Serenay Sarıkaya, Karantinada Cem Yılmaz ve Ozan Güven'in Sevgilisiyle Okey Oynadığı Anları Paylaştı

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkını Sağır Sultan bile duydu artık bildiğiniz gibi. Çiçeği burnunda çiftimiz, karantina günlerini de birlikte geçiriyor.

İlişkilerini de artık gizli saklı yaşamıyorlar üstelik. Geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz'ın 23 Nisan paylaşımına Serenay Sarıkaya böyle bir yorum yazmıştı. 23 Nisan, aynı zamanda Cem Yılmaz'ın da doğumgünü.

Serenay Sarıkaya, bugün yaptığı paylaşımda Ozan Güven, Deniz Bulutsuz ve Cem Yılmaz'la okey oynadığı anlardan bir kare paylaştı.

Bu arada Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz, bir süredir aşk yaşıyor. Magazincilerin Ozan Güven'in evine neredeyse çadır kurduğu günlerde çiftimiz daha önce kameralara böyle yansımıştı.

Bu arada Deniz Bulutsuz ile ilgili kısa bir bilgi de verelim. Kendisi Galatasaray Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünden yaklaşık iki sene önce mezun olan 26 yaşında. Şu an Vogue ve GQ dergilerinin özel projeler ekibinde çalışıyor ve aynı zamanda GQ Türkiye ve Miss Vogue Türkiye sosyal medya editörü.

Serenay Sarıkaya'nın çift okeyli paylaşımına sosyal medyadan da ilginç yorumlar geldi.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
25.04.2020

şu babası yaşında erkeklerle çıkan gerizekalıları asla anlamıyorum bir tek bana mı iğrenç geliyor yaşlı yani adam gözün de mi görmüyor

Pasif Kullanıcı
25.04.2020

Daddy issues intensifies. Yine de geri zekalı birazcık fazla, kimse mutsuz olmak için bir ilişkiye başlamaz. Bence asıl sorun kendi liginde (yaşında ve tecrübesinde) bir kadınla birlikte olmayıp, sürekli genç model, şarkıcı, oyuncu peşinde koşan yaşlı erkeklerde. Yorumlar da zengin ve popüler olan erkek için "Oo adam, efsanesin, kral, yürü be", kadına gelince "Aptal, kızım kör müsün, geri zekalı mısın, ne hallere düştün" olmamalı. Evet size katılıyorum. Böyle ilişkiler hiç hoş değil. Ancak, sıkıntılı olan tek taraf kadınmış, yaşlı kurtlar da götürsün pussyleri gibi bir yaklaşım da oldukça rahatsız edici. +

25.04.2020

Fransız dili ve edebiyatı mezunu olup 2 yıl içinde nasıl GQ ve Miss Vogue Türkiye sosyal medya editörü olunuyo arkadaş bazıları harbi çok şanslı ya. çalışma hayatımın 2. yılında maaşımı kavga dövüş zor alıyodum. millet hoop hemen en iyi yerlerde başlıyo işe.

25.04.2020

ben işsiz bir gazetecilik mezunuyum ben ne yapayım?

25.04.2020

şu hala yaş muhabbeti yapanlar siz ne kadar sığsınız ya.Demek ki genc erkeklerde aradiklarini bulamamislardir.

TÜM YORUMLARI OKU (18)