Sevgilisi Furkan Korkmaz'ı Tribünden Destekleyen İrem Sak'ın Objektiflere Yansıyan Güzelliği X'i Salladı!

Türkiye, 14 Eylül günü Almanya ile karşılaştığı EuroBasket finalinde nefes kesen bir mücadele sergiledi. 88-83’lük skorla Avrupa ikincisi olan 12 Dev Adam’ı, tribünden destekleyen ünlü oyuncu İrem Sak’ın sevgilisi Furkan Korkmaz’a olan desteği ve güzelliği ise gündeme damgasını vurdu.

14 Eylül 2025 tarihinde Letonya'nın Riga şehrindeki Arena Riga'da oynanan EuroBasket 2025 finalinde Almanya'ya 88-83 mağlup olarak tarihindeki ikinci Avrupa ikinciliğini elde etmişti.

Türkiye'nin 2001'deki ilk finalinden sonra gelen ilk Avrupa şampiyonası madalyası olan ikincilik ülkemize büyük gurur yaşattı.

Türkiye'nin Almanya'ya karşı oynadığı final maçında ünlü oyuncu İrem Sak, tribünden sevgilisi Furkan Korkmaz'ı destekledi.

İrem Sak, maç boyunca sevgilisi Furkan Korkmaz'ı tribünden izleyerek moral verdi. Furkan Korkmaz ile olan ilişkisiyle magazin dünyasında sıkça gündeme  gelen İrem Sak'ın objektife yansıyan güzelliği X'te gündeme oturdu.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

İlginizi Çekebilir:

Son Hali Dikkat Çekti: Nejat İşler, Sadri Alışık Ödül Töreni'ndeki "Boşvermiş" Halleriyle Gündeme Oturdu!
İnci Taneleri'nin Ayça'sı 16 Yaşındaki Ülkü Hilal Çiftçi'nin Ödül Töreni Tarzı Kullanıcıları İkiye Böldü!
Siyah Saçlarıyla Hafızalara Kazınan Merve Boluğur Yazın Bitmesiyle Şaşırtıcı Bir İmaj Değişikliğine Gitti!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Oyuncu Erdem Yener'in "Kadınları Erkekleştirmeyin" Çıkışı Sosyal Medyada Tepki Çekti!
Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
Fenerbahçe-Galatasaray Maç Skoru Ne Olur? Yapay Zeka Yanıtladı
YORUMLAR
16.09.2025

Bu kadar yapma insanları beğenmeyin yahu. Bu kadına güzel diyenlerin %90’ı onun kadar estetik yaptırsa çok daha güzel olurlar.

16.09.2025

Zerrece güzel değil, hiç asil bir güzelliği yok, kenar mahalle güzeli gibi

16.09.2025

adama bi sempatim vardı, onu da kaybettirdi.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ