Sessiz, Huzurlu, Doğayla İç İçe Bir Tatil: Uygun Fiyatlarıyla Muğla Akyaka Otelleri Rehberi

Muğla’nın Ula ilçesinin Akyaka hem doğayla iç içe olması hem de güzelliği ile sessiz sakin tatil sevenlerin tercihleri arasında. Hazır tatil sezonu yaklaşıyorken Akyaka’nın güzel ve uygun fiyatlı otellerinden bahsedeceğim sevgili okur. Huzurlu bir tatil istiyor ve Akyaka ve otellerini merak ediyorsanız buyurun yazının devamına…🌳

1. Akyaka Gümüş Konak

Otantik bir ambiyans ile hizmet veren Gümüş Konak temizlik, güler yüzlü hizmet veren bu işletmede romantik bir tatil sizi bekliyor. Konak hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Akyaka, No 22, Koyuncu Sk., 48000 Ula/Muğla

Konum için tıklayın

Instagram: @gumuskonakakyaka

Ziyaretçi Yorumu: “Genel olarak, Akyaka Gümüş Konak ile harika bir deneyim yaşadım ve personel inanılmaz derecede yardımcı oldu ve olanaklar harikaydı. Oda harika, temiz ve bir hafta sonu geçirmek için mükemmel.”

2. Mandalin Akyaka

Azmak nehrine yakın, merkezi konumda bulunan ve evcil dostlarımızı kabul eden bu şirin butik otel her konuda beklentinizi karşılayacak. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Akyaka, Karanfil Sk., 48650 Ula/Muğla

Konum için tıklayın

Instagram: @mandalinakyaka

Ziyaretçi Yorumu: “Ağustos ayı içinde iki defa geldik. gayet güzel karşıladılar odamız geniş ve temizdi çok memnun kaldım. piyasa ve sezona göre ücretini makul buldum. seneye tekrar gelmeyi kesinlikle isterim tavsiye de ederim.”

3. Gökova Hotel

Kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz Gökova Otel’de Akyaka’nın güzelliğini keşfedeceksiniz. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Akyaka, Sarıoğlu Sk. No:5, 48650 Ula/Muğla

Konum için tıklayın.

Instagram: @gokovaotel

Ziyaretçi Yorumu: “Tatil planlamasını yaparken Akyaka'nın doğru bir karar olup olmadığı konusunda endişelerimiz vardı fakat Gökova butik otelden sonra sürekli uğrayacağımız bir yer oldu, yuvamız oldu. Otel temiz, kahvaltılar lezzetli ve çok samimi içinizi ısıtan bir atmosfere sahip. Gülnihal hanımın neşeli muhabbeti ve ona eşlik eden ekip arkadaşları Arzu hanım ve Zübeyde hanıma teşekkür ederiz. Mükemmel uyumlu ve mutlu bir ekip.👌🏻🍀”

4. Akyaka Kaya Desol Otel

Tertemiz odaları, ilgili personeli, plaja ve nehire yakınlığı ile tam bir fiyat performans oteli olan Kaya Desol Otel Akyaka tatilinizi unutulmaz kılacak. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Akyaka, Sarıoğlu Sk. No: 15/2, 48650 Ula/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 02522434348

Instagram: @kayadesolhotel

Ziyaretçi Yorumu: “Yorumlara bakarak tercih ettim. İyi ki gelmişim. Temiz bir işletme. Konum olarak gayet iyi Azmak nehrine 3 dakika, plaja ise 10-15  dk yürüme mesafesinde. İsterseniz azmak nehri yürüyüşü yapıp ordan plaja geçebilirsiniz. Çalışanlar gayet güzel karşıladılar ve kahvaltı hizmeti her güne ayrı özel çeşitleri bulunmakta ve çok lezzetli tekrar tercih edilebilecek bir yer.”

5. Liya Boutique Hotel & Suites

Tesafüden ya da son dakika Akyaka’da kalım diyenlerin konakladığı ve her sene gelmek için sabırsızlananların tercihi Liya Boutique hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Akyaka, Nail Çakırhan Sk. No:15, 48650 Ula/Muğla

Konum için tıklayın

Instagram: @liyaboutiquehotelsuites

Ziyaretçi Yorumu: “Akyaka merkezde aile ortamında kalınabilecek güzel bir butik otel. Çalışanlar çok ilgili, kahvaltısındaki ürünler kaliteli ve lezzetli.”

6. Liman Otel

Akyaka plajına çok yakın olan Liman Otel ister ailenizle  ister arkadaşlarınızla sakin, huzurlu bir tatil için aradığınız yer olabilir. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Akyaka, Liman Sk. No:3, 48650 Ula/Muğla

Konum için tıklayın

Instagram: @limanotelakyaka

Ziyaretçi Yorumu: “Depremzede olarak indirimli olarak misafir ettiler bizi. Cennet hanım çok güler yüzlü ismi gibi cennet bir kadın. Çok yardım sever çok iyi kalpli biri kendisi. Odalar çok güzeldi. Sahile yürüme mesafesindeydi. Eğer otel arıyorsanız kesinlikle bu oteli seçin. Hem çalışanları hem konumu hem de yaptıkları iyiliklerden dolayı çok iyi bir otel.”

7. Hotel Caretta

Otele giriş anınızdan çıkış anınıza kadar misafir olarak değil ev sahibi gibi hissedeceğiniz Hotel Caretta ‘iyi ki Akyaka’ya geldim’ dedirtecek. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Akyaka, Nergis sok, 48600 Ula/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05358557141

Instagram: @akyaka_otelcaretta

Ziyaretçi Yorumu: “Denize 50 adım mesafede. Atatürk posterleri ile dolu koridor ve oda numaralarındaki hoş sürpriz bizi çok mutlu etti. İşletmecileri samimi ve de taleplerinizi hızlıca yerine getiriyor. Makul fiyatları ile de tercih edebileceğiniz bir otel. Biz çok sevdik, yine geleceğiz.”

8. XOX Apart Hotel

İster yaz ister kış aylarında Akyaka’ya gelin XOX Apart hotel daşma aynı kalite ve keyifle siz misafirlerini keyifle ağırlayacak. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Akyaka, Atatürk Cd. No:34, 48650 Ula/Muğla

Konum için tıklayın

Instagram: @xoxhotelakyaka

Ziyaretçi Yorumu: “Akyaka merkezde muhteşem konumu, güler yüzlü sahipleri ile çok güzel bir tatil geçirdik. Kışın şömineli odayı özellikle tavsiye ederim. Unutmadan söylemek isterim odalar tertemiz. Temizlik ve hijyen konusunda ayrıca titizler. Teşekkürler 🙏.”

9. Alp Suites Akyaka

Gerek dekorasyonu gerek ilgileri ve tabi ki Akyaka’nın güzelliği bir araya gelince size sadece harika bir tatil deneyimlemek kalıyor. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Akyaka, Uzunlar Sk. No:28, 48640 Ula/Muğla

Konum için tıklayın

Instagram: @alpsuitesakyaka

Ziyaretçi Yorumu: “İlk defa bu denli lüks ve ev rahatlığında bi apartta kalıyorum. İç mekan konsepti birçok otelde dahi bulamayacağımız konfordaydı. Telefon şarjımı çıkışta unuttuğum için konya ya kargolama yaptılar çok ilgilendirler. Sadece orda iken değil çıkış yaptıktan sonrada ilgilenmeleri benim için çok kıymetliydi. Tekrar görüşmek üzere diyorum. 🥰 Ailenizle gidebileceğiniz sessiz ve doğayla baş başa harika mekanlardan diyebilirim.

10. Ala Butik Otel

Gelenlerin ‘keşke daha fazla kalabilsem’ dediği Ala Butik Otel konumu, temizliği, alakalı personeliyle oldukça beğenilen ve tercih edilen bir otel. Ala Butik hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Akyaka, Akyaka Mahallesi, Lutfiye Sakici Cad. Yaşar Aydaş Sok. No:2 Akyaka Akyaka/Muğla, 48650 Ula/Muğla

Konum için tıklayın

Instagram: @alahotelakyaka

Ziyaretçi Yorumu: 'Konum olarak temizlik olarak personel olarak Akyaka da nadir rastlanan butik otellerden biri her şeyi ile temiz düzgün kaliteli bi butik otel teşekkür hepsine teşekkür ederim Erdal bey Emrah bey Lale hanım.”

11. Panamare Apart & Hotel Akyaka

Akyaka’nın en çok tercih edilen işletmelerinden birisi olan Panaramaya’da konakladığınız anda neden bu kadar tercih edildiğini daha iyi anlayacaksınız. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Akyaka, Koyuncu Sk. No:14, 48650 Ula/Muğla

Konum için tıklayın

Instagram: @panamareakyaka

Ziyaretçi Yorumu: “Akyaka’ya yolumuzun her düştüğünde konakladığımız en güzel yer .Balkonundaki azmak nehri manzarası öyle huzur veriyor ki insana .. Odalar tertemiz çalışanlar  güler yüzlü harika insanlar ,özellikle elif hanım muhteşem birisi . Her geldiğimizde ayrı ilgilenip bizi çok güzel misafir ettiği için çok teşekkür ediyoruz. Kesinlikle tavsiye ediyorum Akyaka’ya yolunuz düşerse Panamare en güzel tercih.” 

12. Lacivert Otel Akyaka

Hem Akyaka merkezinde hem de sessiz bir konumda bulunan Lacivert Otel’i tercih edenler tatil sonunda oldukça memnun ayrılıyor. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Akyaka, Cemalettin Bölgen Sk. No:19, 48640 Ula/Muğla

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05309636738

Instagram: @lacivertotel_akyaka

Ziyaretçi yorumu: “Geçtiğimiz hafta 3 geceliğine konaklamaya karar verdik ancak hem oteli çok beğendik hem de Zülay Ablamızın misafirperverliğine doyamadık 1 gün daha uzattık. Akyaka'da hem konumu hem güzelliği hem de fiyatı bakımından daha iyi bir yer kesinlikle olamaz. Seneye daha kalabalık gelmek üzere bu yıl için vedalaştık. Bir sonraki yaz görüşmek üzere.”

Akyaka ile ilgili bu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Azmak Nehri Gezi Rehberi: Akyaka'da Bakir Doğasıyla Gözlerden Uzak Küçük Balıkçı Köyü Azmak'ı Keşfedin
Kamp ve Doğa Tutkunlarının Uğrak Noktası Akyaka Orman Kampı Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'