Servet Ödemeye Hazırlar: Avrupa'nın Dev Kulüpleri Arda Güler'i Transfer Etmek İçin Sıraya Girdi!

Fenerbahçe'nin 10 numarası Arda Güler futbol dünyası tarafından yakından takip ediliyor. Portekiz basınından O'Jogo, Arda Güler için Benfica'nın da transfer yarışına katıldığını yazdı. Benfica, Arda Güler'i transfer etmek istese de dev kulüpler transfer için bir adım önde gözüküyor.

Kaynak: O'Jogo

Fenerbahçe'nin ve Türk futbolunun gözbebeği Arda Güler hayran kitlesini arttırmaya devam ediyor.

Transfermarkt'a göre 17 yaşındaki yıldızın piyasa değeri 10 milyon euro olarak belirlenmiş durumda. Kendi yaş grubunda ise Arda Güler'den daha değerli bir futbolcu bulunmuyor.

Fenerbahçe yönetimi Arda Güler ile 2026-2027 yılına kadar sözleşme imzalayıp serbest kalma maddesini kaldırmayı planlıyor.

Portekiz basınından O'Jogo ise Arda Güler'i transfer etmek isteyenlerin arasında Benfica'nın olduğunu ve 20 milyon Euro'yu gözden çıkardığını yazdı.

Arda Güler yarışında ise Benfica yalnız değil. Avrupa devleri Bayern Münih, PSG, Dortmund'un yanı sıra Napoli ve Porto da 17 yaşındaki yıldızı transfer etmek istiyor.

Siz Arda Güler'in yerinde olsaydınız kariyerinizi nasıl şekillendirirdiniz?

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
24.01.2023

Türkiye de kalırsa yazık olur, bunu iyi bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum ne acı değilmi.

24.01.2023

Herkese saygılar...Arda kardeşimize başarılar dilerim İnşallah yolu açık olsun..bir kaç şey söyleceğim katılırmısınız bilmem....1) Jesus hoca 1 sezon şampiyonluk için geldi. ve dünya kupasında Brezilya elendi . en önemli adaylardan biri kim..eğer uzun vadeli bir geliş olsaydı Arda oynatılırdı...2)Böyle yaparak Ardayıda yoruyoruz bence çok büyük beklenti çok büyük yıkım haline geliyor 3) Diğer futbolcular tarafından hedef haline getiriliyor.

25.01.2023

Ya napoli bi s*ktir git lan fb ninde bi oyuncusunu takip etme amk

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ