Serenay Sarıkaya’nın Kazancı Ne Kadar? Serenay Sarıkaya Kimdir?

Birçok yapımda boy gösteren, fakat şu sıralar ekranlarda eskisi kadar görünmeyen Serenay Sarıkaya’nın kazancı ne kadar? Ünlü oyuncu yalnızca dizi ve filmlerde değil, aynı zamanda reklam filmlerinde de sıkça karşımıza çıkmaktadır. 2021 yılında daha çok reklamlarda yer alan güzel oyuncunun kazancı ne kadar? Bir çok ünlü markanın reklam yüzü olması için teklif verdiği Serenay Sarıkaya’nın geliri dudak uçuklattı!

Ünlü oyuncu Serebay Sarıkay’nın kazancı çok konuşuluyor. Son zamanlarda ekranlarda kendini daha az gösteren oyuncu, reklam filmleri ile sevenleri ile buluşmaya devam ediyor. Peki Serenay Sarıkaya’nın kazancı ne kadar?

Serenay Sarıkaya’nın Kazancı Ne Kadar?

Adanalı ve Medcezir dizileri le adından sıkça bahsettirmeye başlayan, zaman zaman güzelliği ve yaptığı çalışmalar ile gündeme gelen güzel oyuncunun ne kadar kazandığı merak konusu. Son zamanlarda dizi veya filmlerde boy göstermeye oyucu Serenay Sarıkaya daha çok reklam filmlerinde karşımıza çıkmakta.  Medyaradar'ın haberine göre; Serenay'ın yıllık kazancı dudak uçuklattı. Serenay Sarıkaya’nın sadece reklamlardan 12.5 milyon gelir elde ettiği düşünülüyor. Bir çok ünlü markanın reklam yüzü olması için teklif verdiği Serenay Sarıkaya, 1 yılda yapmış olduğu reklam anlaşmaları sonucunca 12.5 milyon tl hesabına yatmıştır. En son yer almış olduğu bir bankanın reklam filminden 7 milyon, mücevher markasından 2.5 milyon, jean markasından ise 3 milyon gelir elde etmiştir.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

İlk oyunculuk deneyimini Şaşkın (2006) filmiyle kazanan Sarıkaya, daha sonra Sahil (2008) filminde rol aldı. Oyunculuğa ilk olarak Sinan etin'in Masal (2008) dizisinde başladı ve aynı yıl Sinan Çetin'in hazırladığı Limon Ağacı (2008) adlı televizyon dizisinde başrol oynadı. Dizisinin bitmesinin ardından Adanalı'da (2008-2010) oyunculuğa başladı. 2010 Miss Turkey yarışmasında ikinci olduktan sonra Lale Devri (2010-2013) ve Medcezir (2013-2015) dizilerinde başrol alarak popülaritesini artırdı. Sarıkaya dizi ve film oyunculuğunun yanı sıra reklam filmlerinde de yer almış ve bazı büyük markaların reklam yüzü olmuştur. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü de dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.

Limon Ağacı (2008), Peri Masalı (2008), Adanalı (2008-2010), Lale Devri (2010-2012), Medcezir (2013-), Fi (Duru - 2017) İkimizin Yerine (2016)

Popüler İçerikler

Araştırmaya Göre, Erkeklerin Evlendikten Sonra IQ Seviyeleri Büyük Oranda Düşüyor
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
YORUMLAR
15.10.2021

Yetenek, beceri ve gelir orantısı en bozuk kişi , güzel değil, yetenekli hiç değil, orantısız bir geliri var....

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ