Sevgilisini Öldüren Paralimpik Şampiyonu Oscar Pistorius Tahliye Oluyor

Sevgililer Günü’ünde sevgilisini öldüren ve hakiyesi Netflix’te yayınlanan bir belgesele konu olan Oscar Pistorius, 10 yıl sonra cezaevinden çıkıyor. Pistorius, 5 Ocak’ta cezaevinden şartlı tahliye edilecek.

Güney Afrikalı eski paralimpik şampiyonu Oscar Pistorius, 2013’te sevgilisi Reeva Steenkamp'ı öldürmesi sonrasında tutuklanmıştı.

Pistorius cinayet davasında verdiği ifadede Steenkamp'ı gece yarısı banyosunda saklanan tehlikeli bir davetsiz misafir olduğunu düşünerek kapıya dört el ateş ederek yanlışlıkla öldürdüğünü söylemişti.

Euronews’te yer alan habere göre; şartlı tahliye sırasında amcasının Pretoria'daki lüks malikanesinde yaşaması beklenen Pistorius'un cezası 5 Aralık 2029 tarihinde sona erecekti. 2013'te 29 yaşındayken öldürülen Steenkamp'ın annesi June Steenkamp, Pistorius'un şartlı tahliyesine karşı çıkmadı; duruşmadan önce yaptığı açıklamada Pistorius'un tamamen rehabilite olduğuna inanmadığını ve cinayet hakkında hala yalan söylediğini kaydetti.

İki bacağı da kesilmiş olan ve karbon fiber protezleri nedeniyle "bıçak sırtı koşucusu" (blade runner) olarak bilinen Pistorius’un hayatı, Netflix belgeseline de konu olmuştu.

Bu haber de ilginizi çekebilir

Kız Arkadaşını Öldüren Dünya Rekortmeni Paralimpik Koşucu Oscar Pistorius'un Hikayesi

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
25.11.2023

bu gavat ucubenin ofke sorunlari+eski kiz arkadasini aldatma+olaydan bir ay once restoranda yere ates ederek saka demesi gibi igrenclikleri var. hic acikli gibi gostermeyin sunu. demek ki katil olmak icin hicbir engel yokmus, keske tahliye edilmeseydi.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ