Sevdiğiniz Şarkıcılar Hakkında Sizi Epey Şaşırtacak 17 İlginç Bilgi

Sıradan görünen olayların ve hikâyelerin altından bazen bambaşka ve bizi şaşırtacak şeyler çıkabiliyor. Sevdiğimiz sanatçıların adının geçtiği veya doğrudan kendilerinin yer aldığı hikâyelerin altında da bazen bazı farklı gerçekler yatabiliyor.

Sevdiğiniz şarkıcılar hakkında sizi epey şaşırtacak ilginç bilgileri sizler için derledik!

1. İngiliz sanatçı Amy Wadge'e ününü yeniden kazandıran Thinking Out Loud şarkısının altında gerçek bir dostluk hikâyesi var.

Amy Wadge evinin mortgage kredisini ödeyemediği sırada krediyi ödeyebilmek için yakın arkadaşı Ed Sheeran ile beraber Thinking Out Loud'u kaleme alıyor ve şarkı sanatçının yalnızca kredisini ödemekle kalmıyor, yayınlandığı yılda İngiltere'nin en başarılı ve en ses getiren eserleri arasında yerini alıyor.

2. 2009 VMA Ödülleri'nde Taylor Swift ödül aldığı sırada Kanye West aniden sahneye çıkmış ve ödülün aslında Beyoncé'nin hakkı olduğunu söylemişti. Ancak söylenenlere göre bu durum Beyoncé'yi rahatsız etmiş ve tören sırasında bu durum yüzünden sahne arkasında gözyaşlarını tutamamış.

3. Dünyanın her yerinden çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Adele, oldukça tutkulu bir Spice Girls hayranı.

'Spice Girls'ü sevdiğimi söylemekten asla utanmayacağım çünkü beni olduğum kişi yaptılar,' diyerek Spice Girls hayranlığını her fırsatta dile getiriyor.

4. Backstreet Boys bugün bir kişi daha fazla olabilirdi! Yıllar önce ünlü aktör Ryan Gosling'e grupta yer alması için teklifte bulunmuşlar ancak Gosling kendilerini geri çevirmiş.

5. Amerikalı şarkısı Janet Jackson bir röportajında bir dönem oldukça meşhur olan burun piercingini "ruhani bir sebepten ötürü" yaptırdığını açıklamıştı.

6. Mariah Carey lisede okulu çok sık kırdığı için kendisine 'mirage (serap)' lakabı takılmış.

Okula gittiği günlerde arkadaşları serap gördüklerini sanıyorlarmış.

7. Whitney Houston'ın klasikler arasında yerini almış parçası I Will Always Love You, 2002'de Saddam Hüseyin'in yeniden seçilme kampanyasının tema şarkısıydı.

8. Lady Gaga, 2011 yılında hayatını kaybeden Amy Winehouse ile çok sık karıştırıldığı için sarışınlığı tercih etmiş ve saçını sarıya boyatmış.

9. Justin Timberlake oldukça sevilen Gone şarkısını, Britney Spears'ın kuaförde olduğu esnada kendisine duyduğu özlemden ilham alarak yazmış.

10. Uzun yıllardır yakın arkadaş olan Demi Lovato ve Selena Gomez, ergenlik dönemlerinde beraber birçok vlog çekmişler.

Ve o videolar hâlâ Demi Lovato'nun Youtube hesabından izlenebiliyor.

11. David Bowie 70'li yılların ortalarında yaptığı bir diyette uzun süre yalnızca kırmızı biber, süt ve kokainle beslenmiş.

12. Dolly Parton bir keresinde ünlülerin taklit edildiği bir drag queen yarışmasına kendi olarak katılmış ve yarışmayı kaybetmiş.

13. Bruno mars, 1992 yılında, henüz dört yaşındayken Elvis Presley taklidiyle Honeymoon in Vegas filminde 'Küçük Elvis' olarak rol almış.

14. Maroon 5 grubunun kurulduğu dönemdeki ilk ismi Kara's Flowers idi!

15. Coldplay grubunun solisti Chris Martin müzikte olduğu kadar dil konusunda da yetenekli! Kendisi Yunanca ve Latince'de onursal dereceye sahip.

16. Lady Gaga yakın dost olduğu Elton John ve David Furnish'in oğlu Zachary'nin vaftiz annesi.

17. Her yaptığıyla olay olan Britney Spears'ın bunalımda olduğu dönemde saçını kazıtması da büyük bir olay olmuştu. Öyle ki yalnızca olay olmakla kalmamış; Spears'ın dazlak halinin fotoğrafı 500.000 dolarla şimdiye kadar satılan en pahalı paparazzi fotoğrafı oldu.

Popüler İçerikler

Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
03.08.2020

Güzel içerik.

03.08.2020

#17 En güzel hayat mottolarından biri; Britney survived 2007, you can handle today :D

03.08.2020

Dazlak ne lan :D

TÜM YORUMLARI OKU (4)