Sevgiliyle Her An Mesajlaşmanın Hamallık Olduğunu Söyleyen Kullanıcıya Yapılan Tartışmalı Yorumlar

Bunun sorgulanması bana garip geliyor. :)

Yepyeni bir sosyal medya tartışmasıyla karşınızdayız. Bu sefer ki konumuz ilişkiler. Twitter'dan "@vincestos" isimli bir kullanıcı sürekli mesajlaşmanın hamallık olduğunu söyledi.

@vincestos

Bu değerlendirmeyi gören birçok insan kullanıcıyı eleştirdi.

Elbette her an mesajlaşmanın sorunlu olduğunu dile getirip kullanıcıya destek verenler de oldu.

Sizce de böyle mi? Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
24.04.2021

10-15 dk cevap vermedin diye trip atan varsa pılınızı pırtınızı toplayıp hemen kaçın. O kişiden hayır gelmez, anca stres kaynağı olur.

Pasif Kullanıcı
24.04.2021

Aynen. Her adımını ona göre planlamaya başlarsın ve farkında bile olmadan ödün vermeye başlarsın. Hem diğerlerine bağımlı yaşayan içsel yalnızların hem de narsistlerin kontrolcü doğasıdır bu cevap vermeyince insanı sınamak. İkisi de iki ayrı uçtur ve toksiktir. Çünkü sevgi esir almaz, sevgi özgürleştirir. Bunun dışında kalan her şey sevgiden başka bir nevrozdur. Sahip olmadan sevmeyi öğrenmeliyiz.

24.04.2021

Az konuşma ya da çok konuşma şeklinde bir uç nokta seçmeyeceğim. Hayatın doğal akışında denk geldikçe, istedikçe, gerektikçe vb. konuşulması taraftarıyım. 7/24 bir insanla iletişim halinde olursanız patlarsınız. Hem ilişkiniz patlar, hem kafanız patlar. İnsan çocuğu ile -yani en sevdiği insanla- bile 7/24 iletişim kurmak istemez. Arada kenarda oyuncakları ile oynasın, sokakta arkadaşları ile oynasın ister. Dediği gibi iş hamallığa dönüyor gitgide. Sürekli konuşmazsan, her gün görüşmezsen beni sevmiyorsuna geliyor. Bunun bir de her istediğini yapmazsan sevmiyor diyeni var ama o ayrı konu.

24.04.2021

Birisi bana 7/24 mesaj atsa engellerim. Onla mı uğraşacağız bütün gün?

TÜM YORUMLARI OKU (22)