Servetiyle Gündem Olan İsimlerden Şulemsi, İfşa Fotoğraflarıyla Alakalı Açıklama Yaptı!

Son dönemde Dilan Polat'tan sonra mal varlığı ve lüks yaşamıyla dikkat çeken Şulemsi, 'Dilan Polat’la tanışıp sobalı evden çıkmadan önce Şulemsi 😂' notuyla paylaşılan fotoğrafına gelen eleştirilere cevap verdi. 👇

Dilan Polat davası sonrası sosyal medyada yaptığı lüks paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken isimlerden biri de Şulemsi olmuştu.

'Şulemsi' adıyla tanınan Şule Kaya Türk, yaşamına dair aldığı eleştirilerin yanı sıra tehdit mesajları aldığını ifade etmişti.

Mal varlığıyla dikkat çeken Şulemsi, 16 villa, 28 daire, 1 helikopter, 173 iş yeri ve 1 yatı olduğu iddialarını yalanladı.👇

Mal Varlığı Tartışmalarıyla Gündeme Gelen 'Şulemsi' Şule Kaya Türk: "Tehdit Mesajları Alıyorum"

Gösterişli hayatını yayınlamaktan çekinmeyen Şulemsi'nin Dilan Polat'a olan yakınlığı da daha sonra ortaya çıkmıştı.

Dilan Polat'la dans ettiği anları sosyal medyada yayıldı.👇

Mal Varlığıyla Dikkat Çeken Şulemsi'nin Dilan Polat ile Dans Ettiği Anlar Ortaya Çıktı

Daha önce "Atılan tweetler, gelen yorum ve mesajlarda dahil olmak üzere, haksız yere uğradığım maddi ve manevi rahatsızlığın hesabını hukuksal boyutta arayacağız. Sizleri seviyorum, selametle" ifadelerine yer veren Şulemsi, şimdi de kendisinin ifşa fotoğraflarının yayılması hakkında açıklama yaptı.

"Dilan Polat’la tanışıp sobalı evden çıkmadan önce Şulemsi 😂" notuya paylaşılan bu fotoğrafa Şulemsi'den cevap gecikmedi.

Bu fotoğraflarını kendisinin yayınladığını söyleyen Şulemsi'nin açıklaması👇

Siz bu açıklama hakkında ne düşünüyorsunuz?

İlginizi çekebilir:

Dilan Polat'ın İntihar Etmek İstediğine Yönelik Çıkan İddiaları Yakın Arkadaşı Yalanladı!

👇

Cüneyt Arkın'ın Kızı Filiz Cüreklibatır'ın Açtığı Miras Davasında İki Ünlü İsim Tanık Oldu!

👇

Aşk-ı Memnu'nun Narin Çiçeği Hazal Kaya'dan Yıllar Sonra Şaşırtan Nihal İtirafı!

Popüler İçerikler

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
YORUMLAR
24.11.2023

25 yaşında olan hangi insanın villası ve arabaları var bu neden hala dışarıda. Bunun diğerinden ayrı ne özelliği var. 25 yaşında olan genç arkadaşlar villanız, arabalarınız var mı ? yada güzellik salonunuz var mı ? Bu da onlarla yemiş işmiş ve videoları var. Allah aşkına hanginiz 4,5 yılda milyonlar değerinde villanız var ? Bunlar bitse de kurtulsak ve bu kadın evrim değiştirmiş o kadar estek parasını nereden bulmuş.

24.11.2023

27 yaşında oğlum var. Lojistik okudu ve haftanın altı günü kamyoncularla uğraşıp köpek gibi çalışıyor. Eve gelince yatağı zor buluyor. Ne özel hayat ne sevgilisi var. Altında sadece normal modelde bi arabası var. Büyük kızım da üniversite mezunu ve işsiz. İŞSİZ.. Benimki gibi evlatları olan binlerce ana baba var ülkede. Ve bu asalaklar gibi yüzlercesi... 😔 Where is justice.??? 🥺

24.11.2023

İşin trajikomik tarafı senin hala böyle boş boş konuşup avmlerde gezerken video çekmen gerizekalı. Hukuki hakları varmış milletin kanını emiyorsunuz o nolcak !!

24.11.2023

parayı bulamadan önce makyaj sıfır parayı bulunca makyaj fura lan tesettürlü bir kişinin makyaj yapması haramdır normalde parayı bulunca günahlar siliniyor sanirim. haram yemek serap oluyor sanırım fakir heryerde aynıdır fakir dir ruhun fakir senin kızım parayı bulsan ne olacak adam olmadıktan sonra.

24.11.2023

Makyaj tesetturluye değil herkese haram!Aciklara görünce cazip geliyor yoksa günah kısmı açıkta ne ise kapalıda da o dur!Şulemsi sadece makyaj değil bence çok daha fazlası...

TÜM YORUMLARI OKU (19)