Sevgiliniz Sizi Hayatındaki Kimseyle Tanıştırmak İstemiyorsa İlişkinizi Sorgulamaya Başlayabilirsiniz!

Kimsenin yaşamaması ümidiyle...😢

Hepimiz kimi zamanlarda maalesef ki toksik ilişkilerin içinde bulunabiliyoruz.

Bu ilişki türlerinden bazıları o kadar zedeleyici oluyor ki insan bazen içinde bulunduğu durumun vehametinin bile farkına varmak konusunda epeyce zorlanabiliyor.

Ama unutmayın ki hepimiz kendi bireyselliğimizde ayrı ayrı değerliyiz. Kimsenin kimseyi bir tahakküm altına almaya hakkı yok.

İnsan bazen ilişkinin içindeyken kendine yapılanları görmekte zorlanabiliyor. Bazen dışardan bir göz bile birçok şeyin açığa çıkmasını sağlayabiliyor.

Peki şimdi size soruyorum: İlişkinizde hiç kendinizi hayatınızdaki insanın çevresiyle tanışmadığınız için kötü hissettiniz mi?

Yani sadece tanışmadığınız için değil baya baya tanıştırılmadığınızı düşündüğünüz oldu mu? Hah, işte cevabınız evetse bu durumun teknik bir adı var: ‘stashing’.

‘Stashing’ aslında ‘pocketing’ kavramıyla aynı anlama geliyor. İlişkide bunu uygulayan kişiye de ‘stasher’ ya da ‘pocketer’ deniyor.

Stasherların yapılan araştırmalara göre büyük bir çoğunluğu erkek. Beraberlik yaşadıkları kişi kimseyle tanıştırmıyorlar.

Kimseyle dediysek gerçek manada kimseyle tanıştırmıyorlar, evet. Yani ne kendi yakın çevreleriyle, ne aileleriyle de ne arkadaşlarıyla tanıştırıyorlar.

Kişiyi ‘pocketing’ yani ‘ceplerinin içinde’ saklıyorlar. Mesela sosyal medyada sizinle hiçbir fotoğraf paylaşmıyorlar ama tabii her paylaşım yapmayana ’stasher’ demek de doğru olmaz.

Burada asıl önemli nedenin niyet olduğunu belirtmemizde fayda var. Eğer karşınızdaki insanın sizi kimseye göstermek istemediğini ve ilişkinizin olduğunu sakladığını düşünüyorsanız bu durum pek masum olmayabilir.

Stasherlar sizinle kimsenin sizi göremeyeceği, arkadaşlarıyla karşılaşmayacağı yerlerde görüşürler. Sizinle kesinlikle ama kesinlikle kendi çevrelerinde buluşmazlar.

Örneğin buluştuğunuzda biriyle kazara da olsa karşılaşırsanız bir anda size karşı büyük bir mesafe alır ve sanki sizin onun hayatındaki insan olduğunu çağrıştıracak davranışlardan özenle kaçınırlar.

Size ‘sevgilim, aşkım’ diyen kişi bir anda hiç tanımadığınız birine dönüşür. Aniden buz keser. Bu aslında birçok insanın düşündüğünün aksine kişinin kesinlikle sizi aldattığı anlamına gelmez ama ne yazık ki bu ihtimale karşı da kendini açık tutmasından kaynaklanır.

Siz de bu durumdan dolayı kendinizi sürekli sorgular halde bulursunuz. Zamanla kendinizi değersiz hissetmeye başlar ve ilişkinizi sorgularsınız.

Eğer karşınızdaki insana sürekli ‘Neden beni kimseyle tanıştırmıyorsun?’ ya da ‘Biz niye hep bu ıssız yerde buluşuyoruz?’ derken buluyorsanız bence ilişkinizi sorgulamalısınız.

Bu noktada dikkat etmeniz gereken hususlardan biri de tabii ki de ilişkinin başlarında bu kanıya varmamanız olabilir.

Örneğin, yeni bir ilişkiye başladığınız insanın daha henüz bir şeyler netleşmeden sizi insanlarla tanıştırmak istememesi ya da kişinin çok içe dönük bir insan olması da muhtemel bir durumdur. Buradaki sınırı aklınız kadar kalbiniz de size gösterecektir.

Henüz çok yeni bir dizi olsa da geçtiğimiz haftalarda yayınlanmaya başlayan Masumiyet dizisindeki İlker karakterinin Ela’ya ‘stashing’ uyguladığını düşünüyorum.

Hatırlarsanız dizinin yayınlanan son bölümünde İlker’in avukatları Ela’nın erotomanik olduğunu iddia etmişlerdi.

Biz de size burada tüm detaylardan bahsetmiştik:👇

Masumiyet Dizisinde Ela'nın Sahip Olmakla Suçlandığı Paranoyak Bi' Sanrı: Erotomani

Bakalım zaman içinde her şey netliğe kavuşacaktır. Neyse, ister romantik ister sosyal olsun sizi huzursuz eden hiçbir ilişkinin içinde bulunmayın!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Ateşli Bir Öpüşme Sonrasında Oluşan Morlukları 5 Dakika İçinde Geçirmeyi Vadeden Enteresan Yöntem

👇

Her Ebeveynin Bir Kez de Olsa Mutlaka Deneyimlediği Durumları Çizime Dökerek Yüzümüzü Güldüren Sanatçı: Yehuda

👇

Hep Aynı Şeyleri Görmekten Sıkılanları İlginçliğe Doyuracak Birbirinden Acayip 17 Yeni Görsel

K5:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Doğukan Güngör, "Kızılcık Şerbeti Bitsin" İddialarına Son Noktayı Koydu!
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
YORUMLAR
10.03.2021

Böyle birşeyi bu platformu bana gösteren biriyle yaşamıştım.Aile baskısı vs. Savunması vardı halbuki bir o kadarda rahattı ailesiyle vs. Vesselam söyleyeceğim şu dostlar benimle bir fotoğrafı bile olmayan ve neredeyse hayatımı adadığım insan benimle bir anda ayrılıp bir iki gün sonrasında "okul çıkışlarında yürüdüğüm arkadaşım" dediği arkadaşla kalpli, böcekli fotoğraflar attı :) demem o ki ; birşeyleri doğru zamanda zor da olsa seçemezseniz, birşeyler gelir sizi seçer ve eler.

17.03.2021

Sosyal medyada sizi paylaşmıyorsa, sosyal medya şifrelerini size vermiyorsa ama sizin şifrelerinizi istiyorsa. Sizin paylaştığınız her şeye karışıyorsa. Telefonuna el sürdürmüyorsa ama sizin telefonunuzu hep kurcalıyorsa. Bir konu hakkında fikrinizi ya da muhalefet etmenizi bıkkınlık olarak görüp "bir kere de tamam de geç" diye sizi susturuyorsa. Kibirliyse. Aşağılık kompleksi varsa. Egoluysa. BIRAKIN.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ