Sessiz Sedasız Yürürlüğe Girdi: TCDD'den Marmaray Ücretlerine Yüzde 35 Zam

Marmaray geçiş ücretlerine gece yarısından itibaren zam yapıldı. İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından metro, metrobüs ve İETT ücretlerine yapılan yüzde 35 zam uygulamasını TCDD de Marmaray geçişleri için gece 00:00'dan itibaren yürürlüğe aldı. Buna göre 1 ila 7 istasyon tam geçişi 2.60 TL'den 3.5 TL'ye yükseltildi. 1 - 43 istasyon arası geçiş 7.75 TL oldu.

İşte yeni tarife👇

Yeni tarife şöyle:

  • 1-7 durak: 3.5 TL

  • 8-14 durak: 4.5 TL

  • 15-21 durak: 5.2 TL

  • 22-28 durak: 6 TL

  • 29-35 durak: 7 TL

  • 36-43 durak: 7.75 TL

İstanbul'da toplu taşımaya uygulanacak zam geçtiğimiz hafta açıklanmıştı

Yeni Tarife 10 Şubat'ta Başlıyor: İstanbul'da Toplu Taşımaya Yüzde 35 Zam

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
10.02.2020

Zam hükümetin hataları ya da keyfi uygulamalarından gelince ses yok ama o zamlardan dolayı zam yapmak zorunda kalan belediye olunca ses çok. Boş sesler, omurgasız ifadeler... Her şey tamam da aynı konuda zam yapan kurumlar farklı olunca bari omurgasızlaşmayın...

10.02.2020

Marmaray BAKANLIĞA BAĞLI BELEDİYEYE DEĞİL Marmaray BAKANLIĞA BAĞLI BELEDİYEYE DEĞİL Marmaray BAKANLIĞA BAĞLI BELEDİYEYE DEĞİL Marmaray BAKANLIĞA BAĞLI BELEDİYEYE DEĞİL Marmaray BAKANLIĞA BAĞLI BELEDİYEYE DEĞİL Marmaray BAKANLIĞA BAĞLI BELEDİYEYE DEĞİL

10.02.2020

Zam IBB tarafindan yapildi. TCDD ve Ulastirma bakanligi yazili aciklama yapti zam bizle alakali degil diye bi bakin isterseniz.

10.02.2020

Hadi lan Tevfik GÖKSU çıkıp konuşsana hadi bakayım. Benzin, su, elektrik, doğalgaz, sınav ücretleri, pasaport harç ücretleri ve yol vergilerine ses çıkarmayıp İmamoğlu'nun yaptığı zamma böğürenler hadi gelin buna da bir iki laf edin de göreyim sizi.

10.02.2020

Senin zaten yukarıda yaptığın yorum kendini belli ediyor. Şimdi neden sonuç doğurur. Hayvan gibi herşeye zam gelirken belediye ya da TCDD'nin yaptığı zamma kimse bir şey diyemez. Tepki göstermemiz gereken konu ekonomiyi bu hale getirenler. Elektrik, Vagon, Benzin'i belediye ya da TCDD üretmiyor? Biz UKOME'nin yaptığı zam belediye ile ilgisi olduğunda konuşup da TCDD işin içinde olunca seslenmeyenlere laf söylüyoruz. Bak en büyük omurgasız Tevfik de bunun en büyük örneği. Sen de bunu bile bile kalkmış herşey çok güzel olacak diyebiliyorsun. İşte bu da bir omurgasızlıktır.

TÜM YORUMLARI OKU (80)