Serenay Sarıkaya'dan Bir İlk: Menajerini Yollayıp Tekne Fotoğraflarının Silinmesini İstedi!

Hayatımıza gencecik bir kızken Adanalı'yla giren, o günden bu yana da gündemden hiç düşmeyen Serenay Sarıkaya'nın oyunculuğu ayrı, özel hayatı ayrı konuşuluyor.

Birkaç aydır da yeni aşkı Mert Demir'le tüm gözleri üzerine çekiyor kendisi! Bazıları bu aşkın samimiyetine inanmasa da kimilerine göre bu aşk çoktan yılın favori ilişkisi haline gelmiş durumda.

Şimdi ise hiç alışık olmadığımız bir konuyla gündemde Serenay Sarıkaya... Bugüne dek kendisi birçok yerde ve birçok kişiyle görüntülendi, "kameralara da yakalandı" biliyorsunuz.

Fakat ne olduysa Sarıkaya'nın kafası bu sefer fena attı. Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre, Bebek'te arkadaşlarıyla ‘Yalı Çapkını’ adlı tekneye binerken görüntülendi.

Fotoğraflarının çekildiğini gören Sarıkaya, teknenin güvertesinde alınan görüntüsünden hiç hoşlanmayınca keyfi bir hayli kaçtı.

Muhabirlerin yanına menajeri Ayşe Barım'ı yollayan Serenay Sarıkaya, fotoğrafların silinmesini istedi. Ayşe Barım ise durumu "Rica etsem bu görüntüler silinebilir mi? Biz bu görüntülerin yayınlanmasını istemiyoruz. Zaten Serenay'ın da keyfi kaçtı" sözleriyle açıkladı...

Bugüne kadar çok fotoğraf gördük, hiçbirinde de bu talep gelmemişti. E haliyle akıllara 'Bu fotoğraflarda ne var ki sildirmek istiyor?' sorusu geldi! Ne düşünüyorsunuz? Hadi yorumlarda buluşalım.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Ülkemizi Temsil Ettiler: Venedik Film Festivali'nin En Şık Ünlüsünü Sizlerin Oylarıyla Seçiyoruz!
Engin Hasretine Dayanamadı: Cezaevinden Çıkalı 15 Gün Olan Dilan Polat İkinci "Koca" Ziyaretini Gerçekleştirdi
Kafede Bile Rahat Yok: Yan Masadaki Erkeklerin "İkramından" Rahatsız Olan Merve Boluğur Mekanı Terk Etti!

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!