InStyle dergisine verdiği samimi röportajla gündeme oturan Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Mert Demir'den bahsederken girdiği aşık haller gözlerden kaçmadı!
Buyurun, detayları beraber inceleyelim.
InStyle dergisine verdiği samimi röportajla gündeme oturan Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Mert Demir'den bahsederken girdiği aşık haller gözlerden kaçmadı!
Buyurun, detayları beraber inceleyelim.
Birkaç ay önce dijitalde yayınlanan Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin ikinci sezonunda izlediğimiz Serenay Sarıkaya, oyunculuk performansıyla ortalığı ayağa kaldırmıştı.
Bu yazı sessiz sakin geçiren Serenay Sarıkaya, menajeri ve kıymetlisi Ayşe Barım'ın yaşadıklarından sonra iyice kabuğuna çekilmişti. Mert Demir'le uzun bir süredir devam eden aşkının kimi zaman bittiği söylense de, ilk başlarda hiç de beğenilmeyen ikili ilişkilerini sürdürmeye tam gaz devam etti.
Zaman geçtikçe de sempatik bulunmaya başladı. Daha birkaç gün önce Mert Demir'in paylaştığı dump'ta Serenay'la olan aşk pozlarına düşmüştük.
Daha önce verdiği röportajları inceleyen Serenay Sarıkaya, ilk gazete röportajlarından birinde '10 sene sonra zirvede olacağım' açıklamasını yıllar sonra görünce şok olduğunu dile getirdi. 'Oldum mu oldum orası ayrı konu, tam 10 sene sonra oldum ama ne iddia bu? Sakin ol yani!' diyerek kendi öz eleştirisini yaptı.
InStyle röportajının bu kısmı, kimilerine 'Hakkıdır, helal olsun' dedirtirken, kimilerinin de 'Bunu izleyici söylesin, sen söyleme' demesine sebep oldu.
Yıllar önce verdiği bir başka röportajda, 'Beni en çok etkileyen çiçek papatya. Babam bana 'Papatyam' derdi, o yüzden çok seviyorum' demecini okuyan Serenay Sarıkaya duygulanarak 'Çok doğru, hala bana papatya alır babam da erkek arkdaşım da' derken yüzünü dergiyle kapattı.
Yapmacık yapmacık hareketler bunlar
yavaş gel