Sessiz İşgale Dur Diyen Arzu Sabancı'nın 'Ülkemde Mülteci İstemiyorum' Paylaşımı Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Son dönemde ülkemizde yaşanan mülteci krizi herkesin sinirlerini bir miktar bozuyor diyebiliriz. Sınır diye bir şey kalmadı, elini kolunu sallayan ülkemize giriyor. Ve bu durum ünlüleri de rahatsız etmeye başladı. Daha önce de birçok ünlü bu duruma tepki göstermişti, şimdi de Arzu Sabancı yaptığı paylaşımıyla sosyal medyayı ikiye böldü.

Son dönemde ülkemizde bir mülteci krizi var; hepiniz biliyorsunuz. Afgan, Suriyeli, İranlı, Iraklı... Sınır diye bir şey kalmadı, elini kolunu sallayan geliyor.

Bu durum Türk vatandaşlarını da artık rahatsız ediyor; 'Sessiz işgale dur' sesleri yükselmeye başladı!

Ünlülerin de tepki gösterdiği bu duruma bir yorum da Arzu Sabancı'dan geldi...

Cemiyetin sosyetik ismi Instagram'dan paylaşım yaptı.

Yaptığı bu paylaşımıyla da sosyal medyayı ikiye böldü.

Kimisi haklı dedi, kimisi ise olmaz...

İşte gelen ilk yorumlar:

Siz ne diyorsunuz Arzu Sabancı'nın bu paylaşımına?

Haklı mı haksız mı?

Popüler İçerikler

9 Yaşındaki Çocuğa İmam Odasında Yıllarca İstismar İddiası: İmam Tutuklandı!
Ruslar, Moskova'yı Kana Bulayan Teröristleri Cinsel Organına Elektrik Vererek Sorguladı!
Son Sahnesiyle Yüreklerimizi Ağzımıza Getiren Kızılcık Şerbeti Pinko'dan Sürpriz Paylaşım
YORUMLAR
27.07.2021

Almanya multeci degil isci aldi, islerine gçyatayacak adamlari aldi, biz iti kopugu doldurduk ulkeye.

Almanya'da yaşayan Türklerin bir çoğu, Alman hükümetinin politikası, talebi doğrultusunda Türkiye'den işçi olarak giden kesim ve bunların çocuklarıdır. Ve yine bir çoğu Alman ekonomisinin ayaklanmasına ciddi katkı sağlamıştır. Planlı ve bilinçli bir şekilde Türkiye de dahil olmak üzere bir çok ülkeden göçmen bu şekilde oraya yerleşmiştir. Bu iki olayı aynı kefeye koymak cehalettir. Türkiye'ye gelen mültecileri kim kayıt altına alıyor, sayısı belli mi, suç geçmişi var mı, ülkeye ne katkısı var soruları cevapsız. Bu kontrolsüz göçün sonucu çeteler ve suç örgütleridir, her zaman böyle olmuştur. Görmeye başladık bile ama ileride daha sık Suriyeli, Afgan, Pakistanlı çetelerin isimlerini duyacağız.

27.07.2021

bizim kendi içimizde bile doğru düzgün bir sistem yok ki mültecileri bir oryantasyon yapıp ortama bırakalım... almanya bunu geçmişte nasıl yaptı bilmiyorum ama sanırım bugün seni dil öğrenmeye göndererek kendi ülkesine adapte etmeye çalışıyor.

27.07.2021

Yalnız rahatsızlığın artık bizler gibi ortalama vatandaştan çıkıp yavaş yavaş kaymak tabakaya bile sirayet ettiğini görüyoruz. Demek ki onları da rahatsız edecek noktalara taşınmış olay sayıları nasıl arttıysa artık. Almanya örneği veren arkadaşlar da zaten zerre tarih bilgisi yok. Almanya o dönem iş gücü eksikliği çekiyor ve işçi arıyordu her başvuranı da almadılar zaten eleme yaptılar (ha şu an oldukça pişmanlar orası ayrı). Bizlerin eleme yapma gibi bir lüksü olmadı. Şu an ülkeme yapılan resmen kültür işgalidir nazarımda, buna acilen son verin nereden aldıysanız oraya geri gönderin sınırlarımızı makarna süzgecine çevirmeyin.

28.07.2021

zaten kaymak tabaka rahatsız olmaya başladıysa ve bu rahatsızlıklarını açık açık dile getiriyorlarsa bu konuda adım atılacak demektir. ilerleyen günlerde görün hükümet ufak ufak tedbirler almaya başlayacak.

TÜM YORUMLARI OKU (59)