Set Çalışanı, Dizilerdeki Figüranların Nasıl Para Kazandığını Anlattı

Sosyal medya fenomeni ve set çalışanı olan Yener Yalçın dizi ve reklam setleri hakkında merak edilenleri açıklarken, son videosunda dizi setinde para kazanan figüran sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu.

Dizi ve reklam sektörüyle ilgili yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada fenomen haline gelen set çalışanı Yener Yalçın uzun süredir takipçilerinin sorularını yanıtlayan videolar çekiyor.

Dizi setlerinin merak edilenlerini yanıtlayan Yalçın son videosunda "Dizide 5 dakika bile görülse para alınır mı?" sorusunu cevapladı.

Dizide figüran olarak yer alan oyuncuların ekranda görünmeseler bile para aldığını belirten Yalçın şu açıklamalarda bulundu:

"Para veriliyor, hatta hiç gözükmesen bile para veriliyor. Yardımcı oyuncu olarak, figürasyon olarak sete gittiğin gün paranı alırsın."

"Zaten yardımcı oyuncu, figürasyon biraz budur. Pek fazla görünmemeye çalışırlar. İyi figürasyon görünmemeye çalışır daha sonra daha iyi rollerde oynamak için."

İşte o video:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Sakatlık Geçirmişti: Survivor'a Veda Eden Turabi'den İlk Açıklama Geldi!
"Maddi Olarak İhtiyacı Var" Survivor'ı Terk Eden Mustafa Kemal İçin Arkadaşları Harekete Geçti
Kardeşi Sema'nın Survivor'a Geleceğini Duyan Seda Ocak'ın Tepkisi Dillere Düştü

Popüler İçerikler

Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
YORUMLAR
08.02.2024

O 5 dk gözükenin sette 10 saat beklediğini ve alacakları üç kuruş parayı aylar sonrq zar zor aldıklarını da yazmış mı 🤣🤣 üniversite yıllarım da çok dinledim bu hikayeyi

08.02.2024

onedio editörleri sayesinde inanılmaz bir aydınlanma yaşadım yıllardır merak ettiğim soruya cevap buldum. derdinizi sikeyim

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ