Sette Tanışıp Evlenen Deniz Yıldızı Oyuncuları Begüm Topçu ve Cantuğ Turay'ın Hayatlarına Dair Bazı Bilgiler

Çok tatlılar...😇

Önce Fox TV, daha sonra Star TV son olarak da Show TV ekranlarında tam 7 sezon boyunca izlediğimiz Deniz Yıldızı, belki de günlük yayınlanan en uzun soluklu dizilerden biriydi.

Kadrosunda popüler isimler yer almasa da seyirci 2009-2015 yılları arasında severek izlemişti. Pek bi' sahiplenmişlerdi. Aile, drama ve gençlik türündeki bu dizinin başrollerinde ilk zamanlar Deniz ve Mert karakterlerine hayat veren Güneş Emir ve Koray Erkök oynuyordu fakat 3.sezonda bu arkadaşlarımız kadrodan çıkarılmıştı.

Deniz ve Mert'in etrafında şekillenen olaylar bir süre sonra Banu ve Melih'e doğru kaymıştı. Açıkçası yeni başrollerimizin hikayesi daha ilgi çekici gelmişti bana. Banu'nun çevirdiği oyunları hiçbir yerde göremezdiniz.

Dizide birbirlerine aşık olan Begüm Topçu (Banu) ve Cantuğ Turay (Melih) da gerçek hayatta sevgili olmuştu. Dizi devam ederken de 2014 yılında bu güzel çiftimiz hayatlarını birleştirmişti.

2017 yılında da Masal ismini verdikleri dünyalar güzeli bir kız çocukları oldu. Şunun tatlılığına bir bakın yahu! "Maşallah" demeden geçmeyelim.

Ben de şimdi bu ailenin neler yaptığına bir bakmak istedim. Onları televizyon ekranlarında pek göremiyoruz. Oyunculuğu bıraktıklarını düşünsek de aslında ikisi de bu mesleğe gönül veren insanlar.

Hem birlikte hem de başka oyuncularla birçok oyun sergiliyorlar. Ankara'da yaşayanlar kesinlikle bu tiyatro oyunlarından birine denk gelmiştir.

Oyunlarını birçok ilde de sergiliyorlar.

Tiyatronun yanında Begüm Topçu ve Cantuğ Turay TRT ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan 'Acemi Anneler' dizisinde de yer alıyor.

Harıl harıl çalışan Begüm Topçu'nun aynı zamanda hem çocuklara hem de ebeveynlere yönelik içerikler ürettiği ve kızının adını verdiği "Masal Tadında" isimli bir YouTube kanalı var.

Burada birçok konuk ağırlıyor kendisi. 

YouTube kanalı: Masal Tadında

Takip ettiğim insanları sizlerle paylaşmayı sevdiğim için bugün tiyatroya aşık Begüm Topçu ve Cantuğ Turay'ı kısa da olsa anlatmak ve hatırlatmak istedim.

Hadi yorumlara!

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
15.06.2021

O kadar tatlı bir aileler ki. Hele Begüm Topçu kadar mütevazi bir insan görmedim ben hayatımda. Çok popüler olduğu zaman dahi öyleydi.

16.06.2021

Ankaralı oyuncu tiyatrocu farkı.

15.06.2021

Ankarada fosforlu cevriye oyununda kendilerini izledim. Çok beğendim. Oyunculukları gerçekten etkileyici ve gerçekçi..

15.06.2021

Sevdiğim bir çift. Deniz Yıldızı dizisinden beri ikisini de severek takip ederim. Ancak Cantuğ Turay'da Acemi Anneler dizisinde oynuyor

TÜM YORUMLARI OKU (9)