Sertab Erener'in Can Bonomo ve Öykü Karayel'in Sözünü Kestiği Gergin Anlar Sosyal Medyayı İkiye Böldü!

'İyiliğe Ninniler' projesinin lansman toplantısı, dün Sertab Erener, Can Bonomo ve Öykü Karayel'in katılımıyla gerçekleşti. Ninni albümüne sesiyle hayat veren Sertab Erener ve albümde Erener ile düet yapan ve markanın yeni yüzleri olan Öykü Karayel ve Can Bonomo basın mensuplarının sorularını yanıtlarken gergin anlar yaşandı. Sertab Erener, Can Bonomo ve Öykü Karayel çiftine yoğun ilgi gösterilmesi sonucu 'Beni bir daha sokakta mı göreceksiniz. Projeyle ilgili soru soracaksanız sorun yoksa sormayın' diye tepki gösterdi.

Sertab Erener, Can Bonomo ve Öykü Karayel "İyiliğe Ninniler" projesi kapsamında dün ninni albümünün lansman toplantısında bir araya geldi.

Tüm dijital dinleme gelirleri AÇEV'in çalışmalarına aktarılacak olan projede bir araya gelen üçlü, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlamak için kamera karşısına geçti.

Basının daha çok Öykü Karayel ve Can Bonomo'yla ilgilenmesi ve bebekleri Roman ile ilgili sorular sorması karşısında Sertab Erener'in gerilmesi gündeme oturdu.

Ve ardından gelen ilk yorumlar:

Kimisi Can Bonomo ve Öykü Karayel'e ayıp edildiğini düşünürken,

Kimisi de Sertab Erener'e hak vermiş...

İnsanlar ikiye bölünmüş anlayacağınız!

Siz ne diyorsunuz peki?

Magazinciler biraz farklı bir kafadan düşünüyor gibi bu tip durumlarda...

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Gözaltına Alınan 65 Kişiden Biri Olan 'Basel' Tutuklandı
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
18.11.2021

Sertap Erener çok gerilmiş ve herkesi germiş. Tamam muhabirler ayıp etmiş ama Öykü Karayel ile Can Bonomo' nun ne suçu var? Onların sözünü kesiyor falan. Olmamış. Magazinciler ona , o Öykü ve Can' a saygısızlık etmiş.

14.01.2022

Sertap değil sertab kadının adı

18.11.2021

ya bu kadın zaten eskiden hastalık geçirmiş ve çocuğu olmuyor kadının ee yaşı malum bundan sonra olmayacağı belli magazinciler nerde ne soracaklarını bilmiyorlar kadının en hassas noktası olduğunu biliyorlar kadın hassas noktası olduğuna rağmen böyle bir projeyi kabul ettiği için bile tebrik edilmesi gerekken Türk pop müziğinin en iyi sanatçısı olan kadının karşısında böyle konuşmaları ve soru sormaları magazincelerin ayıp bence burda iki tarafta suçlu değil suç magazincilerin bence

18.11.2021

ya saçmalayın kadın gayet haklı yani proje ile ilgili orada bulunuyorlar.. koskoca sertap erener kenara atılmış can bonomo öykünün çocuğu konuşuluyor.. onun yeri ve zamanı başka diyerek iyi bir de ayar vermiş.. bu aada can bonomoyu da öyküyü de çok severim ama sezarın hakkı sezara

TÜM YORUMLARI OKU (22)