Setten Çıkıp Sevgilisi Mert Demir'in Konserine Koşan Serenay Sarıkaya'nın Heyecanı "Bu Sefer İnandık" Dedirtti

Sık sık reklam ilişkisi yaşadıkları söylenen ve eleştirilerin odağı olan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir çifti yine gündemimizde. Setten çıkıp sevgilisinin konserine koşan Sarıkaya'nın aşk seviyesi ise sosyal medya kullanıcılarının dilinde!

Aylardır gündemimizden bir an olsun düşmeyen Mert Demir ve Serenay Sarıkaya çiftini mutlaka duymuşsunuzdur. Kimileri bu çifti çok yakıştırsa da kimileri bir türlü bu çifte ısınamıyor hatta reklam ilişkisi yaşadıklarını ve her şeyin Mert Demir'in lehine olduğunu savunuyor!

Tabii çiftimiz bu iddialara kulak asmıyor ve güllü kalpli emojiler, beraber çıkılan tatiller derken ara sıra verdikleri görüntüler ile her şeyin yolunda olduğunu göstererek ele güne inat aşklarını yaşamaya devam ediyor.

Hatta hatırlarsanız Serenay Sarıkaya ve Mert Demir geçtiğimiz günlerde de dudak dudağa görüntülenerek herkesi şaşırtmışlardı!

Detayları da burada anlatmıştık👇🏻

Reklam Diyen Herkese İnat Dudak Dudağa Görüntülenen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir Yine Kimseyi Memnun Edemedi

Serenay Sarıkaya bu sefer de setten çıkıp koşarak sevgilisinin konserine yetiştiği ve "en sevdiğim şarkı çalıyor" heyecanı ile muhabirleri es geçip konser alanına koştuğu görüntüleriyle gündeme geldi! Ünlü oyuncunun konsere yetişme heyecanı da ses tonundaki aşk seviyesi de "bu sefer inandık, aşıksınız" dedirtti.

İşte o anlar 👇🏻

Serenay Sarıkaya konsere sadece kendisi gitmekle kalmayıp neredeyse tüm Kimler Geldi Kimler Geçti ekibini de konsere götürdü! Ünlü oyuncunun bu hareketi "işte sevgiline böyle destek vereceksin" diye düşündürttü.

Esra Ruşan, Meriç Aral, Zeynep Tuğçe Bayat rol arkadaşları Serenay Sarıkaya ile Mert Demir’in ilişkisini ise böyle yorumladı 👇🏻

Şimdilik bize kalan ise Sarıkaya'nın arkadaşları ile birlikte sevgilisi Mert Demir'in konserinde coşup eğlendiği anlar oldu 👇🏻

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Pelin Akil'in Kırdığı Potları Toparlamaya Ant İçti: Anıl Altan'dan İlişkilerinin İç Yüzüne Dair Açıklamalar!
Asilliğiyle Göz Dolduran Nebahat Çehre Yıllara Meydan Okumasını Sağlayan Güzellik Sırrını Nihayet Açıkladı!
72 Kilo Vermişti: Dansıyla Şov Yapan Aşk Yeniden'in Ayfer'i Esin Gündoğdu'nun Son Halini Görenler Tanıyamadı

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
25.06.2024

Serenay kime kapak atacağını iyi biliyor. O sıralar en büyük reklam kimse onla.

26.06.2024

Ya hu bırak artık şunların peşini Onedio. Zaten amaç reklam, sen de buna çanak tutuyorsun. Zaren aralarında birbirlerine bro diyorlarmış, Mert'in de gay olduğuna dair söylentiler var.. Ne aşkından bahsediyorsun? E yeter artık!

26.06.2024

Cidden nasıl bir hayatları var bu ünlülerin yahu.... Neresinden baksak sadece kokuyor😪

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ