Serkan İnci'nin, 10 Yaşındaki Kızının Önünde Vahşice Katledilen Emine Bulut Hakkındaki Utanç Verici Yorumları

Münevver Karabulut'un ardından 'Kadınlar ikiye ayrılır' diye paylaşım yapacak kadar utanmaz bir adam sonuçta Serkan İnci...

Emine Bulut, dört yıl öne boşandığı eşi Fedai Baran tarafından on yaşındaki kızının gözünün önünde bıçaklanarak öldürüldü.

Kırıkkale'de bir kafede yemek yiyen Emine Bulut ile kızının yanına gelen Fedai Baran, yanında taşıdığı bıçakla herkesi gözü önünde eski eşinin boğazını kesti.

"Bana çocuğumun yanında hakaret ve küfür etti."

Mahkemede bir kravat takıp eski eşinin kendisini tahrik ettiğini söyleyerek ağır cezadan kurtulacağının bilincinde olan ve yargının yetersizliğiyle bu vahşi cinayeti öz kızının önünde işleyen Fedai Baran'ın ilk ifadesindeki sözleri bunlar... Kendisine çocuğunun yanında hakaret eden eşini çocuğunun yanında vahşice katletti.

Ayrıntılar için: 👇

Yine Eski Eş, Yine Bir Kadın Cinayeti: Çocuğunun Gözleri Önünde Öldürülen Emine Bulut'un Son Sözleri 'Ölmek İstemiyorum' Oldu

Emine Bulut'un ardından sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü.

Emine Bulut Cinayeti Türkiye'nin Gündeminde: "İnsanlık 10 Yaşında Bir Çocuğun 'Anne Lütfen Ölme' Dediği Yerde Bitti"

Ünlülerden siyasetçilere kadar pek çok kişi paylaşımlar yaptı ancak kendisinden bile beklenmeyecek bir performansla Serkan İnci sahnedeydi.

İnci Sözlük'ün kurucusu olan Serkan İnci, cinayeti kendi "aklınca" aklamaya çalıştı.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda mevcut hukuksal yapıyı eleştirdi(!) ve erkeklerin çaresizce cinayet işlemek zorunda bırakıldığını ima etti.

Konuyla ilgili en ufak bir alakası olmamasına rağmen nafaka konusunu gündeme getirdi.

👇

Ve hiç utanmadan, üstü örtülü bir şekilde kadın cinayetlerini lanetler gibi davranarak katilleri haklı çıkarmaya çalıştı.

Kendisine tepkiler de gecikmedi elbette...

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Kendisi Münevver Bulut'un ardından bu yorumu yapacak kadar utanmaz bir adam sonuçta, daha fazlasını bekleyemeyiz elbette ama biraz had bilmekte, ölüye ve kalanlara saygı göstermekte fayda var.

Türkiye'de kadın olmanın ne olduğuna her gün onlarca korkunç örnekle tanıklık ediyoruz, her gün onlarca kız kardeşimizin erkek şiddetine maruz kaldığını öğreniyoruz, her gün erkeği koruyan toplum ve kanunlarla başa çıkmaya çalışıyoruz. Tüm bunların içinde bir de fenomen olmaya çalışırken hadsiz yorumlar yapan ve sosyal medyada ağzına geleni söyleyebileceğini zanneden duygu yoksunlarıyla boğuşuyoruz. Serkan İnci de onlardan bir tanesi işte...

Gönül isterdi ki kendisine hiç prim vermeyelim, kendi utancında boğulsun ama o kadar bile vicdanı yok. O yüzden biz söyleyelim...

Popüler İçerikler

Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu Yine Ateş Püskürdü: "Birinci Bölüm Bitti, İkinci Bölüm Geliyor"
Futbol Yatırımlarına Devam Ediyor: Hull City'nin Sahibi Acun Ilıcalı Yeni Bir Kulüp Satın Alıyor
Evren Sesini Duymuş: Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen, Diziye Manifest Yaparak Girmiş!
YORUMLAR
23.08.2019

Öyle değil o işler. Bu adamlar her şeyini kaybetmiş insan psikolojisinde değil. Kendi ailesinin, en yakınlarının canını almak ancak anlık cinnet sonucu düşünme yetisinin kaybedilmesiyle açıklanabilir. Bu sapıklar cinayet için plan yapıyor, silah ediniyor, ortam hazırlıyor. Dahası masuma kıydıktan sonra kaçıyor, kendini kurtarmaya çalışıyor. Yakalanınca yalan söylüyor, suçu kadına atıyor, tahrik edildiğini söylüyor, kendini haklı çıkarmaya çalışıyor. Bunlar her şeyden vazgeçmiş birinin davranışları değil. Bunlar kendi psikopat dünyasında kendinden aşağılık gördüğü eşine yenik düşmüş olmayı kendine yediremediği için intikam planı kuran bir sapığın davranışlarıdır.

23.08.2019

👏🏻👏🏻👏🏻

23.08.2019

Boşanmış bir anne babanın çocuğuyum. Babam da annem de ben de ailesiz kaldık. Medeni bir şekilde boşandılar. Medeni bir şekilde yaşıyorlar, babam senelerce nafaka ödedi fazla fazla hem de. Çok mu zengindi hayır. Ama her zaman destek olmaya çalıştı kendince bana ve anneme. Hala da oluyor. Ömrünün sonuna kadar da olacak. Aklı yerinde olan bir insan bu sebeplerden birini öldürmez. Yeter artık cinayeti meşrulaştırdığınız.

23.08.2019

Kadınlar ikiye ayrılır - Cem garipoğlu , Münevver karabulut cinayeti ardından böyle bir tweet atacak kadar kadın düşmanı, akpli, kendi ve ahlakı bozuk red pill'ci bir şeytanı burda savunan yaratıklar da, tıpkı serkan inci gibi potansiyel bir kadın katilidir. Nokta. Aması busu şusu yok. Adamın elinden gelse dünyada nefes alan kadın bırakmayacak. Burda psikoljik analiz kastığını sanan iblislerin de ondan farkı yok

TÜM YORUMLARI OKU (80)