Seval Türkeş: 'Bahçeli, Türkeş’in Ölümünden Sonra Evimize Savaş Açtı, Beni Sürekli Engelledi'

Başbuğ Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş, Ankara'da Alparslan Türkeş Vakfı'nın düzenlediği anma etkinliğine düzenlenen saldırıyı eleştirirken, MHP'yi sorumlu olarak gördüğünü söyledi. Türkeş ayrıca, “Sayın Bahçeli, Türkeş’in ölümünden itibaren şahsıma ve evimize savaş açtı' dedi.

Ankara’da Alparslan Türkeş Vakfı tarafından, Alparslan Türkeş’in 104’üncü doğum günü sebebiyle düzenlenen etkinlikte Ülkü Ocakları üyesi olduğu iddia edilen kişiler ile etkinliğe katılanlar arasında arbede çıktı.

"Böyle bir tablo hem utanç verici, hem de çok üzücü"

Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan'a konuşan Seval Türkeş, “Bu saldırıçatışma çıkarmayı amaçlayan bir provokasyon gibi. MHP’nin direkt sorumluluğunu görüyorum. Eğer sorumluluğu yoksa, Sayın Bahçeli’nin Ankara İl Başkanı’nı görevden alması gerekiyordu. Türkeş, bugün yattığı yerden kalksa bu saldırganlar kaçacak delik arar. Böyle bir tablo hem utanç verici, hem de çok üzücü' dedi.

"Yıllardır bu baskının altındayız"

Türkeş, “Sayın Bahçeli, Türkeş’in ölümünden itibaren şahsıma ve evimize savaş açtı. Benim kendisine bir saygısızlığım olmadı ama o beni sürekli engelledi. Yıllardır bu baskının altındayız. MHP radikal bir değişime gitmediği sürece memleket huzur bulamaz' ifadesini kullandı.

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
30.11.2021

Alparslan Türkeş; 27 Mayıs darbesinde büyük rol oynayan, albay iken Amerika'ya eğitime davet edilen, Amerika'da aldığı eğitim sonrası Sola karşı ülkü ocakları adı altında gerilla savaşçıları yetiştiren, sonrasında hapse girip çıktıktan sonra Türk - İslam sentezinin filizlerini atan; Sağı - sola, solu da sağa kırdıran, Türk'ü Türk'e vurduran gizemli adam. Döneminin milliyetçilik açığını iyi değerlendirmiş kişi.

Mhp bitmez, köpekler uludu diye kurtlar susmaz. Milli partidir. Türkün ocağıdır. Devşirmeler gidince biz bize kalırız.

30.11.2021

Mhp son on yıldır milli bir parti değil konjonktürel bir partidir Önce siyaseti oku sonra düşüncelerini paylaş bence .. Aslında beyin ölümü gerçekleşti ama vücut henüz farkında değil.Yaşınız muhtemelen yetmez ama çocukluğumuzdaki gençliğimizdeki o kavruk malınızı canınızı gönül rahatlığıyla emanet edebileceğiniz ağır abiler artık başka bir partideler.MHP ‘de mafya artığı döküntüler kaldı.bir düşünün bence…

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ