Serpil Çakmaklı, Ahu Tuğba'nın Cenazesine Katılmayan Eski Dostu Banu Alkan'ı Affetmedi!

Ahu Tuğba'nın cenazesinde Anjelik'in yanından bir an olsun ayrılmayan Serpil Çakmaklı vefasızlıktan sitem eden isimlerden olmuştu. Aramızda Kalmasın'a konuk olan Yeşilçam'ın unutulmaz ismi, eski dostları Banu Alkan'a tepki gösterdi.

Geçtiğimiz nisan ayında geçirdiği büyük kazadan sonra eski sağlığına tam olarak kavuşamayan, bu dönemde de KOAH'la mücadele eden Ahu Tuğba'nın evinde ölü bulunması sanat camiasını derinden üzmüştü.

Birçok prosedür engeli yüzünden cenazesi haftalar sonra Miami'den İstanbul'a getirilebilen Tuğba anısına tören düzenlendi.

Kalabalık bir anma tören olmaması dikkatlerden kaçmadı tabii. 28 Eylül Cumartesi günü toprağa verilen Ahu Tuğba'nın cenazesi de tahmin edildiği gibi kalabalık olmadı.

Vefasızlıktan dert yanan Anjelik Calvin de annesi öldükten sonra kimsenin yanında durmadığını belirterek "Allah durdu yanımızda. Değerli Türk Devleti, Mevlüt Çavuşoğlu durdu yanımızda. Başka kimse durmadı" ifadelerini kullandı.

Anjelik'in yanından bir an olsun ayrılmayan Yeşilçam'ın bir diğer önemli ismi Serpil Çakmaklı da "Bu şekilde uğurlanmasını şiddetle kınıyorum. Cenazenin dolup taşması lazımdı. Yazıklar olsun" diyerek isyan etti.

Serpil Çakmaklı, Tuğba'nın son yolculuğuna uğurlanmasından günler sonra Tv8'de yayınlanan Aramızda Kalmasın programına konuk oldu.

Çakmaklı konuşmasına "Gerçekten inanılmaz derecede şaşırdım. Hiç tahmin etmiyordum açıkçası... Yeşilçam emekçilerimiz, setçi ve ışıkçı arkadaşlarımızı, kamera önü ve arkası herkes oradaydı. Bir tek oyuncular yoktu. Çok merak ettim. O kadar az kaldık ki o kadar önemli değerleri ve ustaları kaybettik ki..." diyerek başladı ve devam etti:

"Neden bu kadar ego, kibir, insanların üstün görmesi? Kimse üstün değil. İnsani olarak orada, neden söyledim Banu Alkan ismini? Çünkü Ahu'yu çok iyi tanıyor. Birlikte programlara katıldık. Onu da bırakın bir sinemacı. Onun için orada, hayatta olduğu için Allah uzun ömürler versin, gelmesi gerekiyordu."

" Bir Hülya Avşar'ı gözlerim çok aradı. Ama azınlıkta kaldığımız için, herkesin mi işi vardı? İsyan ediyorum. Cami bile kalabalık değildi. Anjelik ile aşağı inerken birbirimize baktık. 'Olamaz Serpil anne' dedi."

'Kına yakın, gerçekten kına yakın. Gelmediniz ya... Ölüm sizin de kapınızı her an çalabilir, hepimizin kapısını bir gün çalacak. İnsanlık ölmüş. Yok saydınız bir Ahu Tuğba gerçeğini, bakalım sizin cenazenize kim gelir?'

Banu Alkan'ı ağır şekilde eleştiren Çakmaklı, "Sayfasında paylaşmayan meslektaşlarım, utanın. Safiye Soyman uzun zamandır beraber iş yaptığın biri. Evladını kaybetti. Ne onu paylaştı, ne Ahu'yu. Tanımasan dahi paylaşman gerekir. Bir fotoğraf koy" diyerek sert çıktı.

Müge Dağıstanlı'nın "Safiye Soyman evladını toprağa verdiğin gün Banu Alkan kahkahalar içinde 'Dünya Güzellerim' videolarını paylaşıp altına New York, Jennifer Lopez falan etiketledi" demesi üzerine bir kez daha sinirlendi.

Detayları da içeriğimizde vermiştik:

Banu Alkan'ın Safiye Soyman'ın Evlat Acısı Yaşadığı Anlarda Kendini Paylaşmaya Doyamaması Tepki Çekti!

Eski dostuna acımayan Serpil Çakmaklı, "İnsan olalım. Şımarmaya gerek yok. Herkesin kendine göre bir ismi var ama önce insanların bir duruşu olacak" açıklamasında bulundu.

İlginizi Çekebilir

Cansu Taşkın Ex Aşkı Yılmaz Erdoğan'a Taş Attığı Röportajındaki Dış Görünüşü Eleştirilince Sessiz Kalamadı!
Çabuk Koşun Oylama Yapıyoruz: Haftanın En Rüküş Kadınını Seçiyoruz!
Levent Dörter, Hostese Saldırıp THY Kara Listesine Alınan Eşi Dilan Çıtak'a Büyük Destek Çıktı!

Popüler İçerikler

Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...
Bazı Okul Müdürleri Devlet Okullarını Ticarethaneye Çevirdi: Dışardan Ekip Getirip Kulüp Açıyorlar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklamalar: Yeni Anayasa, Netanyahu, Ekonomi...
YORUMLAR
30.09.2024

anladığım kadarıyla çok bir yakınlığı yok kadın aynı programa çıkıyor beraber iş yapıyor diye cenazelerinde olmak zorunda değil... bi de Banu Alkan'a sormak lazım belki zamanında bir sebepten üzdüler kadını.. yok can ciğer kuzu sarması da değilmiş

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ