Sevgilisi Olanlar Dikkat! Deli Divane Aşık Olsanız da Bir İlişkide Asla Yapmamanız Gereken Davranışlar

İlişki uzmanı olan Jeff Guenther isimli TikTok kullanıcısı, geçtiğimiz günlerde yeni bir ilişkiye başlayan insanlara verdiği önemli tavsiyelerle milyonlarca kişiye ulaştı. Sağlıklı ve uzun sürekli ilişkilere sahip olmak istiyorsanız ne kadar aşık olsanız da yapmaktan kaçınmanız gereken davranışlar için buyurun içeriğe... 👇

İlişkiler hakkında engin bilgilerini TikTok'ta paylaşan Jeff Guenther isimli terapist, geçtiğimiz günlerde insanların aşık olduğunda yapmaması gereken hareketleri paylaşarak gündem oldu.

Jeff'e göre sevgiliniz olduğunda kaçınmanız gereken basit ama önemli hareketler şu şekilde;

Hayalinizdeki insana sonunda kavuştuğunuzu düşündüğünüz ve aşık olduğunuzu fark ettiğiniz an gözünüzün önüne bir perde çekiliyor. Öncelikle kendinizi asla kandırmamaya dikkat etmelisiniz.

Evet, aşık olduğunuzu düşünüyorsunuz ancak kulağa ne kadar saçma gelirse gelsin o kadar hızlı aşık olamazsınız. Çünkü bir insana aşık olduğunuzu anlamak için sadece sevmeniz yeterli değil, öncelikle onlar hakkında sinirinizi bozan her davranışı görmeniz gerekir.

O kişinin ne kadar aptal olabileceğini ve sinir bozucu davranabileceğinizi görmenize rağmen hislerinizi kaybetmiyorsanız işte o zaman gerçekten aşık olabilirsiniz.

Bunun için Jeff'in naçizane önerisi ise sinir bozucu durumlara odaklanmamak ya da değiştirmeye çalışmak. Eğer partneriniz rahatsız edici davranışlarını bırakamıyorsa sizin kabullenmeniz gerekebilir.

İlişkinizden vazgeçmek istemiyorsanız sevgilinizin kişiliğinin bir parçası olan davranışları şirin bulmayı deneyebilirsiniz. Tabii 'ben kabul edemem' diyenler için her zaman ayrılma seçeneği mevcut...

İlişkinin başlarında o insanın sahip olduğu güzel özelliklere odaklanırsınız, sadece iyi ihtimalleri göze alırsınız. O kişiye toz pembe gözlüklerle bakarsınız yani.

Bu da bizi ikinci öneriye getiriyor: Çok hızlı davranmayın. Aşık olma hissiyle kendinizi kaybetmiş olabilirsiniz, her şey güllük gülistanlık olacak zannediyor olabilirsiniz ama kendinizi frenleyin.

Tüm zamanınızı hayatınızdaki yeni insanla geçirmek istemeniz olağan ancak her gün görüşmeyin, haftada iki ya da üç kez görüşün. Tüm gününüzü ona mesaj atmakla geçirmeyin.

Eğer biraz yavaşlarsanız ayrı geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarabilirsiniz. Merak ve beklentilerinizi daha da uzun yaşarsınız. Ayrı kaldığınızda huzursuz hissediyorsanız bu duyguyu tam tersine heyecana çevirmeyi deneyin.

Yapmanız gereken sadece ufak birkaç değişiklik. Bir ilişkiye tamamen kendinizi bırakırsanız size uzun vadede yararlı olmaz, mantıklı düşünemezsiniz.

Hızlı ve ateşli başlayan ilişkiler genellikle bir süre sonra duvara toslar.

Son olarak çok sık karşılaştığımız bir durum daha bulunuyor: Büyük kararlar almayın. Doğru kişiyi bulduğunuzu düşündüğünüz için şehir değiştirmeye, işini ya da okulunu bırakmayan karar veren çok insan var.

Sakın bu kararları sevgilinizi en azından bir yıl kadar tanımadan vermeyin! Eğer sevgiliniz sizden bunu bekliyorsa hemen pılı pırtı toparlayıp uzaklaşın.

Jeff'in videosunu izlemek isteyenler için buraya bırakalım 👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Bekarlar Toplansın! Evlilik Hakkında 'Keşke Önceden Bilseydim' Dedikleri Gerçekleri Paylaşan 17 Kişi
'Maid' Dizisindeki Başarılı Performansı ve Doğal Güzelliğiyle Hepimizin Gönlünü Çalan Oyuncu: Margaret Qualley
Sosyal Medyada Başlarına Gelen En Tuhaf Olayı Paylaşarak Hepimizi Gülmekten Kırıp Geçiren 17 Kişi
Her Şeyi Yanlış Anlamış Olabilir miyiz? 'Squid Game'i İzlerken Hiçbir Şekilde Fark Etmediğimiz Çeviri Hataları
İnternette Tanıştığı Adamın Evine Gidince Salonda Korkunç Bir Manzarayla Karşılaşan Kadının Hikayesi

Popüler İçerikler

Gerek Var mıydı? Uraz Kaygılaroğlu'nun Sevgilisinin İlk Sergisi İçin Verdiği Pozlar Büyük Tepki Çekti!
Gündeme Bomba Gibi Düştü: “Dilan Polat ve Engin Polat’a Vergi Kaçırma Suçundan Tahliye Kararı Verildi”
ODTÜ'lü Profesörün Canlı Yayında 'Torpil' İsyanı: "Çocuk Sınavı Kazanıyor, Almıyorlar"
YORUMLAR

Son olarak Türkler için öneri, bir kız bulun.

02.11.2021

Kralsin Jeff

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ