Seri Katil Filmlerini Aratmayacak Nijerya'daki İbadan Korku Ormanında Yaşanan Kan Dondurucu Cinayetler

Günümüzde bile birçok halk sihir, büyü ve batıl inançlara inanıyor. Bu ülkelerden bir tanesi de Nijerya. Kara büyüye olan inancın çok güçlü olduğu Nijerya'da insanları kurban ederek yapılan ritüeller bile mevcut. Detaylı bilgi için sizleri aşağı alalım 👇

2014 yılında, Nijerya'nın Oyo Eyaletindeki Ibadan'daki motosiklet taksi sürücüleri arkalarında hiç iz bırakmadan kayboldular.

Herhangi bir tür fail olduğuna dair görünür bir kanıt olmamasına rağmen, o sırada bölgede gizlenen gizemli yabancılar tespit edilmişti. Batıl inançlı halkın, tarikatçıların insanları karanlık ritüelleri için kaçırdığını düşünmesi hiç de uzun sürmedi. Nijerya'da daha önce yaşanmış olan ritüel cinayetleri, yerel halk arasında korkuya yol açtı ve polise haber verildi.

Lagos-İbadan otobanı boyunca Soka Ormanı denilen bir bölgeden geçen bir motosikletçi, birinin ağaçlardan yardım için bağırdığını duyduğunu iddia etti.

Yerel halka göre polis, işbirliği yapmaya pek yanaşmamıştı. Ancak polisler 22 Mart 2014'te ormanı araştırmaya başladı ve orada ürkütücü bir korku festivaline rastladılar. Bölgeyi inceleyen polisler, terk edilmiş bir bina buldular.

Binaya giren polisler, zincirlerle bağlanmış gibi görünen çürümüş insan cesetlerinin korkunç görüntüsü ile karşılaştılar.

Araştırmalarını genişleten polisler, çevrede insan kalıntıları da bulmaya başladılar; bu kalıntıların çoğu levhalara zincirlenmiş et parçalarıydı. Ayrıca, vahşi doğaya dağılmış, çalıların içine, ağaçların kuytularına ya da yerdeki deliklere ve mağaralara atılmış çok sayıda insan kalıntısı bulundu. Cesetler ve kalıntılar çürüme durumlarındaydı, birçoğunun uzuvları veya iç organları eksikti, hatta bazılarının kafası bile yoktu.

Ormanda yirmiden fazla çürümüş insan cesedi ve yüzlerce insan kafatası bulundu.

Binanın içerisinde ise kurbanların cüzdanları, giysileri, mücevherleri ve çantaları bulunuyordu. Bulunan eşyaların içerisinde fotoğraflar ve çocuk oyuncakları bile vardı. Cesetler ve insan kalıntılarına ek olarak, zincirlenen, hepsi ciddi şekilde yetersiz beslenen, canlı iskelete benzeyen ve zar zor hayatta olan yaklaşık 15 kişi kurtarıldı. Kurtarılan insanlar polis tarafından sorgulandıklarında, kaçırıldıklarından, işkence gördüklerinden ve haftada bir kez beslenip zincire vurulduklarından bahsettiler.

Kurtarılan kurbanlardan bazıları onları kaçıran adamların hükümet yetkilileri olduğunu ya da en azından onlar gibi davrandığını iddia etti.

Bulunan cesetlerin çoğunun kimliği tespit edilemedi ve bu, kayıp sevdiklerini arayan yerel halk arasında öfkeye neden oldu. Ritüel cinayetlerinin yüksek mevkilerdeki varlıklı Nijeryalılar tarafından düzenlendiğine dair söylentiler giderek yayıldı. Ancak cinayetlerle ilgili olarak kimse suçlanmadı. Dava ise hala devam ediyor.

Bu cinayetlerin yaşandığı orman "Abadan Korku Ormanı" deniliyor.

Cinayetlerin faili ve bu cinayetlerin neden işlendiği ise hala büyük bir merak konusu.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Kaçırılmasınlar Diye Kadınlarını Bilerek Çirkinleştirip Burunlarına Tıkaç Takan Apatani Kabilesi
Ruhani Liderlerinin İdrar ve Dışkısını Yemenin Kendilerini İyileştireceğine İnanan Taylandlı Tarikat
Mavi Ten Renkleri ile Avatar Filminden Fırlamış Gibi Gözüken Fugate Ailesini Görünce Şaşkına Döneceksiniz!

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!