Sessizliğini Bozdu: Danla Bilic, Ardı Ardına Yaptığı Paylaşımlarla Temu'dan Girdi Influencer'lardan Çıktı!

İnternet ünlülerinden Danla Bilic, Instagrama gelen erişim engeli hakkında sessizliğini koruyordu. Bugün ek gelir vergisi kararının resmi gazetede yayımlanmasıyla Bilic, sessizliğini bozdu. Her iki konu hakkında yaptığı paylaşımları, bugününe damgasını vurdu.

Influencer Danla Bilic, yıllar önce Youtube camiasına, muhabbet edercesine çektiği makyaj videolarıyla atılmıştı. Bilic, çok geçmeden Influencer'lık yolunda kendinden oldukça emin adımlarla yürümüş ve geniş bir kitleye kendini sevdirmeyi başarmıştı.

Kendisi son dönemlerde markalar ve işbirlikleriyle çalıştığı için en çok Instagram'ı kullanıyordu. Fakat 2 Ağustos'ta ülkemizde başlayan erişim engeli, tüm Influencer'ları olduğu gibi Danla'yı da etkiledi; kendisi bir süredir takipçilerinin birçoğuna erişemiyor.

Fakat Danla Bilic, bu durumdan pek rahatsız gözükmüyordu en başlarda, kendi paylaşımlarına kaldığı yerden devam ediyordu. Nitekim, kendisinden bu konu özelinde ne bir tweet ne de bir paylaşım gördük.

Ünlü Influencer'dan beklediğimiz ses soluk, sonunda bu sabah çıktı. Dün alınan Cumhurbaşkanı kararıyla, yurt dışından sipariş edilen ürünlere ek gümrük vergisi getirildi. Bilic, bu haberin ardından yaptığı paylaşımla; yurt dışından daha uygun fiyata alınabilecek ürünlerin artık o kadar da uyguna alınamayacak olmasına, yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

twitter.com

Güzel Influencer, paylaştığı tweetin ardından Instagram hesabında da bir hikaye paylaştı. ''Yine bir şeyler elimizden alınmış'' diyen Danla Bilic, erişim engelinin ardından aldığı tavrı beğenmediği meslektaşları hakkında da konuştu👇

İlginizi çekebilecek diğer içerikler:

Yerinde Duramayan Çift: Dilan Çiçek Deniz ve Sevgilisi Rafael Cemo Çetin, Bodrum Tatilinde Görüntülendi!
Yan Yana Görünce, Bir Yakıştırdık Doğrusu: Rapçi Güneş ve Uzi'nin Aynı Sahnedeki Neşeli Anları Gündem Oldu!
Ünlü Oyuncu Nihal Yalçın, Instagram'a Gelen Engelin Sebebini Kendine Bağladı: ''Ne Yaparsam Tersini Yapın''

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
06.08.2024

Kazancınız oranında vergi ödüyorsunuz, ek influencer vergisi mi var? Memurun ödediği kadar kimse ödemiyor onu bi bilin de.

06.08.2024

Esnerken bile ağzını kapatmaya gerek görmeyecek kadar görgüden bihaber olmak, 5 yaşında çocuklar gibi mızık mızık konuşmak, daha gıcığı cümlelerini gülerek yarım bırakmak ve kendini çoook mühim sanmak! Oh aç kaldınız ne güzel, İnstagram kapandı diyenlerden değilim ama çektiğiniz zorluk da umrumda değil! Kaç kat vergi ödüyormuş! Hamuduyla da parayı götürüyorsun ya, tabiki ödeyeceksin! İnstagramın kapanması sizin varolmanızdan çok daha önemli, farklı katmanları olan, çok başka şekilde yorumlanabilecek bir konu bence. Sizin ne yaptığınız umrumda değil, beter olun isterseniz!

06.08.2024

1 tane doğru düzgün cümle kurmadan mıymıymıy bişeyler dedi..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ