Sertab Erener'den Makyajsız Fotoğrafına Acımasız Yorum Yapan Cengiz Semercioğlu'na Ahlak Dersi Gibi Cevap

Sertab Erener o kadar güzel cümleler kurmuş ki, inşallah karşısındakiler anlamıştır...

Sertab Erener sadece bir nesil için değil, bir ülke için çok şey ifade ediyor. Göğsümüzü kabartan başarıları, her şarkısında insanın kendinden bir şeyler bulması ve tevazu sahibi tavırlarıyla bambaşka bir yıldız.

Geçtiğimiz günlerde yorucu bir Avrupa turnesinden dönen Erener'i, magazin gazetecileri fotoğraflamış. Sertab da bu makyajsız ve daha önemlisi izinsiz fotoğraf için tepkisini göstermiş ve "Ben ünlü değilim, çekmeyin beni" diye bağırmış.

Fotoğrafı Sertab Erener'in hoşlanmayacağını bildiğimiz için yaymamaya çalıştık. Sadece fotoğraf anındaki kompozisyonu görmenizi istedik...

Bunun üzerine magazin gazetecisi Cengiz Semercioğlu, bu konuyu masaya yatırdı ve birbirinden akıl almaz cümleler kurdu. Ne demek "Fotoğraf kimsenin hoşuna gidecek bir kare değil?"

Yorumun tamamı şu: 'Sertab kusura bakmasın ama ne giydiğine, ne sürdüğüne bakmadan ünlülerin fotoğrafı çekilir. Kaldı ki günümüzde gazeteciler çekmese, vatandaş çekip sosyal medyaya yüklüyor. Evet, fotoğraf kimsenin hoşuna gidecek bir kare değil. Bırakın ünlü olmayı, kadın olmayı, erkek ya da ünsüz olsanız da böyle bir fotoğrafınızın çekilmesini istemezsiniz. Ancak ünlü olmanın bir bedeli var, işte bu fotoğraf da o bedellerden biri.'

Aynı köşede bir de Onur Baştürk yorumu var ki, onun analizini de sizlere bırakıyoruz...

Ünlü kadınlar tabii ki makyajsız ya da doğal halleriyle fotoğraflanabilir. Üstelik tüm dünyada doğal görünme, makyajsızlık yükselişteyken... Sertab Erener’in kızmasının nedeni o an gerçekten iyi görünmediğine ya da estetikli halinin çok belli olacağına inanması. Ama fotoğrafçılar onun iyi görünme anını bekleyecek değiller tabii ki. Kızmasına gerek yok!

Tüm bu anlamsız masaya yatırmalar, sorgulamalar ve dikte edici tavırlara Sertab Erener çok doğal olarak dayanamadı elbette ve Twitter hesabından bir paylaşım yaptı.

Bir kadına şunu yazdırmak zorunda hissettirdiler. İnanılmaz!

Bu olaylardan sonra sosyal medyanın tepkisi de gecikmedi elbette.

ayçe abana

zehrarengiz

cilvelikartonpiyer

ebruli

Hakan Hepcan

F M U

Çok şey yazılır, çok şey söylenir. Sertab Erener kendini fazlasıyla yormuş bile. Biz buraya sadece küçük bir "SİZE NE?" bırakalım en iyisi...

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Polisten Pedofili Operasyonu: Fotoğraf ve Video Yayınlayan 156 Kişi Gözaltına Alındı
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
14.12.2019

lan onedio kadının yüzünü niye kalp koyarak kapattın senin yaptığın ne ucune mi var sanki her insan güzeldir özeldir biricikyir sana da yazıklar olsun editör kadına şiddet resmen bu hareketiniz. çok yazık

14.12.2019

Çünkü ben daha çok nasıl göründüğümle değil kim olduğumla ilgileniyorum diyor Sertap Erener ama o zaman neden fotoğrafı çekilince çekmeyin ben ünlü değilim diye panikleyip olay çıkarıyor? Ya ben bu insanların samimiyetlerine hiç inanmıyorum siz inanıyor musunuz gerçekten? Her insan görünüşünü önemser, o zaman sahneye çıkarken kot t shirt çık , o zaman estetik de yaptırma? Ayrıca kameraların basının her türlü nimetinden faydalanıp işine gelmeyince özel hayata saygı vs muhabbetleri de çok saçma... Adamlar evine mi gelip çekmiş, sokakta görüp çekmiş, çekecek tabi kaç senelik sanatçısın ve ne kadar inkar etsen de ünlüsün yani Allahına kadar 🤣 Her şeye hemen acitasyon... ne var abi o kadar önemsemiyorsan dış görünüşünü bu yaygara niye?

14.12.2019

Lan bu erkeklerin magazinci olmasina neden kadinlar dedikoducudur kadin kadinin kurdudur diyen erkeklerden ses cikmiyor? Hadi biz dedikoduyu seviyoruz da bu cengiz semercioglu ne ayak la? Her bokta bu adamin adini duyuyorum nerede kadina psikolojik siddet var altinda bu adam. Bir salin milleti ya? Kadin size o haberleri durum yapip gecirmis bunun ustune de laf soyleyecek kadar arsiz olmayin ne diyeyim?!

TÜM YORUMLARI OKU (32)