Bu kaotik gece boyunca, her dönemeç beklenmedik bir olaya yol açtıkça arkadaş grubu boylarından büyük bir işe kalkıştıklarını fark eder. Kuralların ve puanların olmadığı, oyuncuların kimler olduğu bilinmeyen bu gece ya uzun süredir yaşadıkları en eğlenceli gece ya da oyunun sonu olacaktır.

34. Long Shot (2019)

Fred Flarsky, işsiz bir gazetecidir. Kötü talihini benimseyen Flarsky, yıllardır çocukluk aşkını düşünerek ona sadık bir şekilde yaşamını sürdürüyordur. Ama çocukluk aşkı Charlotte Field, gezegenin en güçlü kadınlarından biri konumundadır. Amerika Dışişleri Bakanı olan Charlotte, bunun üstüne bir de Amerika'nın Başkan koltuğuna oturmak için mücadele etmektedir.

35. Palm Springs (2020)

Palm Springs, bir düğün gününü tekrardan yaşadıkları bir döngüye hapsolan Nyles ve Sarah'nın hikayesini konu ediyor. Rahat bir insan olan Nyles ve nedime olmaya pek de istekli olmayan Sarah'nın yolu, Palm Springs'te bir düğünde kesişir. İkilinin arasında romantik anlar yaşanır. Ancak Sarah, Palm Springs'ten ne zaman ayrılmaya çalışsa kendini yeniden aynı yerde bulur. Sarah ve Nyles, birbirlerinden ve bulundukları yerden kurtulmak için ellerinden geleni yapacaklardır.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Kahkaha Atmaktan Karnınıza Ağrılar Girecek! Gelmiş Geçmiş En İyi Komedi Filmleri
Kahkaha Şelalesinden Bir Yudum İsteyenleri Asla Hayal Kırıklığına Uğratmayacak 15 Komedi Filmi
Bütün Yılın Stresini Üzerinizden Alıp Götürecek, 2019'un Bol Kahkaha Atmalı En İyi Komedi Filmleri

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
20.05.2021

Ciddi misiniz? Bunlar gerçekten Komedi filmi mi? The Nice Guys, The Informant! , In Bruges filmlerinde 1-2 espri geçiyor diye bunları komedi filmi kategorisine mi sokuyorsunuz yoksa IMDB'yi açıp etiketten dolayı seçilmiş KOMEDİ filmlerini tıklayıp oradan 30-35 film mi seçtiniz? AYıp ya: PeeKAY , DeadPool, Snatch, The Hangover, Superbad, Bitirim İkili, Aman Tanrım, Death at a Funeral 10 saniyede aklıma gelen filmler ki bunlar da yani tartışılır.

Borat filmi tam bir saçmalık.İzlemeyin

19.05.2021

What we do in the shaows'u izleyin sonra bana teşekkür edin

TÜM YORUMLARI OKU (6)