Sevgilileriyle İlk Karşılaşma Anını Paylaşarak Yürek Isıtan dio'cular

Hep tespit, komiklik yapacak değiliz. Biraz da bam teline dokunalım dedik. Sevgiliyle İlk Karşılaşma Anı başlığında dio'culardan o sihirli anı anlatmalarını istedik.

4.

5.

Bizde daha ne hikayeler var. Daha fazlası için tek tık yeterli 😊

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
YORUMLAR
08.09.2020

ne güzel seven insanlar var ya bizde öyle sevdik sevilmedik. bi ctesi eve dönerken otobüsün camından bakarken bi çift görmüştüm Allahım ne çiftler var kızı nasıl seviyor demiştim açıkçası çocuğu kızdan güzel bulup söylemiştim bunu. ertesi gün ales sınavına gitmek için otubüse bindim sonra ankaraya yeni gelmiş olan ve alese girecek olan adamın bana yol sorup çaktırmadan sınav kağıdıma bakıp(adımı öğrenmek için sonradan sosyal medyadan eklemişti) biraz muhabbet ettikten sonra vedalaşmasıyla sınava girmiştim açıkçası içimden etkilenip farklı tanışmak var diyip yoluma bakmıştım. sonra o da ne sınav bitti geri dönüyorum ankara dışkapı otobüs durağında biri koşarak geliyor. seni yakalamak umuduyla koşarak geldim diye. öyle tanışmıştık biraz görüştük olmadı şu zahmete girip sonra ağzıma sıçarak gitmişti kendisi :D erkekleri hiç anlamayacağım :DD hasetliğin sonu ya da :D

08.09.2020

Lisede önlü arkalı oturur ama birbirimizden nefret ederdik. Hatta bir gün sınıfta arkadaşına su fırlattığında bana geldi diye sinirden hınç alırcasına tüm kitaplarını sırılsıklam ıslatmıştım. Sonra birbirimize bakarak sinirden gülmüştük. Aradan 4-5 ay geçip, yaz tatili olduğunda. Dayımın arabasıyla kuzenimi havaalanına bırakıp geri dönerken, dayım "yandaki arabadaki şoför yanındaki çocuğu dövüyor mu yoksa şakalaşıyorlar mı" dedi. Bi baktım o. El salladım. O zamanlar facebook kullanıyoruz, oradan dostani şekilde muhabbet etmeye başladık. Yaz bitti. Okul açıldı. Bi çekim olmaya başladı aramızda. Yaklaşık 2 yıl flört ettikten sonra nihayet açıldık birbirimize. 6 yıldır ruhumda ışık alan tek yer o. Üniversiteden sonra evlilik haberimizi yine veririm :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ