Sevgilisine Sinirlendiği Gerekçesiyle Bebeğini Mikrodalgaya Atarak Ölümüne Sebep Olan Psikopat Anne

Maalesef herkesin ebeveyn olmaması gerektiğini, dünyanın dört bir yanında duyduğumuz haberler ile bir kez daha anlıyoruz... Erkek arkadaşı ile yaşadığı tartışmanın acısını suçsuz bebeğinden çıkaran merhametsiz kadının hikayesini sizler için derledik. 👇

Herkesin ebeveyn olmaması gerektiği dünyamızda, China Arnold ve onlar gibilerinin hikayesi hep yüreğimizi yaralıyor.

Her şey 2005 yılı Ağustos ayında yaşandı...

Daha önce 2000 yılında kaçırma ve 2002 yılında sahtecilikten tutuklanan China Arnold, sevgilisi ve bebeği ile yeni bir başlangıç yapmak istedi.

Ancak sevgilisi ile arası pek iyi değildi... Sorunlarını çözeceğine inandıkları bebek, ilişkilerinin kurbanı oldu.

China Arnold, erkek arkadaşı Terrell Talley ve 28 günlük bebekleri Paris Talley, Dayton Ohio'da bir konut kompleksinde yaşıyordu.

Fakat Arnold, erkek arkadaşı Terrell'ın babalığını beğenmiyordu. Çünkü Terrell bebeğin babası olmadığını söyleyerek hiçbir sorumluluk üstlenmek istemiyordu.

Bunun üzerine tartıştılar ve Terrell evden ayrıldı. Tek başına ebeveynlik yapmak istemeyen ve sevgilisine öfkelenen Arnold, bebeği Paris'i bir hışımla alarak mikrodalgaya attı.

Küçük bebek Paris'i mikrodalgada 2 dakika boyunca pişirdi. Arnold'ı bunu yapmaya itenin ne olduğunu kimse bilmiyor: Kendisi bile...

Henüz bir aylık bile olmayan küçük bebeğin mikrodalgaya tam sığdığını anlatan kalpsiz anne, bebeği ertesi gün hastaneye götürdü.

Bebeğin büyük dış yanığı yoktu ancak yüksek ısıyla iç yaralanma yaşamıştı. Analistler zavallı Paris'in mikrodalgada 2 dakikayı aşkın süre boyunca kaldığını tahmin ediyor.

Arnold, başlangıçta yaptığı korkunç şeyin bebeğinin ölümüne yol açabileceğini anlamamış gibi davrandı.

Hatta bebeğin kaburgalarında yanık tespit eden Dr. William şaşkınlıkla anneye bunu söyleyince, Arnold 'Bebeğim yanmış mı?' diyerek aynı şaşkınlıkla tepki verdi.

Ayrıca bebeğin yüzünde ve cildinin belirli bölgelerinde de yanık izleri olduğu için hiçbir annenin bundan habersiz olamayacağını düşünen doktor, Arnold'dan şüphelendi.

Doktor William ve hastane ekibi, minik Paris'i hayatta tutmak için çok uğraştı ancak zavallı bebek o gün yaşamını yitirdi.

Bunun üzerine hastane ekibi polis ile iletişime geçti. Hiçbir yangın olmadığı halde bebeğin cildinde yanıkları gören dedektif, bunun bir cinayet olduğunu anladı.

Arnold'ın evinde yapılan aramalarda bunu destekleyecek kanıtlar bulundu: Banyoda küvet soğuk su ile doluydu; yanmış bedeni soğutmak için kullanılmıştı...

Dedektif Doyle Burke, anne Arnold'ın bilerek masumu oynamaya çalıştığını anladı. Bunun üzerine banyoda bir de Arnold'ın Paris'in yanmış cildini kurulamaya çalıştığı havlu bulundu: Üzerinde Paris'in soyulan derisinin kalıntıları vardı...

Dedektif, evin araştırıldığı esnada mikrodalganın önünden birkaç kez geçmesine rağmen böyle bir şeyi hiç hayal etmediğini söyledi.

Uzmanlar bebeğin sıcaklığının 107 ila 108 Fahrenheit dereceye ulaştıktan sonra öldüğünü söyledi. Küçük Paris resmen pişirilmişti...

Başta suçunu inkar eden Arnold, daha sonra bunu sarhoşken yaptığını söyledi. Zalim anneyi ilk duruşmasında temsil eden avukatı ise Paris öldüğünde Arnold'un bayılma noktasına gelecek kadar sarhoş olduğunu söyledi.

Arnold'a cezasını vermek için 3 büyük mahkeme yapıldı. İlk mahkemenin sonuçlanmama sebebi ise komşu çocuğunun Paris'i mikrodalgaya koyduğunun iddia edilmesiydi. Ancak çocuğun evin yakınında olamayacağı kanıtlandı.

İkinci mahkemede Arnold'ın hücre arkadaşı Linda, acımasız annenin suçunu kendisine itiraf ettiğini söyledi.

'Bebeği mikrodalgaya koyup evi terk ettiğini söyledi.

Üçüncü mahkemede China Arnold ağırlaştırılmış cinayetten suçlu bulundu ve 8 Eylül 2008 tarihinde şartlı tahliye olasılığı olmaksızın ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Maalesef herkes ebeveyn olabiliyor, ancak herkes ebeveynlik yapamıyor...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Medeniyet Getirmek İçin Milyonlarca Afrikalıyı Köleleştiren ve Acımasızca Öldüren Kralın Dehşet Dolu Hikayesi
Küçük Bebeğini Arabada Saatlerce Güneş Altında Bırakarak Ölümüne Sebep Olan Kalpsiz Anne
Sağlıklı Kızının Hasta Olduğunu Söyleyip Ağır İlaç ve Tedavilere Maruz Bırakarak Ölümüne Sebep Olan Anne

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
25.08.2022

Yahu okurken goz yaslarimi tutatamdim kaldi ki bir anne bunu oz evladina yapsin! Umarim elektrikli sandalyeye oturursun seni kancik!

25.08.2022

Aynı şekilde idam edilsin bu canavar

25.08.2022

Ben nasıl bir haber okudum aq ya

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ