Serenay Aktaş Survivor All Star'a Veda Etti

Survivor All Star'da Kıbrıs'ta gerçekleştirilecek büyük finale az bir zaman kala, adaya veda eden isim ünlüler takımından Serenay Aktaş oldu.

Bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununda oyunlardan birini ünlüler, diğerini gönüllüler kazandı. Ünlüler takımında arkadaşları tarafından adadan gitmesi yönünde isimleri yazılan iki isim Merve Aydın ile Serenay Aktaş olurken, gönüllüler ise Hasan Yalnızoğlu ile Hilmi Cem İntepe’nin adlarını verdi.

4 yarışmacı arasında geçen SMS yarışında en az oyu alan Serenay Aktaş adaya veda eden isim oldu.

Doğukan'ın beklenmedik bir şekilde Serenay'ı yazması, Hakan'ın tepkilerine neden olmuştu.

Elendikten sonra açıklama yapan Serenay Aktaş, şunları söyledi:

'Ben elenme pahasına da olsa sahip olduğum değerlerden caymadım. Çok üzgünüm. Bunun sebebi elenmeme beraber yürüdüğüm sevdiğim bir insanın neden olması. Anne-babamdan başka yakın olduğum kimse yoktu. Survivor'daki en büyük hatam sanırım bana bir adım gelene üç adım gitmem oldu. Biraz daha çakal olsaydım yakın arkadaşlarım hançerlemezdi' dedi.

Serenay Aktaş, Instagram hesabından ise şunu paylaştı:

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İnternet Alışverişinde 30 Euro Depremi! 200 Liralık Ürünü 2 bin TL’ye Çıkarttılar
Bir Devrin Sonu: 33 Yıllık Darıca Hayvanat Bahçesi Kapatıldı
Survivor'da Engincan'ın Bayhan'ı Taklit Ederek Dalga Geçmesi Tepki Çekti