Sevimli Kedi Eros'u Vahşice Katleden İbrahim Keloğlan'ın Serbest Bırakılması Ünlüleri Ayağa Kaldırdı!

İstanbul'da bir sitede yaşayan sevimli kedi Eros'u vahşice duygularla katleden İbrahim Keloğlan yeniden yargılandı. 'Kasten hayvan öldürme' suçu nedeniyle 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan caninin iyi hal indirimi alması tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı!

Yılbaşı gecesi Başakşehir'de bir sitenin asansöründe gördüğü Eros isimli kediyi tekmeleyerek katleden İbrahim Keloğlan'ın ikinci duruşması görüldü.

İlk olarak 1 yıl 3 ay hapis cezası alan Keloğlan'ın cezasının ertelenip tahliye edilmesi milyonları da ayağa kaldırdı.

Bugün (13 Mart) günü Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen ikinci duruşmada sanık İbrahim Keloğlan ve taraf avukatları dışında sayısız hayvansever de vardı.

"Kasten hayvan öldürme" suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan caninin yurt dışı çıkış yasağı verilerek adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına tepki yağdı!

Tansu Dayan:

Ersin Arıcı:

Pucca:

Doğa Rutkay:

Bilal Hancı:

Şahan Gökbakar:

Kerimcan Durmaz:

Demet Akalın:

Alina Boz:

Edis:

Şevval Şahin:

Hadise:

Yasemin Şefkatli Tatlıses:

Nurgül Yeşilçay:

Esin Çepni:

Bestemsu Özdemir:

Cemal Can Canseven:

Selin Türkmen:

Ezgi Mola:

Sevda Demirel:

İpek Tanrıyar:

Burcu Kıratlı:

Mauro Icardi:

Ajda Pekkan:

İlginizi Çekebilir:

Kedi Eros'un Katili İbrahim Keloğlan'ın Aldığı Ceza Sosyal Medyada Tepkiye Yol Açtı!
Kedi Eros'u Katleden İbrahim Keloğlan'ın Cezası Belli Oldu
Kedi Eros'u Vahşice Katleden İbrahim Keloğlan'ın Mahkemedeki Savunması Ortaya Çıktı!

Popüler İçerikler

Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
IBAN ile Eski Sevgiliye Ulaşmaya Ceza Geliyor İddiası: “Sakın 1 Lira Göndermeyin”
YORUMLAR
13.03.2024

Hakimin de ifşa olması gerekiyor. Kimse yasa masa demesin. Eğer en üst sınırdan cezayı alsaydı. Hiç değilse az da olsa hapis yatacaktı. Cani bir psikopata iyi hal indirimi vermek yasa gereği değildir, tamamen hakimin insiyatifidir ve bunu aynı hakim 2. kez kör göze parmak dercesine yine yaptı. O yüzden katil ile hakimin arasındaki bağ araştırılmalı ve Fetö geçmişi var mı yok mu o da incelenmelidir. Malum Fetö yargıdan henüz tamamen temizlenmedi.

13.03.2024

Hükümetin amaçladığı bu, şiddeti normalleştirmek. Suçlular dışarda, suçsuzlar içerde. Kendileri hakkında eleştiri yapanlar, gazeteciler anında hapse tıkılır. Hayvana ve insana işkence eden, öldürenler dışarda. İsteseler 1 günde çıkaracakları hayvan hakları yasasını 22 yıldır çıkarmadılar. Hapsi geçtim abuk subuk şeylere dünyalar kadar para cezası kesen hükümet aslında bu kadar savunmasız canlıları hedef alan eziklerden büyük gelir elde edebilecekken bile şiddeti meşrulaştırmak için bir yasa koymuyorlar

13.03.2024

Eros 10 dakika boyunca kafası ezilerek ve tüm kemikleri kırılarak can verdi. Kaçamayacağını anladığında kanlar içinde kafasını kaldırıp katilinin yüzüne son defa bakmasını ve merhamet dinlenmesini atlatamıyorum, aklımdan ve kalbimden çıkmıyor. Ve adalet yerini bulmadığı gibi diğer katillere de cesaret verecek karar oldu. Kimse şu saatten sonra adalet var demesin! Bu vahşet nasıl cezasız kalır!!!

Lütfen yazmasaydınız keşke ,tekrardan hatırlatmasaydınız 😭 Kendi oğluma bugün sarılıp ağlamaktan içim çıktı 😭

Aynı şekilde gebermen dileğiyle piçç. 😠

TÜM YORUMLARI OKU (44)