Şeriat Paylaşımıyla Gözaltına Alınan Feyza Altun, İsrail Protestosu Sonrası Gelen Kıyaslamalara Sert Çıktı

Dün Taksim'de gerçekleşen İsrail protestolarında yer alan bazı vatandaşlar ters kelepçeyle gözaltına alınmışlar ve sosyal medyada tepkiler olmuştu. Geçtiğimiz aylarda gözaltına alınan Feyza Altun'un gözaltına alınma şekli ile dün yaşanan ters kelepçeyle gözaltına alınma olayı kıyaslanınca Feyza Altun sert çıkıştı!

İstanbul Taksim’deki İstiklal Caddesi’nde Filistin İçin Bin Genç tarafından düzenlenen Filistin’e destek yürüyüşünde birçok kişi polisler tarafından ters kelepçeyle gözaltına alındı.

Gözaltına alınanların arasında birçok başörtülü kadının da bulunması akıllara geçtiğimiz aylarda Feyza Altun'un şeriat hakkında yaptığı açıklamaları getirdi.

Detayları burada anlatmıştık 👇🏻

Gözaltına Alınan Feyza Altun'dan İlk Açıklama: 'Türkiye Şeriatla Yönetilmiyor, Hiçbir Zaman da Yönetilmeyecek'

Feyza Altun'un gözaltına alınırken kameralar karşısındaki dik duruşu ile dün ters kelepçeyle gözaltına alınan kişiler sosyal medyada kıyaslandı.

Feyza Altun'un gözaltına alınırken gösterdiği dik duruş ile dün yaşanan protesto kıyaslanınca Feyza Altun Twitter (X) hesabından yaptığı paylaşım ile kıyaslama yapanlara sert çıkıştı.

İşte Feyza Altun'un paylaşımı 👇🏻

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Sahte Hesap Aracılığıyla Reşit Olmayan Çocukları Kandırıp İstismar Eden Kadın Tekrardan Hakim Karşısına Çıktı
Sosyal Medyada Yapılan Linç Ölüm Getirdi: Yorumları Okurken Kalp Krizi Geçirdi
Bursa’da Hamile Kadını Cinsel İlişki Sırasında Öldüren Kişiye Müebbet Hapis!

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
İran'ın Cumhurbaşkanı Reisi'nin Ölümü Nedeniyle Türkiye'de 1 Günlük Milli Yas İlan Edildi
Ateşe Düşmeyen Kimseyi Bırakmayan Yılmaz Morgül Şarkısı Kaldırılınca Çareyi Mert Demir Gibi Söylemekte Buldu
YORUMLAR
07.04.2024

İsrail karşıtı hükümet tarafından İsrail’i protesto edenler mi gözaltına alınmış 🤔 Akp’nin Filistin davası evettttt 😂😂😂

07.04.2024

Feyza Altun'un Şeriat denilen teokratik devlet anlayışına karşı ses çıkardığı için gözaltına alınması Türkiye Cumhuriyeti için bir ayıptır.Kendi dini inancını ve yaşam tarzını kendileri gibi olmayanlara devlet eliyle dayatma ıslak rüyaları görmek kıskançlık ve acizlikten başka bir şey değildir.Herkes istediği gibi inanabilir istediği gibi yaşayabilir ama başkalarının hayatına karışacak şekilde sınırlarından taşamaz.Aklın,insanlığın yolu budur.

07.04.2024

Ne filistin ne de başka bişey umrunda tek umrunda olan para ve hakkındaki soruşturma!!!! Dilan polatın hukukçu versiyonu… seni s.. yen devletin de alacağı olsun…

Bunu zamanında vatana ihanet etmiş bir vatan haini’nin fotosu olan boş beleş mi yazıyor 🤦🏼‍♀️ Offf offf işte düşmanı dışarıda aramak ne nafile bir çabadır !! 😡

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ