Sever Gibi Yapıp Kucağına Aldığı Çocuğu Kaçıran Kişi Son Anda Yakalandı!

Güney Afrika'da bir süpermarkette yaptığı alışveriş sonrası kasada ödeme yapan kadının torunu yanından kaçırıldı. Saniyeler sonra durumu fark eden yaşlı kadın, adamı son anda yakaladı ve çocuğu aldı.

Olay sahil kenti Umhlanga'da bir süpermarkette meydan geldi.

2 yaşındaki torununu alışveriş sepetine bindirerek alışveriş yapan kadın ödeme için kasaya yöneldi. Bu sırada çocuğun yanına gelen takım elbiseli ve sonrasında aynı binada güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen bir adam çocuğu sevmeye başladı. 57 yaşındaki büyükannenin kasa görevlisi ile konuşmasını fırsat bilen adam çocuğu aldı ve çıkışa yöneldi. Saniyeler sonra arkasını dönen kadın çocuğu göremeyince çığlıklar atarak çıkışa doğru koştu. Yaşlı kadın, çocuğu kaçıran adamı bir başka dükkana girerken yakaladı ve çocuğu aldı. Yetkililer adamın gözaltına alındığını duyurdu.

Kaynak: DHA

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
25.12.2019

ne olursa olsun çocuk kaçırmaya çalışan, taciz eden kişi anında öldürülmeli ve leşi herkesin göreceği bir yerde sallandirmali.

Netflixte bir belgesel var "The Disappearance of Madeleine McCann" anne babalar bu belgeseli izleyin. Orada bir sahne var hala unutamıyorum ufak kızı kaçırıyorlar sonra olaylar gelişiyor en sonunda bir özel dedektif tutuluyor adam kıza ulaşmak için deepweb'te dolaşıyor sayılı kişilerin girebildiği sitelere ulaşıyor ve katalog gibi çocukların satıldığını görüyor. Dedektifin gözündeki öfkeyle karışık karanlığı unutamıyorum. Lütfen çocuklarınıza dışarıdayken sahip çıkın, onları yetişkin gibi giydirmeyin ve fotoğraflarını sosyal medyada herkese açık şekilde paylaşmayın. Bu işlerin arkasında çok nüfuzlu ve zengin kişilerin olduğu söyleniyor o yüzden çocuklarınızı koruyorun böyle bir sektör varmış.

26.12.2019

ne belgeseldi ama ! gercekten ders niteliginde...

25.12.2019

Yani bu yabancılara da "Ne kadar bilinçliler bir olay görünce hemen üşüşmüyorlar" falan diyoruz ama biraz umursamazlık derecesinde soğukkanlılar sanki. Daha önce de boğulan bebeğini kurtarmak için canhıraş çırpınan bir annenin yanından böyle sakince geçip gidiyorlardı. Burada da kadıncağazın orada korkudan eli ayağı boşaldı, bebeği buldu halen daha kendini sakinleştiremiyor ama bir kişi yanına gelip teskin etmedi, bi yudum su vermedi. Olay Türkiye'de yaşansa olacakları tahmin edebiliyorum. Bebeği alan kişi akli dengesi yerinde olmayan bir zavallı bile olsa yakalayıp linç ederler. Kadının başına da bir üşüşürler her kafadan bir ses çıkar "Ay su için su, yahu bir sandalye getirin, açılın da hava alsın, abla sen de nasıl görmüyorsun gözünün önünde" diye baygınlık geçirtene kadar hırpalarlar.

25.12.2019

eleştirin olumlu mu olumsuz mu gram anlayamadım ben :((

TÜM YORUMLARI OKU (10)