Serenay Sarıkaya'nın Başrolde Olduğu "Kimler Geldi Kimler Geçti" Dizisinin Yeni Sezon Müjdesi Verildi

“Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisi senaryosu ve başrol oyuncularıyla herkesin dikkatini çekmişti. Yönetmen koltuğunda Bertan Başaran'ın oturduğu romantik komedi dizisi daha yayınlanmadan hikayesiyle çok beğenilmişti.

Dizinin oyuncu kadrosunda Serenay Sarıkaya, Ahmet Rıfat Sungar, Hakan Kurtaş, Metin Akdülger, Boran Kuzum ve Esra Ruşan gibi deneyimci oyuncular yer almıştı.

Serenay Sarıkaya’nın 30 yaşındaki avukat Leyla rolüne hayat verdiği 8 bölümlük dizi ilk sezonda Leyla'ya ve onun hukuk bürosunda birlikte çalıştığı arkadaşlarının hayatlarına odaklanmıştı. Dizi, karakterlerin çektikleri modern sancıları ekrana yansıtmıştı.

Dizide, avukat Leyla Taylan'nın ihanetle biten ilk aşkının acısından arkadaşları ve şef Şeyyaz’ın yardımıyla kurtulmasını izlemiştik. Tabii daha sonra aşk acısından kurtulan Leyla'nın “yılın boşanma davası” sayılan bir davada 15 yıl içinde üç kadınla evlenip boşanmış Cem Murathan'a karşı müvekkilini savunmasını merakla takip etmiştik.

Serenay Sarıkaya, 2023 yılının sonlarında dizinin ikinci sezon çekimlerinin önümüzdeki aylarda başlayacağını söylemişti. Ve sıkı durum beklenen o ana çok az bir zaman kaldı!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisinin ikinci sezonunu çekimlerine Haziran ayının ikinci haftasında başlanması planlanıyor. Ve ve ve Ece Yörenç’in yazdığı dizinin kadrosuna yeni bir jönün de katılacağı söylentiler arasında.

Ay Yapım, Netflix, Serenay Sarıkaya kim varsa kolları sıvadığına göre bakalım bizi ikinci sezonda neler bekliyor hep birlikte göreceğiz. Peki siz “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisini bekleyenlerden misiniz? Yorumlara buyrun!

Bunlar da İlgini Çekebilir

Disney Şirketinin Yatırımcısı, Filmlerde Siyahların ve Kadınların Başrolde Yer Almasına Tepki Gösterdi!
Belki de Hiç Çekmem! Nuri Bilge Ceylan'dan Hayranlarını Üzecek Bir Açıklama Geldi
Karayip Korsanları Filminde Johnny Depp'in Geri Dönüp Dönmeyeceği İddialarına Kesin Bir Yanıt Geldi!

Popüler İçerikler

Topuklu Ayakkabısı Göze Batmıştı: Photoshop İddiasıyla Dillere Düşen Sinem Kobal Meseleye Son Noktayı Koydu!
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Endonezya’da Evlilik Dolandırıcılığı: 1 Yıldır Sevgili Olarak Evlendiği Kişi Erkek Çıktı
YORUMLAR
02.04.2024

Editörün kafası karışmış sanırım. Dizinin ilk sezonu daha yayınlanmadı yani dediği hiçbir şeyi izlemedik. İkinci sezonu çekilecekmiş evet ama ilk sezon mayıs ayında yayınlanacak.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ