Sevda Türküsev Mayoyla 10. Yıl Marşı'nı Okuyan Hadise'ye Ahkam Kesmek İsterken Tepkilerin Odağı Oldu!

Kadınlara yönelik tavrıyla çoğu zaman tepkilerin odağı olan Sevda Türküsev, Hadise'nin mayolu sahne kostümüyle 10. Yıl Marşı'nı okumasına sert çıktı. Ahkam kesme modunu açan Sevda Türküsev'in sözlerine sinirlenenler kendisini affettmedi!

Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden biri olan Hadise; güzelliği, sesi ve hafızalara kazınan şarkılarıyla günümüzün en popüler ünlüleri arasındaki yerini koruyor.

Cannes Film Festivali'nde boy gösterip yurda döndükten sonra konser maratonuna tam gaz devam eden ünlü şarkıcı sosyal medyanın gündeminden düşmeyen sahne performanslarına da imza atmayı sürdürüyor.

Doğu bölgesine gittiğinde halay çekip çiftetelli oynayan şarkıcı izleyenleri epey eğlendirmişti.

Cannes'dan Döndükten Sonra Konser Rotasını Doğuya Çeviren Hadise Yöresel Danslarla Coştu!

Hadise'nin geçtiğimiz akşam verdiği konser de epey gündem oldu. Sahnesinin bir kısmında eline bayrak alan güzel şarkıcı 10. Yıl Marşı'nı okumaya başladı.

Tüm konser alanına hep bir ağızdan marş söyleten Hadise bu sefer de belli bir kesimden "bu kıyafetle marş mı söylenir?" linci yemeye başladı.

'Sen neren gözükmek istiyorsan ona çalışmışsın... Kalçayı yandan sallayarak dans! Zaten her şey ortada'

Tepkilerin artmasından sonra konserdeki bir dinleyiciden gelen cevap gibi paylaşımsa bomba etkisi yarattı.

10. Yıl Marşı'nı Mayoyla Okuduğu İçin Linçlenen Hadise'nin Dinleyicisinden Okkalı Bir Cevap Geldi!

Tartışmalar devam ederken elbette ortaya çıkan isimse Sevda Türküsev oldu. Kadınlara karşı yaklaşımıyla sürekli tepki çeken Türküsev yine ve yeniden Hadise'yi hedef tahtasına oturttu.

Kendisi daha önce de 'HADİSE, ya bizim aklımızla dalga geçiyor ya da söylediklerine kendisi inanıyorsa kendi aklıyla dalga geçiyor. Neyin frikiği, her şey ortada! :)' diyerek okları ünlü şarkıcıya çevirmişti.

Merak edenleri buraya alabiliriz:

Işın Karaca, Frikik Çıkışıyla Ayar Veren Hadise'yi Hedef Alan Sevda Türküsev'e Tokat Gibi Cevap Verdi!

Instagram hesabından bir paylaşım yaparak Hadise'ye bir kez daha ahkam kesme kararı alan Sevda Türküsev paylaşımına şu notu düştü:

'Sizin hayatınız, sizin şovunuz size ama lütfen milli ve manevi duygularımızı rahat bırakın. Size göre sahne kostümü ama çoğuna göre bikinialtı veya iççamaşırı diye nitelendirilen o kıyafetle onuncu marşının söylenmeyeceğini idrak edin.'

"Siz marştaki açıklık kısmını farklı ve yanlış anlamışsınız"

Sevda Türküsev'in Hadise hakkında sözleri sosyal medya kullanıcıları tarafından fena topa tutuldu. Hadi gelin birkaçını görelim:

İlginizi Çekebilir

Oğlu Batı Üstünden Gönderme Yaptı: Pucca'dan Kızını Çocuk Esirgeme’ye Veren Deniz Akkaya'ya Sert Sözler!
Dilan Polat, Kaynanası Şükran ve Eltisi Hazal'ın Sosyal Medya Paylaşımlarına Yine Fena Kızacak!
İfadesi Ortaya Çıktı: Deniz Akkaya'nın Kızı Annesinin Kendisinin Boğazına Sarıldığını İddia Etti!

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Duyurdu: Suriyelilere Yönelik Provokatif Olaylarda 474 Gözaltı Yapıldı
Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın Annesi Denizde Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Görevinden İstifa Etti
YORUMLAR
30.05.2024

Vefat eden kanser kıza sadaka veren bakanı eleştirdin mi? Ülkemizle hiçbir alakası olmayan Katar emirine ve Reisi'ye yas ilan edilmesine(Deprem felaketinde dahi yas ilan edilmezken) laf dedin mi? Kadınlara aile ve toplum yapısı üzerinde yapılan haksızlıklara, taciz, saldırı ve tecavüzlere tek laf ettin mi? 10-15 tane makam aracı olanlara lafın oldu mu? Milli ve manevi değerlermiş çok gereksiz bir insan bu Sevda ya.

30.05.2024

Bu ülke hadise kadar faydasız, kadınlığı objeleştiren, ne olduğunu kendi bile çözememiş, böylesi değersiz, ünlü kalmak için girmeyeceği maymunluk olmayan çok az kişi gördü

30.05.2024

bu ülke neler neler gördü siz yeni uyandiniz sanirim uykunuzdan? isini yapmak dışında bir amaci olmayan bi kadina bunlari soyleyemezsiniz illa birilerine laf edicekseniz şöyle bi gozunuzu kulaginizi acip etrafa bakin katili tacizcisi hirsizi ugursuzu.... hepsi bitti bi hadise mi kaldi linclenecek? sacmalamayin yahu

30.05.2024

Bu ülkeye bi ahlak bekçisi gerek tabiki.bu çıplak soytarı sanatçılardan rahatsız oluyoruz..tabiki tepki gösterilir..keza şu yorum yapan özgür cumhuriyet kadınları diyen kkitle sizde muhafazakar kesime her daim maydanoz değilmisiniz.ne o bu demokrasi bir size mi . Soyunmayı sapkınlığı sanat kisvesi adıyla kamufle edip saygın bir toplum beklemeniz ayrı bir traji komik..

TÜM YORUMLARI OKU (14)