Sevgilisini Babasıyla Evlendiren Adamdan Canlı Yayındaki İtiraflara Televizyon Dünyasında Bugün Yaşananlar

23 Kasım Çarşamba günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bir süredir ekranlardan uzak kalan başarılı oyuncu Aslı Enver'in FOX TV'de yayınlanacak olan Benim Adım Farah dizisiyle el sıkışması herkesi heyecanlandırmıştı. Fakat geçtiğimiz günlerde evlenen güzel oyuncu bebek beklediğini duyurarak diziden ayrılmak durumunda kaldı. Yaşananların ardından son zamanların yıldız oyuncusu Demet Özdemir'e teklif götürüldü.

Detaylar:

Hamile Olduğu İçin Projeden Ayrılan Aslı Enver'in Yerine Sevilen Oyuncu Demet Özdemir'e Teklif Gitti

Show TV'nin ses getiren yapımlarından biri olan Baba dizisi, hem oyuncu kadrosu hem de güçlü konusuyla izleyici tarafından çok seviliyor. Başrollerinde Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş gibi isimlerin bulunduğu dizinin yapım şirketi ise sosyal medyadan kötü haberi duyurdu.

Detaylar:

Yapım Şirketi Duyurdu: Show TV'nin Fenomen Dizisi Baba'dan İzleyiciye Kötü Haber!

2020 yılında Esra Erol'a katılan Meryem Tarım, anlattığı hikayeyle herkesi şoke etmişti. Meryem, pavyonda çalışan eşinin bir kadınla ilişki yaşadığını ve bu ilişkiye kayınpederinin de dahil olduğunu, kendisini ortada bıraktıklarını söylemişti. Meryem anlattığı bu ilişki zinciri o dönem kafaları iyice yakmıştı.

Detaylar:

Sevgilisi Aynı Zamanda Annesi! Çok Eşli Yaşayan Adamın Kurduğu İlişki Zinciri Kafaları Karıştırdı

MasterChef Türkiye yarın akşam yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Önemli ve özel günleri asla es geçmeyen ve bu konuda çalışmalarını sürdüren MasterChef ekibi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü de unutmadı. Programın yarışmacılara yaptığı sürpriz ile stüdyodakiler gözyaşlarına hakim olamadı.

Detaylar:

MasterChef Yarışmacıları Kendilerine Söylenenleri Duyunca Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Esra Erol'da yine bizi şok eden bir olay yaşandı. Sevim isimli 14 yıllık evli 3 çocuk annesi karısını aramak için gelen Ali Bey, eşinin sosyal medyadan tanıştığı Resul ile kaçtığını iddia etti. Resul'un eşi ise hamileyken aldatıldığını ve hem kendinin hem de bebeğinin hayatını etkileyecek durumlar yaşadığını söyledi.

Detaylar:

Esra Erol'da Kadın Grubuna Sızan Adamın Hamile Eşini İntihara Sürükleyip Evli Kadınla Kaçtığı Bi' Garip Olay

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden Esra Dermancıoğlu, Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki sahneleri ile ekranlarda fırtına estirdi. Deneyimli oyuncu sosyal medyada sık sık psikolojik durumlardan bahsedip kendi ve başkaları ile dalga geçse de, dizideki rolü sonrası "Dermancıoğlu'nun delirdiği anlar" olarak akıllara kazındı.

Detaylar:

Bir Küçük Gün Işığı'na Esra Dermancıoğlu Delirdiği Anlarla Damgasını Vurdu: "Bıktım Artık"

Nur Viral'in Beyaz TV ekranlarında yıllardır sunuculuğunu üstlendiği "Hayatta Her Şey Var" isimli programa 50 yaşındaki kadın seyircinin itirafları damga vurdu. Kadının eşiyle ilgili anlattıkları ağızları açık bıraktı.

Detaylar:

Canlı Yayına Bağlanan Bir Kadının Eşi Hakkındaki İtirafları Herkesin Ağzını Açık Bıraktı!

Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız, Yalı Çapkını, Kırmızı Oda ve daha birçok dizinin uyarlandığı romanların yazarı Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu kitapları, hastaları ve kendi hakkında merak edilen soruları TV100 kanalında yayınlanan Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programında cevapladı.

Detaylar:

Camdaki Kız, Uzan Ailesini mi Anlatıyor? Gülseren Budayıcıoğlu Kitapları Hakkında Merak Edilenleri Anlattı!

Engin Altan Düzyatan, Nehir Erdoğan, Erkan Can, Berrak Tüzünataç ve Yiğit Özşener'in başrolünde yer aldığı Son dizisi 2012 yılında ATV ekranlarında yayınlanmıştı. Tanıtım videosundan başarılı oyuncu kadrosuna, senaryosundan işleyişine büyük bir kitleye sahip olan Son dizisini bi' hatırlayalım!

Detaylar:

Tarihe Geçen Tanıtım Reklamıyla Daha Yayınlanmadan Tüm Türkiye'nin Aklını Alan "Son" Dizisini Hatırlıyoruz!

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'