Sertab Erener, Sahipsiz Sokak Hayvanları Yasasıyla İlgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Seslendi!

Güçlü sesi, kaliteli işleri ve müziğe adadığı hayatıyla herkesin takdirini kazanan Sertab Erener'i tanımayan yoktur diye düşünüyoruz.

Son dönemde estetikleri ve geçirdiği değişimle gündeme gelen ünlü şarkıcı, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımları ile de magazin gündeminde sık sık konuşuluyor.

Ünlü şarkıcı bu kez de sahipsiz sokak hayvanları yasası için söyledikleriyle gündeme geldi. Röportaj veren Erener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi!

İşte o anlar 👇🏻

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yine Lafını Esirgemedi: Yarı Zamanlı Influencer Danla Bilic'ten Açık Seçik Instagram Eleştirisi!
Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya ile Olduğunu Öğrenince 'Konduramadım' Diyen Defne Samyeli'den Bomba İtiraf!
Dilan Çıtak'tan Sahipsiz Sokak Hayvanları Düzenlemesine "Bana Köpek Diye Seslenebilirsiniz" Çıkışı!

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR

Ey sevgili sanat camiası sizlere sesleniyorum. Sesinizi bu kadar organize bir şekilde çıkarabildiğiniz bir konunun olabilmesine çok sevindim. Demek ki bu olabiliyormuş öyle değil mi? Peki taa bugünlere gelene kadar neredeydiniz? Ergenekonda yoktunuz Balyozda yoktunuz Çözüm Süreci'nde gitti bir kısmınız gitti destek verdi kiminiz yetmez ama evet tuzağına düştü sazan gibi. Gezi Parkı'na yönelik direnişe bile sesiniz çok cılızdı. 2014 Yerel Seçimleri'nde trafoya kediler girdi sesiniz çıkmadı. Twitter gibi sosyal medya platformlarına erişim engeli getirildi sesiniz çıkmadı. 16 Nisan 2017'de üstelik ohal döneminde yapılan referanduma sesiniz çıkmadı. Biz sizin sesinizi taa 2019'da anca duyabildik. Bir de şimdi. Ha bir de 2023 var ama o tam bir fecaat. Mart 2023 tam bir rezaletti hadi onu es geçiyorum. Sizi harekete geçiren ne oldu peki? İktidardaki partinin oy ve güç kaybetmesi mi? Siz bence gidin de kendinizle bir yüzleşin. Buraya gelene kadar ses çıkarabilirdiniz ama çıkarmadınız.

02.08.2024

Bu hayvan mevzu gerçekten büyük yara. Ölsün demiyorum tabiki ama sadece şehirlerden toplanıp kenar mahallelere bırakılan hayvanlar yüzünden okula gidip gelirken korkudan titreyen çocuklar gördüm. Sokak ıssız ana baba umursamaz. Bir şekilde bir çözüm bulunmalı fakat çözüm öldürmek değil 😔

03.08.2024

https://www.sesgazetesi.com.tr/aydinda-aci-olay-maganda-kursunu-pera-bebegi-hayattan-kopardi

02.08.2024

Çözüm ölüm değil. Merhametsiz, ahlaksız ve vicdansız olanlar defolup gitsinler..! Akılcı çözümlerle nüfusu kontrol altında tutmak çok çok önemliydi, hiçbirini belediyeler şimdiye kadar yapmadılar ki yapmaları yasada belirtilmişti. Onlar görevini yapmadı diye ceza almıyorlar ama köpeğimiz kedimiz canıyla ödeme yapıyorlar..! Tek dertleri şirketlerinden zehir satıp devletin parasını ceplemek. Yoksa 2 3 yalan haberi öne sürüp halkı önemsiyorum ayakları hiç inandırıcı değil. Ne zaman önemsendik ki şimdi de öyle olsun!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ