Seyahatinizin Sadece Yemek Yemekle Geçmemesi İçin Gaziantep'te Gezilecek Yerler

Gaziantep bölgenin merkezinde olması ve verimli topraklarıyla sürekli gelişen bir nüfusa sahip. Tarihte birçok medeniyete ev sahipliği yapmış ve bugün hala pek çok kültür bu güzel şehirde bir arada yaşıyor. Şehir, en çok da tadına doyulmaz yemeklerle dolu mutfağıyla ünlü. Fakat Gaziantep’e gelenlerin yemek yemek dışında yapacakları o kadar çok şey var ki.

Bu güzel şehirde görmeniz gereken olmazsa olmaz yerleri sizler için hazırladık.

Popüler İçerikler

Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
06.04.2017

daha geçenlerde gittim buraları hiç duymadım ya :D, ama önderde katmeri, koçakta baklavayıı, kelebekte beyranı, kaburgacı kenanda madalyonu kaburga şişi küşlemeyi :D, tahmiste menengiçi köşkte ciğeri, gar restaurantta binbir çeşit meze ile rakı içmeyi... daha aklıma gelmeyen ne mekanları öğrendim hemen, offff fena oldum :D bunlardan bahsetsenize abi insanlara. Gaziantebe gezmeye değil yemeye gidin

06.04.2017

Bi dahakinde bende gelicem bana ne :D Sırf Katmer yemek için. Fotoğrafını gördüğümden beri kendime gelemedim ztn :P

05.04.2017

bir antepli olarak söylüyorum.Gaziantep gastronomi kentidir.Zeugmayı bi kenara ayırıyorum,diğer müzeymiş parkmış gidip zaman ve para kaybı yaşamayın.Hele ki kale ya da cam eserleri müzesi vs...Gaziantebi son yıllarda zorlama şekilde bir müze şehri yapma çabalarına tav oluyorum.Gidin yemek yiyin,yiyecek satın alın ve keyfinize bakın..özellikle gerçek esnaflık ve zanaatlığın hala yaşatılıyor olmasından bir antepli olarak gurur duyuyorum..

Pasif Kullanıcı
05.04.2017

Sadece Gastronomi kenti öyle mi?Gaziantep in bulundugu yörede paleolitik dönemden günümüze kadar insanlar yaşamış. Gaziantep tarihini bir araştır derim.muze kenti olmayı sonuna kadar hak ediyor.

06.04.2017

halil ustaya gidin kebap yiyin, beyran için (acıdır dikkat),künefe yiyin sonra da eritmek için müzeleri gezin :)

TÜM YORUMLARI OKU (14)