Seversin 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Asya'nın Tolga'ya Attığı Büyük Kazık Ne Oldu?

Kanal D'nin yaz sezonunda en çok dikkat çeken dizilerinden Seversin 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Asya, Tolga'ya bilmeden çok büyük bir hata yapıyor. Yapım şirketini değiştirmek isteyen Asya'nın imza attığı şirketin sahibi, Tolga'nın yıllardır görüşmediği ve nefret ettiği babası çıkıyor. Peki Asya ve Tolga buna rağmen birllikte olmaya devam edebilecek mi? İşte Seversin 16. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Asya ve Tolga'nın hikayesini izlediğimiz Seversin'de geçen bölüm ortalık fena karışmıştı. Söyledikleri aşk yalanı artık aşk yasağına dönüşen ikili kariyerlerinde de mücadele etmek zorunda kalmıştı.

Tolga diziden ayrılıp işlerinin teker teker iptal olması sonucunda zor günlerden geçer. Bu durumda yanında olmasını beklediği Asya kendisine mesafeli davranınca, Tolga tamamen bunalıma girdiğini hisseder.

Bu esnada Tolga'yı düşünerek ondan uzak duran Asya fark etmeden ikilinin arasının açılmasına sebep olur. Bu durum bazılarının da son derece mutlu olmasına yol açar.

Herkesten kaçak bir şekilde buluşan Asya ve Tolga tam durumu toplamak isterken en büyük yanlışı yapacaktır. Peki Seversin yeni bölümde neler olacak?

Seversin 16. yeni bölümüyle çarşamba akşamı Kanal D'de!

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Seversin 15. Bölüm Full İzleme Ekranı: Kanal D 15. Bölüm Tek Parça İzle
Sonunda Gizemin Çözüldüğü Seversin Dizisinin 15.Bölümünün En Beğenilen Kıyafetleri

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!