Sette Ne Yaptı? Farah Zeynep Abdullah Hakkında Ortaya Atılan İddia Olay Oldu!

Son zamanlarda yaptığı açıklamalar ve sivri diliyle öne çıkan oyuncu Farah Zeynep Abdullah hakkında bir kullanıcı şoke eden bir iddia ortaya attı. Yıllar önce Muhteşem Yüzyıl dizisinde Prenses Farya karakterine hayat veren oyuncunun set çalışanlarını soğukta ayakkabısız yürüttüğü iddia edildi.

Son zamanların en çok gündem olan isimlerinden biri olan oyuncu Farah Zeynep Abdullah, gerek açıklamaları, tartışmaları gerekse Bihter filmiyle çok konuşuluyor.

Sivri diliyle bilinen oyuncu kendisine gelen eleştirilere de cevap vermeyi ihtimal etmiyor tabii. Bihter filminin galasına giydiği kıyafet özellikle sosyal medyanın diline düştü. Abdullah da "Anasına küfretmişimcesine giydiklerimden nefret eden insanlar bana komik geliyor." cevabını yapıştırdı.

Sosyal medyayı da aktif kullanan oyuncunun her paylaşımı da olay oluyor tabii. Şimdi ise kendisiyle ilgili ortaya atılan bir iddia herkesin ağzını açık bıraktı.

İzleyenler bilir, Farah Zeynep Abdullah Muhteşem Yüzyıl dizisinde Prenses Farya karakterine kısa bir süre hayat vermişti.

Bir kullanıcı Abdullah'ın Muhteşem Yüzyıl setinde çalışanlara yaptığı herkesi şoke eden davranışı paylaştı.

Kullanıcı Abdullah'ın çalışanları soğuk taşın üstünde ayakkabısız yürüttüğünü iddia etti.

Böyle bir iddiaya inanmak istenmiyorum. Bakalım Abdullah buna cevap verecek mi?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter Filmiyle İlgili Beğendiği Paylaşım Olay Oldu!
Kızını Gölgede Bıraktı! Alina Boz'un Rus Annesi Güzelliğiyle Gündem Oldu!

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
YORUMLAR
20.11.2023

Niye inanmak istemiyorsun editör?! Yurtdışında oscarlık oyuncular deneme çekimine giderken bizim egoistlere bunun teklifini dahi yapamıyosun! Asıl emekçiler 3 kuruş alırken bunlar utanmadan bölüm başı milyonluk anlaşmalar yapıyorlar! Ayrıca farah iyi oyuncu da değil! Kim abartıyorsa artık arkası mı sağlam nedir her projeden çıkması çok sıkıcı!

20.11.2023

Her zaman dedigim gibi: tam bir pislik bu farah zeynep abdullah!

20.11.2023

Yıllar oldu tv seyretmeyeli bu hatunun oyunculuğunu bilemem ama twitlerinden haberlerinden esaslı kız olduğu belli. Epeydir yandaşlar, troller ne zaman taşlayacak, linç etmeye başlayacak diye bekliyordum düğmeye basılmış anlaşılan şimdi art arda iftiralar başlar.

TÜM YORUMLARI OKU (11)