Sevgilisini Yatakta Basan Kadının Yorganı Açınca Dışkı ile Karşılaştığı Aldatma Hikayesi Kafanızı Yakacak

Aldatmak konusu evlerden ırak, düşmanımızın başına gelmesin. Bu arkadaşın yaşadığı şeyi de zaten inanın düşman yapmaz. Yatakta sevgilisini basan kadının b*kla karşılaşma hikayesine hazır mısınız?

Aldatılmak dünyanın en berbat duygusu olabilir kardeşlerim, bilirsiniz. Her ilişki sadakat ve mutluluk beklentisiyle başlasa da işler her zaman öyle olmuyor.

Tıpkı bu arkadaşımızın başına gelenler gidi. Sokak röportajında konuşan bacımız, iğrenç bir aldatılma hikayesiyle bizi sarstı.

Arkadaşımız, eve gittiğinde sevgilisini ve sevgilisinin yeni sevgilisini(!) yatakta basmış. Buraya kadar her şey sıradan bir film gibi.

Fakat yataktaki kadını kolundan çekip kaldırdığında bir de ne görsün? Yatakta b*k var. Evet sevgili dostlar, yatağa küçük bir kusur bırakılmış...

Arkadaşın anlattığına göre yeni çiftimiz, fasfarklı denemeler yapmaya çalışırken yan etki olarak da bağırsakları boşaltmışlar. Daha doğrusu kadın olan taraftan böyle bir rahatlama hareketi gelmiş...

"Bu olayı nereden hatırlıyorum ben acaba?" diyenler için şu görseli sunalım. Gerçi oradaki motivasyon başkaydı ama eylem aynı...

Bütün bunlar olduktan sonra aldatılan kadın arkadaşımız gitmiş bebeyi affetmiş. Olacak iş değil! Neyse sonra kendisi de söylüyor zaten, her şey "b*ka batmış" tabii ki. Allah'ım sen koru!

Bu talihsiz olayı bizzat tanığından dinleyelim. İnşallah da bizim başımıza gelmez. Valla kafayı yeriz!

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Güreş Seyredicez Zanneden İnsanları Japon Şovmenin Poposuna Blok Flüt Sokmasıyla Sarsan Acayip Olay
Gördüğünüz Andan İtibaren Ömrünüzden Ömür Götürecek Birbirinden Acayip Görseller
Ünlü Kadınların Bekaret ve Cinsellikle İlgili Yaptığı İtiraflar Sizi Bir Miktar Şaşırtacak

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
17.10.2023

" Arkadaş gitmiş bebeyi affetmiş " tamam sizlerden biriyiz ama bu nedir yahu :D

17.10.2023

Konuşan arkadaş mantara benziyor, Ankaralı pavyon dilberleri gibi konuşuyor. Editörümüz de kadına fazla maruz kalınca o da öyle konuşmaya başlamış anlaşılan. Olmayan konudan suyunu sıkarak içerik çıkarma girişiminizi kutluyorum.

Bende kız arkadaşımı aldattım. Bir seferde baya basıldım. Altıma sçmadım ama sçacak kadar korktum. Neden o kadar korktum bilmiyorum aslında, ciddi bir ilişki bile sayılmazdı. Ben size bşi diyim mi erkolar, basılmayın. Hayatta ki en boktan 3 durumdan biri :)

17.10.2023

Aldatmayın olacaktı galiba, basılmayın değil

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ