Sevgilisinin Olur Olmaz Zamanlarda Bedenine Dokunmasından Rahatsız Olan Kadının Paylaşımı Tartışma Yarattı

Biliyorsunuz, sosyal medyada ve özellikle Twitter aleminde aklınıza gelebilecek herhangi bir konuyu çok kolay bir şekilde tartışabilirsiniz. Bu zamana kadar kimi anlamsız kimi de önemli birçok tartışmaya denk gelmişsinizdir. İlişkiler de bu konulardan sadece bir tanesi. Çeşit çeşit ilişki türünü, davranış şekillerini gördük, tartıştık ve onayladık ya da onaylamadık... Şimdi de Twitter'dan bir kadın kullanıcı yaptığı bir paylaşımla yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Gelin hep birlikte detaylara bakalım!

Tartışmaya zemin hazırlayan kadın kullanıcı kişisel hesabında sevgilisinin bazı anlarda bedenine dokunmasından rahatsız olduğunu dile getirdiği bu paylaşımı yaptı.

Bu paylaşımın ardından da bazı kullanıcılar sevgilinin bedenine dokunmak istemenin normal olduğunu yazdı.

Birçok kullanıcı da "rıza" kavramını hatırlatarak kadın kullanıcıya destek verdi. Sevgilinin ya da eşin her istediği anda kadının bedenine dokunmasının yanlış olduğunu belirttiler.

Peki siz bu tartışmanın neresindesiniz? Haydi yorumlarda konuşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Konuşulmayanları Masaya Yatırıyoruz: İlişki Esnasında Acı Yaşıyorsanız Olası Sebepleri ve Çözümleri
Aşk Profesörü Ayağınıza Geldi: Bize İlişkinizi Anlat, Manitan Seninle Ciddi Düşünüyor mu Söyleyelim!
Kızlar Toplanın: Hoşlandığınız Erkeği Etkileyip Kendinize Çekmek İçin Yapmanız Gereken Psikolojik Hamleler

Popüler İçerikler

Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
YORUMLAR
25.04.2022

offf yeter abartmayın artık.. bu kadınlarda yenı türedi napıcaz bilmiyorum. aşırı abartı hastalığından müzdaripler. geçen günde bi tanesi gayet normal bi mesajı taciz diye ifşa etmeye çalıştı. bu da başka bi versiyonu. adamla karşılıklı istediğiniz zaman sana birbinize dokunamicaksanız sevişemicekseniz niye sevgili oldunuz ??? bekar takıl kimse duş çıkışı rahatsız etmez. tek başına kimsenin dokunmayacağı cildine saçına bakım yaparsın. böyle saçmalık görmedim.

25.04.2022

Çok açıklayıcı olmuş. Erkekler alemi olarak sana teşekkürü bir borç biliriz...

25.04.2022

'Kıçını kaldırıp kıyafet bulmama yardim etsen BELKİ , onu yapmiyorsun bari köstek olma ' Yani diyor ki ; benim çıkarlarima uygun hareket edersen , beni bir obje gibi kullanmana izin veririm. Şayet en kuçuk bir çıkar çatışmasi yaşarsak , bedenimi dahi sana koz olarak kullanırım. Leş amk.

25.04.2022

Bir kız arkadaşım vardı, seviştikten sonra ayrı odalarda uyuyorduk (Sevişmediğimiz zamanlarda da tabi) Bu bile bana garip geliyordu, ki ayrıldık zaten. Bu abla gerçekten seviyor olsa, sevgilisinin dokunmasından rahatsız olmazdı. Hepimizin böyle anları olur ama "şu an istemiyorum" dersin, olur biter.

25.04.2022

: D muhahaha gece gece koptuk

TÜM YORUMLARI OKU (32)