Sevgililerinin ya da Eşlerinin Ailesinin Yanında Ağızlarından Kaçırdıkları Komik Anları Paylaşarak Hepimizi Güldüren 21 Kişi

'Bu çocuk seni üzüyor mu?' diye soran sevgilisinin annesine, 'Üzmez olur mu o.... çocuğu' diyen kadına kahkaha attım 😅

Twitter hesabımızdan takipçilerimize şu soruyu sorduk:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

1. Aldığımız cevaplar ise karnımıza ağrılar sokacak kadar komikti. 😅

*

2.

*

3.

*

4.

*

5.

*

6.

*

7.

*

8.

*

9.

*

10.

*

11.

*

12.

*

13.

*

14.

*

15.

*

16.

*

17.

*

18.

*

19.

*

20.

*

21.

*

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
15.01.2020

bazıları komik değil baya terbiyesizlik. artık büyüge saygı falanda kalmadı annesnin yanında sevgilisne orospu cocugu diyen komik oldunu zannediyo.

bazı insanlara göre bu masumca bir şey. hiç anlamadığım bir durum.

15.01.2020

çoğu saçmalık. hadsizlik mi patavatsızlık mı ?? #11 deki neden utanmış ayrıca sevgilisi varken flörtünden mesaj gelen şahıs utansın garip garip insanlar :)

15.01.2020

Şimdi bunu yazarken kendi yazdığıma gülüyorum. Yengem Ukraynalı. Türkiye'ye ilk geldiği vakitler çat pat Türkçe konuşuyor. Konu uzamasın kısaltayım muhabbet abimin cesur karakterli biri olmasına geldi. Yengem "taşşaklı adam" dedi. Babam "noluyoruz" bakışı attı, annem ortamı yumuşatsın diye sahte bir kahkaha attı. Kızcağız annemin güldüğünü görünce iyi bir espri yaptığını sanıp aynı kelimeyi muhtelif zamanlarda tekrar tekrar söyledi. Tabi kelimenin anlamını bilmiyor. Bir süre sonra bir punduna getirip yengemi kenara çektim, yaptığı ayıbı söyledim. "Ama siz hep söylüyorsunuz" dedi. "o bizim ayılığımız, o kelime şu anlama gelir" dedim. Bütün gece şirin görünme çabasıyla ağlamama çabası birbiriyle yarıştı. Hayır bir de aile içinde konuşma adabına karşı çok duyarlı biri. Kimsenin küfürlü konuşmasına müsaade etmez. Küfür edersek müdahale eder. Biz de her müdahalesinde bu taşak skandalını hatırlatırız. Seneler geçti hala utanıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (14)