Sevgili Olmaları İçin Adak Adayan Bile Var! Boran Kuzum ile Miray Daner'i Neden Bu Kadar Yakıştırıyoruz?

Bir yanda Medcezir'in Beren Beylice'si, Vatanım Sensin'in Hilal'i, Bir Litre Gözyaşı'nın Cihan'ı; güzelliği, sempatikliği ve başarılı oyunculuğu ile kalbimizde taht kurmuş Miray Daner.

Diğer yanda Muhteşem Yüzyıl: Kösem'in 1. Mustafa'sı, Vatanım Sensin'in Leon'u; yakışıklığı, karizması, mütevazı tavırları ve kaliteli oyunculuğu ile hepimizin kalbini kazanmış olan Boran Kuzum.

İlk Vatanım Sensin dizisinde gördük bu ikiliyi. Bakar bakmaz fark edilen kusursuz uyumları hepimizi büyüledi.

Vatanım Sensin'de de birbirine aşık bir çifte hayat veren ikili, aralarındaki uyumlu enerjiyle dikkatleri üzerlerine çekti ve haklarında sık sık aşk dedikoduları ortaya atıldı. Hepimizi aşka tekrar inandıran performansları sayesinde Miray Daner'i ve Boran Kuzum'u birbirlerine yakıştıran ve beraber olmalarını dileyen sevenleri artmaya başladı.

Ancak...

Tüm hayranları Boran Kuzum ve Miray Daner'den aşk itirafı beklerken Miray Daner'in yine Vatanım Sensin'in oyuncularından biri olan Kubilay Aka ile ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Ancak bu ilişkide Miray Daner ihanete uğradı ve Kubilay Aka ile ilişkileri sonlandı.

Ayrılıktan sonra Miray Daner'i tekrar mutlu gördüğümüz yer Boran Kuzum'un yanıydı. Sosyal medyadaki gözlerimizden kalpler çıkmasına neden olan eğlenceli halleri hepimize umut verdi.

Dostlukları Vatanım Sensin dizisinden sonra da devam eden ikilinin sosyal medyada paylaştığı eğlenceli gönderiler, sevenlerini tekrar ümitlendirdi. Beraber yaptıkları paylaşımlar ve birbirlerinin postlarına attıkları kalpli emojiler ve iltifat dolu yorumlar hayranları tarafından aşk itirafı olarak yorumlanmaya başladı. Her defasında aşk iddialarını reddedip iyi arkadaş olduklarını dile getirseler de birbirlerine ne kadar değer verdikleri ve aralarındaki güçlü bağ fark edilmeyecek gibi değil.

Yine, yeni, yeniden...

Vatanım Sensin dizisinden sonra ikili bambaşka bir projede birlikte kamera karşısına geçerek hayranlarını yeniden sevindirdi. Miray Daner ve Boran Kuzum Blutv'de yayınlanan Saygı-Bir Ercüment Dizisi ile zorlu bir aşk hikayesini sunarak büyük bir beğeni topladı. Sosyal medyadan yeni projeleri için birbirlerine güzel dileklerde bulunan ve destek veren ikilinin mesajlarındaki samimi ve romantik dil sevenlerinin gözünden kaçmadı. Fotoğraflarının altına 'Aslında sevgililer ama saklıyorlar', 'Çok yakışıyorsunuz', 'Bence siz direkt evlenmelisiniz', 'Sevgili olun kurban kesicem' gibi binlerce mesaj yağdı.

Birbirlerine karşı nazik ve saygılı tavırları, güçlü dostlukları, ekranların ardından bile hissedilen kimyaları... Onlar ne kadar inkar etseler de biz bu ikiliyi çok yakıştırıyoruz.

Sizce de artık mutlu olma zamanları gelmedi mi?

Popüler İçerikler

Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu Yine Ateş Püskürdü: "Birinci Bölüm Bitti, İkinci Bölüm Geliyor"
Konuşanlar'ın Hasan Can'ı Evinde Kaza Geçirdi: Acil Ameliyata Alındı!
Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
YORUMLAR
23.11.2020

sebep basit aynı sizler gibi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ