Sesiyle Hepimizi Büyüleyen Billie Eilish Vücudu Hakkında Nasıl Hissettiğini Tüm İçtenliğiyle Açık Açık Anlattı

Çağımızın sosyal medya ile yarattığı problemlerden biri olarak görülen beden güvensizliği ve çekingenliği özellikle genç yaştaki insanların karşılaşması muhtemel bir sorundur. İnsanların sosyal medyada paylaştığı gerçek ya da photoshop dolu fotoğrafları kendi hayatı veya bedeni ile karşılaştırması ile başlıyor bu problem. Ne kadar da ünlü veya güzel olsan da bu durumun yaşanabileceğini kanıtlıyor Billie Eilish.

Billie Eilish, The Guardian ile yaptığı yeni bir röportajda vücudu hakkında hissettiği güvensizlik ve utançgaçlıktan bahsetti.

www.instagram.com

“Sosyal medyada bazı insanlar görüyorum, daha önce hiç görmediğim tarzda güzellikteler. Hemen 'Aman tanrım, nasıl böyle görünüyorlar?' diye düşünüyorum." dedi.

www.instagram.com

Güzel şarkıcı, kendisini başkalarıyla karşılaştırmamanın zor olduğunu itiraf ediyor.

www.instagram.com

"Bu karşılaştırma durumları beni çok etkiliyor ve kötü hissettiriyor. Yani, şu anki olduğum kişi ile gurur duysam ve hayatımdan çok memnunum olsam da." dedi.

www.instagram.com

“Vücudumdan açıkçası pek memnun değilim ama kim öyle ki?"

www.instagram.com

Bununla birlikte, sahnede bol giysilerle performans sergilemek, Eilish'in bedeniyle ilgili sahip olduğu olumsuz fikirlerden uzaklaşmasına yardımcı olmuş.

www.instagram.com

"Her şeyi göstermeyen büyük ve taşınması daha kolay giysiler giymeyi tercih ediyorum bazen çok hoş durmayabiliyorlar" dedi. "Fotoğraflarda nasıl göründüklerini bile bilmiyorum."

www.instagram.com

Eilish, "Vücudumla inanamayacağınız kadar korkunç bir ilişkim var bu yüzden sadece bol kıyafetleri kullanarak ilişkimi kesiyorum." diye ekledi.

www.instagram.com

Billie Eilish ne kadar güzel olduğunu bilmiyor cidden. Umarım bir gün özelliklerinin ve görünüşünün ne kadar harika olduğunun farkına varabilir.

www.instagram.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Instagram'da Beğeni Rekorları Kıran Billie Eilish Yeni Fotoğrafları ile Yurt Genelinde Sıcaklığı Artırdı 🔥
Ünlü Şarkıcı Billie Eilish İlk Kez Dar Kıyafetlerle Görüntülendi, Acımasız Eleştirilerin Gecikmemesi Sevenlerini Kızdırdı
Bambaşka Bir Pop Müzik Mümkün: Z Kuşağının En Başarılı Şarkıcısı Billie Eilish'in Herkesten Farklı Öyküsü

Popüler İçerikler

Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
03.08.2021

İlaydacım, Billie Eilish - Lost Cause klibini izlersen vücuduyla barışık mı değil mi anlarsın. Bu röportajı verdiğinde daha bebekti. Artık neyin sattığını anlamış. Boş yapmasın.

03.08.2021

Bu niye ölü balık gibi bakıyor bilen var mı? Biri beni aydınlatsın.

Tarz .

Renkli saçları sadece Meryem Boz ve Billie Eilish'e yakıştırıyorum. Çok karakteristik bir güzelliği var bence bu kızın. Ama sarıdan acilen vazgeçmesi lazım 😁

TÜM YORUMLARI OKU (9)